Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5294 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היום נהגתי מהבית לקריות (ק,ים) וחזור.

לנהוג קבוע על 90 במשך כמעט שעתיים זאת חתיכת עבודה :( יותר מתיש מיום עבודה פיזי ארוך..

ועכשיו לעשות את זה קבוע כל יום? :|

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

• תגובות 106
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

ברכותי, EZUF,

אתה השרשור הראשון של 2012. שנת המיסים, היאוש והשיממון המוטורי. :)

"החיים הם לא קו ישר" - פיזבן

"If you want to test a man's character, give him power" - Abraham Lincoln

פורסם

חברים אני יודע שזה לא ממש קשור לשרשור, אבל ברגע זה ממש גיליתי שמישיהו חוסם אותי בחנייה :mad2:.

אחלה תחילת שנה.

צריך להחזיר את סבתא הבייתה אחרי הסילבסטר ויש דביל בלי שכל שחוסם לי את הרכב.

אני הולך לטלפן למוקד העירוני...

זמין 8)

פורסם
ידיעות מסוג זה, גורמות לי להתגעגע לרכב הראשון שלי- פולקסווגן ג'טה 1989 אוטומטית.

מהירות 120 קמ"ש ברכב זה הייתה בגדר מיתוס הצף בתוך מרינדת נס חנוכה עם ביקור פתע של אליהו הנביא וברכתו של האפיפיור ומלכת אנגליה כאחד.

:lol:

יש הרבה פורד פיאסטה 96 ומעלה למכירה. דגם ה YOUTH עושה טובה שמגיע ל 110. כולה 60 כ"ס על בודי ששוקל 1325 ק"ג. תקבל חתיכת עגלה עם סוסה. אהה וגם הגי פי אס אומר שמד המהירות שוגה ב 10 קמ"ש לרעה, כלומר 100 קמ"ש בספידומטר הם 90 במציאות. אם אתה רוצה, שכן שלי מוכר אחת כזו ב 2000 ש"ח. ותקבל עם זה פחית ריח.

היום נהגתי מהבית לקריות (ק,ים) וחזור.

לנהוג קבוע על 90 במשך כמעט שעתיים זאת חתיכת עבודה :( יותר מתיש מיום עבודה פיזי ארוך..

ועכשיו לעשות את זה קבוע כל יום? :|

אתה מדבר? תנסה לעשות את זה על אופנוע. באוטו את יושב בחימום או במזגן, שותה קפה חם או קולה קרה, מקשיב ל MP 3 ואם יש לך אוטומט ואיזה חברה חמודה אז השמיים הם הגבול :oops: ואתה מתלונן?

"אני מתחפש לטיפת שמן במערכת ההנעה ומתחיל לזרום בתוך כל הצינורות, השסתומים והקופסאות ואז אני מאתר את התקלה"

ישראל טילן, המיתוס והאגדה, מגדולי מהנדסי ישראל.

פורסם

מצלמות מהירות ברמזור זה ממש לא לעניין. נניח והרמזור מתחלף לצהוב בלי להבהב (די נפוץ דווקא), אני מגיע למצבים שבלי "ללחוץ" הייתי נכנס לצומת כבר באדום. בצומת גדולה אפשר להגיע מה85 שנסעת בכביש של 70 (נניח שאתה ממהר והתנועה על 80) ל100 בקלות שזה יהיה כבר 30 קמ"ש סטייה. הפתרון הוא להאט לפני הצומת, אבל אני לא חושב שזה יתרום לתנועה כבכביש של 70 עם תנועה של 80, אנשים יאטו ל60 וממטה לפני הרמזור. בשעות עמוסות (לא פקקים אלא הרבה רכבים) זה יכול להפוך את המצב מעומס לפקקים מעכבים.

באופן כללי אני באמת חושב שיש צמתות גדולות מידי, שאם הרמזור מתחלף מיד לצהוב ואתה במהירות החוקית, מגיעים למצב שחייב להאיץ או לבלום בלימת חירום. ומה עדיף, שיתנגשו בך מאחורה בבלימת חירום? שתאט לפני כל צומת מ85 ל50 ותפריע מאוד לתנועה ובנוסף אנשים יבזבזו הרבה דלק ובלמים ? בקיצור, אם רוצים להקפיד על המהירות אפשר להציב מצלמה 200 מטר מרמזור, אבל מצלמת רמזור זה פוגע בתנועה ומגביר זיהום מבלמים+דלק שמבזבז מי שהאט סתם.

פורסם

מיראז', צמתים הן מקום מסוכן ולכן ההתייחסות אליהן צריכה להיות רצינית והרבה יותר מעבר לסוגיית המצלמות אלא ביחס לסוגית שלמות המכונית והגוף שלנו!

