Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5315 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שבת בבוקר יום יפה יצאנו לנסיעה מחוץ לעיר עם התינוקת במושב האחורי ואישתי לצידי.

בקרת שיוט על 90 קמ"ש הכביש עם תנועה דלילה ביותר נוסעים בכיף וברגוע. במראה המרכזית אני רואה רכב שמתקרב אליי ונצמד לישבן ונוסע אחריי בחוסר סבלנות ,ידעתי שתכף תגיע ההפתעה -אני ממשיך בשלי עד שלפתע הרכב יצא לעקיפה על קו הפרדה רצוף,אני מבחין שמדובר בנהגת שלצידה יושב גבר וכשסיימה את העקיפה הבחנתי ב 3 ילדים במושב האחורי.

רציתי :bad-word:אבל נשארתי מאופק והמשכתי לתופף עם האצבע על ההגה לצלילי הצווחות של ציפי שביט (דיסק של התינוקת..).

לצערי הרב אני נתקל בהרבה מיקרים כאלו על הכביש ומדובר באנשים מבוגרים שאוחזים בהגה ולאו דווקא נהגים חדשים וצעירים.מרביתם שיוצא לי להתקל בהם הם נשים בשנות ה40 לחייהם שבמילים עדינות או שהם לא מכירות חוקים או שהם לא רואות אותם בעיניים.

במיקרים כאלו ניתן להתלונן אם רשמתי מס' רישוי? מה ניתן לעשות במיקרה כזה? או שזה מת כי שוטר לא ראה?

Gn'f'R

פורסם

בקרת שיוט על 90 קמ"ש הכביש עם תנועה דלילה ביותר נוסעים בכיף וברגוע. במראה המרכזית אני רואה רכב שמתקרב אליי ונצמד לישבן ונוסע אחריי בחוסר סבלנות ,ידעתי שתכף תגיע ההפתעה -אני ממשיך בשלי עד שלפתע הרכב יצא לעקיפה על קו הפרדה רצוף,אני מבחין שמדובר בנהגת שלצידה יושב גבר וכשסיימה את העקיפה הבחנתי ב 3 ילדים במושב האחורי.

רציתי :bad-word:אבל נשארתי מאופק והמשכתי לתופף עם האצבע על ההגה לצלילי הצווחות של ציפי שביט (דיסק של התינוקת..).

לצערי הרב אני נתקל בהרבה מיקרים כאלו על הכביש ומדובר באנשים מבוגרים שאוחזים בהגה ולאו דווקא נהגים חדשים וצעירים.מרביתם שיוצא לי להתקל בהם הם נשים בשנות ה40 לחייהם שבמילים עדינות או שהם לא מכירות חוקים או שהם לא רואות אותם בעיניים.

במיקרים כאלו ניתן להתלונן אם רשמתי מס' רישוי? מה ניתן לעשות במיקרה כזה? או שזה מת כי שוטר לא ראה?

דווקא בד"כ נשים אולי עושות דברים מטומטמים אבל לא מסוכנים או עבריניים. עכשיו ברור למה הורים כנהגים מלווים זה חרא וצריך ליווי מקצועי לנהג צעיר פה בארץ. כמו שהיא נוהגת היום, כל ה3 ינהגו עוד 17 שנה.

פורסם

דברים מטומטמים נגמרים רע,כמו רכב שנוסע לפניי ואני מבחין בכך שהוא מזגזג -כשאני מבצע עקיפה אני רואה שזו אישה שמתעסקת עם האייפון שלה .

אין לי כוונה להכליל אני פשוט משתף במיקרים שאני עד להם.

Gn'f'R

פורסם

השם ירחם (והוא לא מרחם) לרגע חששתי שאתה עומד לומר שהקשבה לדיסק של ציפי שביט יכולה להגרום לתאונה. מצד שני, אני שמח לשמוע שציפי שביט יכולה להרגיע אנשים ולעודד נסיעה רגועה ובטוחה.

תודה ציפי, את הש(ר)ביט.

ועכשיו ברצינות, מקרים כאלה מראים לך שתאונות הדרכים בישראל הם לא תוצאה של קללה, לא תוצאה של זעם האלים במיתולגייה היוונית או הרומאית אלא פשוט וקל תוצאה של זריקת ז*ן על חוקים וחוסר כבוד בין נהג לחברו על הכביש. חסר אנשים שנהרגו בגלל שסירבו לתת זכות קדימה לאוטו אחר וזה היה עולה להם בסך הכל עוד 60 שניות מהחיים מאשר החיים עצמם? או להיפך, שחוסר רצון של נהג לתת זכות קדימה גרם למותם של אחרים? עצוב אבל זה אמיתי. רוב רובם של הישראלים נוהגים כאילו הכביש שייך לאמא ולאבא שלהם. מה שמעציב הוא שבהרבה מקרים חפים מפשע הם אשר משלמים את המחיר היקר הזה.

