Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5284 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני בחיפושים אחרי רכב ראשון לעצמי,

הדרישות הן :

חסכוני בדלק, גיר ידני, זול לתחזוקה, מהנה בנהיגה, ושיראה טוב וצעיר(הכי פחות חשוב).

הסתכלתי על כל מיני רכבים בסגנון של פיג'ו 200, פונטו ספייס, פיאסטה.

תקציב סביב 15K.

אני לא כ"כ מבין בתחום, ולכן אשמח לשמוע הצעות שלדעתכם יענו בגדול על הדרישות שלי.

בנוסף יש לי שאלה על רכב ספציפי שמוצע למכירה ממישהו שגר קרוב אליי,

יונדאי אקסנט esteem 1600, 1999 ידנית, עשתה 210,000 ק"מ.

מראה כללי טוב.

רציתי לשמוע קצת תגובות על המכונית, בגדול ניראה לי שהיא עונה לי על הדרישות, אבל לפני שאני לוקח לבדיקה או משהו רציתי לשמוע ממכם אם יש לאוטו איזה מחלות מסוימות שכדי לבדוק, וכל מיני בעיות נפוצות.

תודה מראש.

פורסם

אתה צריך לציין תקציב,כמו כן בכמה מוצעת לך היונדאי,לגבי היונדאי סך הכול אמינות סבירה,יש לה בעיה של סדק בדש בורד,מעבר לזה לי לפחות לא ידוע על משהו שאפשר להגדיר כמחלה,הספייס מאוד מומלצת,חסכונית,זולה לאחזקה ניראית לדעתי צעירה,כנל הפיגו אם כי כניראה היא פחות אמינה מבחינה חשמלית אך נוחה יותר.

כמו שאמרתי תן תקציב וכך אפשר יהיה לתת לך רכבים להמלצה.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

באמת שחכתי לציין את זה, תכננתי על משהו סביב 15 אלף,

על האקסנט דורשים 10K, ובאמת ראיתי שהתחילו לה סדקרים בדש בורד, אבל זה פחות קריטי לי.

פורסם

לדעתי גבוהה מידי לאקסנט,כמו כן לא ציינת יד,מצב מכני,בכזה סכום ניתן לקנות רכבים כמו ספייס מודל 2002 בערך,פיסאטה גם יכולה להיות אופציה טובה,שרייד תכנס לתקציב אם כי תהיה ישנה יותר.

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

ירדתי בסוף מהיונדאי, אחרי ניסעה קצרה התגלו יותר מדי בעיות.

הסתכלתי קצת ברשת וראיתי הרבה פונטו ספייס, בגדול זה אוטו מומלץ ?

פורסם
ירדתי בסוף מהיונדאי, אחרי ניסעה קצרה התגלו יותר מדי בעיות.

הסתכלתי קצת ברשת וראיתי הרבה פונטו ספייס, בגדול זה אוטו מומלץ ?

הרבה ממליצים על הפונטו כי היא חסכונית וזולה לאחזקה (ואם תשים לב רואים אותם הרבה בכבישים).

מה דעתך על דייהטסו אפלאוז ידנית? רכב זול,זריז ואמין מה שכן אי אפשר לומר עליה שנראית צעירה..

פורסם

הספייס מומלצת עקב עלות/תמורה טובה,תנסה לחפש את הדגם המפואר ELX.

רק תבדוק שאין מים בתור נוזל קירור.

• תוכן חדש...