Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5267 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

המצערת שלי (או ליתר דיוק- המנוע צעדים) עושה קצת בעיות. ניקיון לא עוזר, כנראה שצריך להחליף.

(למי שתוהה מה בדיוק הבעיות אז זה חוסר יציבות של הטורים, במיוחד בתפעול מערכות חשמליות כגון פנסים, בלמים, חלונות, סיבוב ההגה וכו'. הטורים קופצים ואז יורדים ממש נמוך, ואז עולים קצת ומתייצבים)

אני מעדיף מצערת מקורית חדשה, אבל הבנתי שזה עולה ממש הרבה, אז אני יכול להסתפק גם במשהו פחות מקורי (אבל תואם ב-100% כמובן- אני לא רוצה להחליף בעיה אחת ב-4 אחרות) או פחות חדש (אבל עם קלומטראז' נמוך ובמצב תקין)

מכיוון שאני לא יודע כמה זה אמור לעלות אני לא יכול לקבוע תקציב, אבל כאמור- אני מחפש משהו שיעבוד והיהייה אמין בכמה שפחות כסף.

הבעיה שאני לא יודע מאיפה להזמין.

אני לא כל כך סומך על מוסכים שיביאו לי משהו טוב ובמחיר משתלם, ובטח שלא על חנויות חלפים שימכרו לי במחיר של המוסך אבל ללא התחייבות שזה יעבוד (כי על רכיבים חשמליים אין התחייבות הרי... הגיוני)

דבר נוסף- איך אני מברר איזה דגם של מצערת אני צריך?

תודה לעוזרים.:wave:

Golf 1.6 2002-> Lancer 1.6 2007-> Swift 1.2 2013

פורסם

תודה רבה.

החלקים שהם מוכרים מקוריים? איך אני יודע שאני מקבל מוצר טוב ולא חיקוי שימות לי תוך חודש או שיעשה לי בעיות?

• ספונסר פורום
פורסם
תודה רבה.

החלקים שהם מוכרים מקוריים? איך אני יודע שאני מקבל מוצר טוב ולא חיקוי שימות לי תוך חודש או שיעשה לי בעיות?

הם מוכרים גם חלקים מקוריים וגם חלקים תחליפיים. אין דבר כזה חיקוי.

חוץ מזה, במידה והחלק שהזמנת לא תקין או מתקלקל אחרי זמן קצר אני מניח שיש אחריות כמו על כל חלק שאתה קונה בחנות חלפים. מה שכן, במידה ואתה מרכיב את החלק לבד תצטרך להראות שהתקלה אכן נובעת מהחלק שנמכר לך ולא, נניח, מהרכבה לקויה.

פורסם

OK, אני אברר מולם כבר מה יש להם ועל מה הם ממליצים...

הרכב זה מצובישי לנסר קלסיק 2007 אקזקיוטיב 1600. לא יודע מה המק"ט של החלק או של המנוע, אבל לא נראה לי שיש יותר מידי מיגוון בדגם הזה.

פורסם

בכיף,

רק עוד שאלה קטנה- איך אני יכול למצוא את המק"ט של הפריט?

אני חושב לחפש את זה באיביי

ועוד שאלה לווידוא- המנוע צעדים זה חלק מהמצערת בדגם הזה או משהו נפרד? כי הראיתי שמוכרים מנוע צעדים כבייכול בנפרד, ולא הבנתי אם זה קשור לדגם שיש לי.

• שבועיים מאוחר יותר ...
  • תוכן חדש...