Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

נורות דיימונד ויז'ין

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5276 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אחרי שקראתי המון במהלך שבוע. והייתי נעול על קסנון. כל כך הרבה אינפורמציה על קסנון (או זנון לצורך העניין של הקפדנים)

וכל כך הרבה שליליות על כך שהוא לא חוקי ועל כך שקיימים חיקויים סינים וסכנות הכרוכות בדבר שפשוט ירד לי האויר והחלטתי לשחרר וללכת על משהו אחר וטיפה דומה כמו הפיליפס דיימונד ויז'ין.

אני יודע שגם הוא לא עומד בתקן.

קראתי המון תגובות של אנשים שרכשו ומרוצים מהתוצאות. וגם על חלק שעברו טסט איתם.

אז, אחרי שהזמנתי היום בטח יקח לזה עוד שבוע שבועיים להגיע ארצה. הייתי רוצה להכין את השטח מבחינת אורות מעבר..

לפי תגובות שקראתי אלו שהחליפו נורות נשארו עם אורות מעבר רגילות והשילוב בין השתיים לא מחמיא למראה הכללי.

יש למישהו המלצה על נורה לאור המעבר שתשתלב עם נורות הדרך העתידות להגיע? סוג,דגם ומאיפה לרכוש יעזור לי נורא. מדובר על מאזדה 3 2008.

תודה מראש.

פורסם

נורות חנייה

נורות מעבר - אור רגיל עד 30מ'.

נורות דרך - אור גבוה עד 100מ'.

מה הכוונה בדיוק?

Honda Civic Mugen RR

פורסם

נראה לי שהוא מתכוון לנורות הקטנות (שנדקלות בסיבוב אחד) T10.

ראשית אתמול הזמנתי גם את הדיימונד ויז'ין וקבלתי איתם מתנה נורות קטנות. מאיפה אתה הזמנתה?

את הנורות הקטנות הזמנתי מאייבי והם אלו שעשו לי את החשק לקנות את הדיימונד.

יש המון סוגים של T10 (אני יוצא מנקודת הנחה שזה מה שיש אצלך לא לתפוס אותי במילה) אני הייתי ממליץ לך לקנות לד בודד ולא כמה לדים ביחד. זה מה שאני קניתי אני מרוצה מאוד!

מגניב המכשיר הזה, תגיד לי משהו, בניתוח, הרדימו לך את הבולבול? כי זאת תחושה מה זה כייפית
פורסם
נורות חנייה

נורות מעבר - אור רגיל עד 30מ'.

נורות דרך - אור גבוה עד 100מ'.

מה הכוונה בדיוק?

תודה, אבל לא ביקשתי לקבל נתונים על מדדי המרחק של התאורות השונות.

מה שאני צריך זה מישהו שיגיד לי איזו נורה לבנה ככל האפשר אוכל לרכוש לרכב כך שישתלב באופן טבעי עם הנורות דיימונד שהזמנתי. תודה בכל אופן.

נראה לי שהוא מתכוון לנורות הקטנות (שנדקלות בסיבוב אחד) T10.

ראשית אתמול הזמנתי גם את הדיימונד ויז'ין וקבלתי איתם מתנה נורות קטנות. מאיפה אתה הזמנתה?

את הנורות הקטנות הזמנתי מאייבי והם אלו שעשו לי את החשק לקנות את הדיימונד.

יש המון סוגים של T10 (אני יוצא מנקודת הנחה שזה מה שיש אצלך לא לתפוס אותי במילה) אני הייתי ממליץ לך לקנות לד בודד ולא כמה לדים ביחד. זה מה שאני קניתי אני מרוצה מאוד!

גם אני הזמנתי מהאיביי . אבל אין לי מושג איזה נורות מעבר יש לי. אנסה לחפש דפי נתונים למאזדה 3 אולי אמצא שם.

בכל אופן התמונה שאני רואה באיביי לפי הקישור שלך יתאימו לי מאוד מבחינת הגוון . השאלה היא אם ה T10 מתאים גם לרכב שלי

פורסם

תבדוק פה תלחץ על ה"סימן שאלה" הגדול תבחר רכב וכו...

