Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5299 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 34
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
^

לא רציתי לקבל עוצמה של קסנון, אבל ממש לא מוכן לקבל פחות עוצמה ממה שיש לי עכשיו בשביל אור לבן.

הנרות האלו יותר חלשות מהנורות הרגילות?

הם בערך באותה העוצמה.

Peugeot 206XS

פורסם

תודה רבה.

כנראה שאין תשובה אחת לשאלה שלי (שהנורות שהזמנתי יותר חזקות ממה שיש לי עכשיו).

כנראה שיש כשר לסוג הבקליות, בחלק מהרכבים זה נראה יותר חזק בחלק יותר חלש.

ה X-treme Vision נותן אור לבן או צהוב?

מגניב המכשיר הזה, תגיד לי משהו, בניתוח, הרדימו לך את הבולבול? כי זאת תחושה מה זה כייפית
פורסם

יתכן, אבל הנורות גם מצופות בציפוי שבוודאי מחליש את העוצמה שלהן.

יותר חזקות מנורות רגילות הן לא.

האקסטרים וויזן חזקות משמעותית והאור שהן נותנות בגוון צהוב לבן.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם

כבר חפרו על זה מספיק. החיקויים הסיניים, או בסבירות גבוהה לחיקוי, מאבדים את הציפוי הכחול בתוך הפנס (והנורה מאירה בצהוב רגיל) מה שדורש החלפה של כל הפנס.

בסופו של דבר יוצא הרבה יותר יקר.

בקיצור, ממש לא כדאי.

רק לידע אותך: נורות Diamond Vision לא חוקיות לכביש - לא כאן ולא באירופה ולא בארה"ב.

בעקרון לא חוקי ולא תמיד עובר טסט.

אבל, אלא אם אתה מתקין את זה בפיאט אונו מתפרקת (מה שסתם נראה מוזר וימשוך תשומת לב), כנראה שאף שוטר לא יעצור אותך.

זה לא נראה כמו קסנון זול ומסנוור וזה לא פוגע בשאר הנגים אז תכלס לא חושב שלמישהו אכפת.

פורסם
כבר חפרו על זה מספיק. החיקויים הסיניים, או בסבירות גבוהה לחיקוי, מאבדים את הציפוי הכחול בתוך הפנס (והנורה מאירה בצהוב רגיל) מה שדורש החלפה של כל הפנס.

בסופו של דבר יוצא הרבה יותר יקר.

בקיצור, ממש לא כדאי.

מוסיף -- אם ציפוי הנורה לא חוסם UV - הפנס ישרף לך מבפנים ותאלץ להחליפו לגמרי (כמו תופעה של שרפת פנסים מבחוץ ע"י השמש שאתה רואה בהרבה כלי רכב

בעקרון לא חוקי ולא תמיד עובר טסט.

אבל, אלא אם אתה מתקין את זה בפיאט אונו מתפרקת (מה שסתם נראה מוזר וימשוך תשומת לב), כנראה שאף שוטר לא יעצור אותך.

זה לא נראה כמו קסנון זול ומסנוור וזה לא פוגע בשאר הנגים אז תכלס לא חושב שלמישהו אכפת.

ויש נורות חוקיות שעדיין יתנו אור לבן (תלוי גם ברפלקטור של הפנס שלך)

קובי

:-)

פורסם

ראיתי אחד שהזמין כאן את ה- OSRAM NIGHT BREAKER.

מה ההבדל בין זוג הנורות הזה לבין הזוג הבא: Philips X-treme Vision.

אני אישית הייתי משתמש עם הדיימונד עד לא מזמן (נשרפו אחרי 4 חודשים, אכזבה!) וזה לא בדיוק מה שחיפשתי, עוצמה חלשה יחסית וצבע יותר כחול\צהוב מאשר לבן.

פורסם

יש! שלחתי לאתר שממנו הזמנתי מייל שבוא כתוב שלא קיבלתי מהם אישור הזמנה. אחרי יום הם החזירו לי תשובה ונתנו לי את מספר ההזמנה. עכשיו אני רגוע! באמת אתר טוב.

Rot20 מאיפה הזמנתה את הנורות, משרשורים שקראתי בפורום זה מחזיק לאנשים יותר משלוש שנים, בנוסף יש על הנורות אחריות של שנה. יכול להיות שנפלתה על זיוף.

מגניב המכשיר הזה, תגיד לי משהו, בניתוח, הרדימו לך את הבולבול? כי זאת תחושה מה זה כייפית

• תוכן חדש...