Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב לרווק תקציב 40 עד 60 אלף

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5275 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

טוב אז כמו שהכותרת אומרת אני מחפש רכב לעצמי (אוטומטי בלבד, אני מתעב הילוכים..), התקציב בין 40 ל60 אלף, אני מתכוון לסוע בערך 15 אלף קילומטר בשנה עד 20 אלף (לא יודע אם זה משנה, אמרתי נגיד)

יש כמה דברים שחשובים לי ובראש ובראשונה זה אמינות, אני לא רוצה לבקר במוסך יותר ממה שצריך

צריכת דלק זה גם יהיה נחמד לחשוב עליו

ודבר נוסף אני מאוד גבוה (1.90) ככה שלפעמים מושב הנהג לא ממש נוח בעליל, עד היום נהגתי ב2 רכבים (לא היו שלי, זה הרכב הראשון שיהיה בבעלות שלי)

מאזדה 626 ופורד מונדאו.

במאזדה הרגשתי שיש לי מקום ברגליים והיה נחמד ובמונדאו זה היה בהחלט לא נעים, ההבדלים הם אולי כמה סנטימטרים אבל זה פרמטר מאוד מאוד חשוב בשבילי, מצידי שזה יהיה רכב פצפון אם הכסא של הנהג יכול לרוץ עד למושב האחורי, גם ככה אף אחד לא הולך לשבת שם.

כשזה מגיע להעדפה באיך הרכב מתנהג, אני מעדיף התנהגות כמו של המאזדה שכשלוחצים על הדוושה היא מבינה למה אני מתכוון מאשר את ההתנהגות ההפוכה של המונדאו שלא ברור לה מה זה אומר גז אבל הברקסים שלה... משהו מטורף

פשוט מתוך הרגל, אין לי בעיה ככה או ככה, רק העדפה.

אני גם מעדיף את הדוושות בהבדלי גובה סבירים כמו במאזדה על פני המרחקים המוזרים שהיו במונדאו אבל שוב זה כנראה עניין של הרגל.

בכל מקרה אני אשמח להמלצות.

פורסם

הוא כתב שהוא גבוה והמנדיאו הייתה לו צפופה אז איך בדיוק רכב קטן יהיה מרווח מהמונדיאו(שלעצמה מרווחת מאוד)?

בכל מקרה אני לא מבין למה אתה מתעניין ב626 כשבתקציב שלך אתה יכול למצוא מכוניות הרבה יותר מודרניות.

למרות החיבה הרבה שלי ל626, לדעתי המונדיאו, ה-6, הפאסאט, B4 ודומותיהן כולם עולות עליה.

אתה יכול לנסות גם את הרנו לגונה והסיטרואן C5, שתיהן מרווחות מאוד ונמכרות בשוק במחירי מציאה.

פורסם

אני מכיר הרבה אנשים גבוהים שנוהגים ברכבים רגילים ללא בעיה מיוחדת. רצוי כמובן להעדיף את הדגמים הגדולים והמרווחים יותר.

אבל אם אתה מחפש משהו מרווח במיוחד אז עולות לי לראש מיד הפולקסוואגן גולף פלוס והסיאט אלטאה שבזכות תנוחת נהיגה גבוהה יחסית וגג גבוה מתאימים מאוד לנהגים גבוהים ומציעים להם תנוחת נהיגה טובה.

פיג'ו 307 היא משפחתית קומפקטית סטנדרטית אבל מציעה גם כן מבנה גבוה יחסית ומרווח טוב לנהגים גבוהים.

אני אציע גם את הסוזוקי SX4 שמציעה מבנה גבוהה יחסית ותא נוסעים מרווח למרות מידות קטנות מרוב המשפחתיות הקומפקטיות, היא חורגת מעט מהתקציב אבל אולי תמצא אקזמפלר שיתאים.

בהצלחה ושבת שלום.

פורסם

לרווק לא הייתי ממליץ לגונה, C5 או כל מכונית "מנהלים" ישנה.

307, מגאן ה'צבק, פוקוס 5 דלתות יספקו את מרווח רגליים המבוקש, במיוחד אם אין נוסעים מאחורה.

בהצלחה.

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

• תוכן חדש...