Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5277 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכם,

אנחנו מחפשים כרגע רכב חדש, עד תקציב של 70,000 שקלים שהדרישות שלנו הן סטנדרטיות:

בטיחותי, נוח, חסכוני, ולא עגלה(בכוונה אני לא אומר חזק, כי אין שום דבר בקטגוריה הזאת שמגיע לו את התואר הזה)

כרגע ההתלבטות היא בין הסיאט איביזה לשברולט ספארק.

מה דעתכם? איזה רכב עדיף?

תודה לעוזרים, אריאל

פורסם

אני הייתי הולך על האיביזה מרגישה הרבה יותר "אוטו" מאשר הספרק גם אני היתלבטתי בזמן האחרון בין האיביזה ורכבים באותו סגמט במחיר הזה אתה יכול לירכוש גם סקודה פאביה

אני בסופו של דבר קניתי את הפולו שהיא מעט יקרה יותר

פורסם

בגלל שגם אני מתלבט במחיר הזה וחקרתי קצת...

ראיתי שהאיביזה היא "5 כוכבי בטיחות", הבדיקה נעשתה ברכב עם 6 כריות אוויר, בניגוד למה שבארץ שיש רק 4 כריות(לפחות בדגם הזה אם לא בכולם)

פורסם

ב72 יש לך פאביה,היא יותר מרווחות,הסלון מרגיש יותר איכותי.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

הייתי קונה או איביזה או פאביה, שתיהן במחירי מבצע (69-72 K).

הרכבים עם מכלולים דומים, ותראה איזו מהן מוצאת חן בעיניך יותר.

יתרון לאיביזה - HILL HOLD, מערכת שמבטלת את הצורך לתזמן במדויוק את הזינוק בעליה.

בהצלחה.

Cupra Leon VZ 2025

פורסם

אוקיי, המתמודדות העיקריות הן אכן האיביזה והפאביה.

מישהו יודע האם ניתן להשיג מתנות ברכישת האיביזה? חיישני רוורס, רמקולים אחוריים וכד'?

תודה, אריאל

פורסם

בעייתי מאוד להשיג משהו, גם בסיאט וגם בסקודה, בגלל שגם ככה הם מוכרים הרבה מאוד רכבים, והרכבים במחירי מבצע , הם לא מתלהבים בכלל בכלל לתת משהו עם הרכב.

• תוכן חדש...