אז קודם כל, אם אתה מגיע לצומת במהירויות של 80-90 בהחלט כדאי להאט (כן, בירוק!) למהירות מעט יותר נמוכה, לאו דווקא 60-50 אבל בהחלט לרדת ל-70 קמ"ש. ברמזור כתום (אני עוד לא מדבר על אדום!) רצוי לא לעבור בשום אופן אלא אם כן זה פשוט לא אפשרי מבחינת מרחק העצירה או התנועה מאחור. לכן, יש לקבוע מראש "נקודת אל-חזור" מוגדרת גם בהתאם לתנועה מאחוריך (בדוק מראות לפני הצומת). אם מתחלף הירוק לפניה - עוצרים. אם מתחלף אחריה - עוברים.

הייתי בטוח שהילוך M נועד בשביל עליות [Mountain]

פורסם

צמתים הם אכן מסוכנים, אבל נהגים שיאיטו בפתאומיות ל 70 קמ"ש מ 90 זה הרבה יותר מסוכן.

צריך להתייחס לרמזור ירוק בצומת בכביש מהיר בבחינת "כבדהו וחשדהו" אבל צריך גם לזרום עם התנועה.

האם זה מעוגן בחוקי התעבורה שצריך להאיט ב 20 קמ"ש לפני רמזור בצומת על כביש מהיר? לא זכור לי משהו כזה, אבל אולי אני חלוד.

פורסם
צמתים הם אכן מסוכנים, אבל נהגים שיאיטו בפתאומיות ל 70 קמ"ש מ 90 זה הרבה יותר מסוכן.

צריך להתייחס לרמזור ירוק בצומת בכביש מהיר בבחינת "כבדהו וחשדהו" אבל צריך גם לזרום עם התנועה.

האם זה מעוגן בחוקי התעבורה שצריך להאיט ב 20 קמ"ש לפני רמזור בצומת על כביש מהיר? לא זכור לי משהו כזה, אבל אולי אני חלוד.

+1

ממתי צריך להאט לפני צומת עם אור ירוק לגמרי?

אני משחרר את הגז אבל לא מאט עם הבלמים אם יש לי אור ירוק לגמרי.

פורסם

ישנן שתי דרכים עיקריות לצימצום העומסים בכבישים. הראשונה השקעה בתשתית, בין בסלילת כבישים חדשים והרחבת קיימים, בין בתחבורה ציבורית משוכללת ומודרנית, הדרך השניה היא צימצום מספר כלי הרכב בכבישים. לדרך השניה יתרונות עצומים מבחינה תקציבית שכן היא אינה עולה כסף, אפילו מכניסה לא מעט ודי ברור שבמדינה שאין בה לשילטון ענין בהשקעות מסיביות בשיפור התעבורה, תועדף הדרך השניה. שלילת רשיונות סיטונית באמצעות תקנות תעבורה דרקוניות היא בהחלט צעד בכיוון הנכון. אין ספק שיש לנו שר תחבורה לתפארת.

פורסם

איזו יופי של מתנה מהממשלה שלנו לתחילת השנה. :x

עכשיו אני צריך להזהיר את אשתי שלא תחשוב לעבור את המהירות המותרת כי אני אקבל את הדוחות עליי...

למזלי הקטנוע שלי לא עובר את ה-100 קמ"ש אז אני לא צריך לדאוג בעניין הזה.

אין על 125 סמ"ק. :roll:

פורסם
+1

ממתי צריך להאט לפני צומת עם אור ירוק לגמרי?

אני משחרר את הגז אבל לא מאט עם הבלמים אם יש לי אור ירוק לגמרי.

נראה לי שהבנתי מה היתה כונת המשורר.

הוא התכוון לצמתים מרומזים בעיר, שבה המהירות המוגבלת היא 50 קמ"ש.

אני מניח שבצמתים בין עירוניים המצלמות מכויילות למהירות המותרת.

אין לי שום בעיה עם מצלמות רמזור/מהירות בצמתים בעיר. דווקא חשוב שתהיינה שם מצלמות.

פורסם

צריך לקחת הכל בפרופורציה הנכונה.

כבר כמה חודשים טובים שאני נוהג על 100 קמ"ש קבוע ולא רע לי. מה עוד, שאני תמיד נמצא בנתיב הימני ולא מפריע לאף אחד.

לפי מה שהבנתי, 110 קמ"ש בכביש של 90 קמ"ש לא יגרום למצלמה לפעול, נכון?

אני לא טוען שהתקנת המצלמות היא מעשה צודק ואם היה לי מכונית ספורטיבית, אז גם הייתי רוכש וולנטין וכדומה, אבל עדיין, לכתוב שנתחיל ללכת ברגל ונחפש את הקורקינט הישן שלנו, היא תגובה קצת מוגזמת, לא? :)

• תוכן חדש...