אני לא אמרתי שהזמנתי את הדיימונד ויז'ין מאייבי, אם אתה יכול שלח קישור למוכר. פחדתי לקנות את הנורות דיימונד מאייבי.

עריכה- לא הבנתי אתה רוצה נורות מעבר?!? אז איזה דיימונד וייזין הזמנתה בדיוק?!

MUGEN ניסה להבין איזה נורה אתה מחפש מה שאתה רוצה להחליף כמה אור הנורה עושה

מגניב המכשיר הזה, תגיד לי משהו, בניתוח, הרדימו לך את הבולבול? כי זאת תחושה מה זה כייפית
פורסם

מצאתי את הקישור הבא שעוזר לכל בעל רכב להתאים את סוג הנורה לכל מנורה קיימת ברכב.

מקווה שזה יעזור גם לאחרים כמוני שלא יודעים.

http://www.sylvania.com/ConsumerProducts/AutomotiveLighting/LampReplacementGuide

אגב, למאזדה 3 שלי כתוב שסוג הנורה לאור מעבר הוא 1157A . מישהו יכול לאמת נתון זה?

פורסם

אור דרך - H7

אור מעבר- HB3

אור חנייה - W5W/T10

אין לי מושג איזה נורות מעבר יש לי

אז איזה נורות בדיוק הזמנת?! לא חשבת לבדוק לפני?

פורסם
אור דרך - H7

אור מעבר- HB3

אור חנייה - W5W/T10

אני חושב שהתבלבלת בין אור מעבר ודרך.

אם זכרוני לא מטעה אותי אז במאזדה 3

אור רגיל - מעבר - H7

לגבי אור גבוהה לא בדקתי.

ערפל - HB4.

Honda Civic Mugen RR

פורסם
אור דרך - H7

אור מעבר- HB3

אור חנייה - W5W/T10

אני כבר מבולבל לגמרי.

מהתחלה, אולי טעיתי ולא הסברתי נכון.

קניתי נורת דיימון ויז'ין H7 5000K לאורות רגילים (2 סיבובים במוט "הדלקת אורות". אורות שמדליקים בכל נסיעה).

אני מחפש נורות לאור החניה - האור החלש ביותר (סיבוב אחד במוט ה"דלקת אורות").

לפי מה שאתה כתבת אני עשיתי טעות כי H7 הוא "אורות גבוהים" והייתי צריך לרכוש HB3 לאורות מעבר רגילים?

פורסם
אני חושב שהתבלבלת בין אור מעבר ודרך.

אם זכרוני לא מטעה אותי אז במאזדה 3

אור רגיל - מעבר - H7

לגבי אור גבוהה לא בדקתי.

ערפל - HB4.

צודק, הפכתי בטעות.

לפי מה שאתה כתבת אני עשיתי טעות כי H7 הוא "אורות גבוהים" והייתי צריך לרכוש HB3 לאורות מעבר רגילים?

קנית בסדר, הפכתי בינהם.

אני מחפש נורות לאור החניה - האור החלש ביותר (סיבוב אחד במוט ה"דלקת אורות").

נשמע יותר הגיוני. חפש T10 או W5W (שם שונה לאותו דבר).

רצוי לד כדי שיתאימו לגוון הלבן של הדיימונד. לא זוכר כבר אם יש במזדה 3 מנגנון שמתריע על נורות שרופות. אם יש, תוודא שמותקן בלד מנגנון שמונע דיווחים כאלו (בגלל צריכת מתח נמוכה יותר).

פורסם
תבדוק פה תלחץ על ה"סימן שאלה" הגדול תבחר רכב וכו...

תודה רבה. בהחלט קיבלתי את התשובות.

דרך אגב לפי הקישור שנתת נורת החניה ניקראת W5W וכשחיפשתי את זה באיביי זה נתן לי את כל פירטי הנורה :

2 PCS T10 5 LED SMD 194 168 W5W 5050 White Car Side Tail Light Bulb Lamp

ובתוכו מצוין T10 כמו שהזמנת. אז הזמנתי גם מהקישור שדרכו הזמנת. מקווה שיהיה טוב.

פורסם

יופי שמח שהבנתה מה אתה צריך. תקנה מה שהמלצתי לך בהודעה הראשונה.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5276 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...