"אני מתחפש לטיפת שמן במערכת ההנעה ומתחיל לזרום בתוך כל הצינורות, השסתומים והקופסאות ואז אני מאתר את התקלה"

ישראל טילן, המיתוס והאגדה, מגדולי מהנדסי ישראל.

פורסם

ובכל זאת, יש למישהו תשובה על השאלה של פותח השרשור?

האם יש כתובת מסויימת לתלונות?

אני מידי פעם מודיע למוקד 100 על רכב משתולל או עבירות חמורות אחרות (מעבר באור אדום, עקיפה על השוליים, נסיעת התעלקות על רכב ביטחון וכולי).

הפקידים תמיד נחמדים ואומרים שהם מודיעים לניידות באזור, אך יש לי הרגשה שהם לא ממש יכולים לעשות עם זה משהו.

חבל שאין "מלשינון" (מילה מטומטמת לפעולה חשובה ומצילה חיים).

אני מוכן אפילו להתקין מצלמה ברכב לצורך הצגת ראיות..

פורסם

מכיר את התופעה הזאת אבל האמת, האם באמת התנועה נסעה ב 90 קמ"ש , כי יש אנשים שחושבים שאין תנועה ומחליטים להיות נהג שבת ולנסוע 60 קמ"ש כדי להנות מהנוף וששאר הנהגים יקפצו להם. ולצערי זה גורם לשאר הנהגים להיות עצבנים

פורסם

אור ירוק צריכים להלחם בנשים האלה ולא בנהגים צעירים.

מקרה טרי מלפני 10 דקות, אני נוסע לי לתומי בנתיב אמצעי כשאישה בגיל 40-50 בטויוטה קורולה פתאום מחליטה שהנתיב שלה, כששני שליש מהרכב שלה כבר בצד ימין שלי(עקיפה רגועה), מזל שהיה לי נתיב שמאלי ריק לברוח אליו :evil:

או מקרה מלפני כמה שבועות כשאישה בגיל הנ"ל החליטה לעשות פרסה ברחוב שלי ושמה פס על כולם, ואופנוען נכנס בה והתעופף. :evil:

או מקרה שלישי... הבנתם את הקטע. :evil::evil::evil:

פורסם

מדהים.

באותה מידה היה יכול לכתוב כאן מישהו על הטרחן שנוסע כמו צב בכביש פנוי ושומע ציפי שביט בקולי קולות.

אבל למה? בואו נעשה מזה שרשור "אתמול ראיתי אישה/זקנה שעשתה ככה וככה". הכי קל, ונעים, וכיף.

אתה יודע על מה אני מוכנה להתערב איתך?

שהאישה הזו נהגה כשלצידה בעלה שנמצא בשלילה או שסתם התחשק לו ללמד אותה שיעור בנהיגה "של גברים", ושהוא ישב שם וטחן לה את המוח שתיסע יותר מהר, ושתעקוף אותך כבר, ושלא תיסע "כמו אישה".

על כל הדוגמאות של "הזקנה שעשתה פרסה בלי להסתכל" או "הזקנה שפלשה לי לנתיב" או "האישה ששיחקה בטלפון שלה וזגזגה", אני יכולה להביא 10 דוגמאות נגדיות לגבי גברים ו/או זקנים.

זה, אגב, לא בהכרח אומר שגברים נוהגים פחות טוב, אלא שגם באופן יחסי- יש הרבה יותר גברים על הכביש.

כשאני עשיתי תאונה עם קטנוע בגלל רכב שפרץ לי לנתיב מבלי להסתכל- היה מדובר בשני בחורים צעירים.

כשמישהו נצמד לי לזנב ומהבהב, אפילו כשאני באמצע עקיפה, על 110, ואין לי לאן לברוח, 100 אחוז מהפעמים זה גבר.

כשמצאתי את עצמי מזדחלת בכביש החוף על מהירות 60 קמ"ש בכביש פנוי, היה מדובר בבחור שישב ברכב מסחרי וחיפש משהו בטלפון שלו תוך כדי נהיגה. בהרבה פעמים אחרות- מדובר בגבר זקן.

כשבאמא שלי נכנסה מהצד מכונית שנכנסה לצומת ברמזור אדום, הנהג היה גבר.

אחותי שנסעה בכביש דו סטרי ובו מסלול אחד לכל כיוון, ובסיבוב מצאה את עצמה פנים מול פנים עם מכונית שלקחה את הסיבוב בתוך המסלול שלה- הנהג שלה היה גבר, שלא רק שנכנס גם בה וגם ברכב שנסע אחריה, אלא גם התנער מכל אשמה.

הצרפתים שנכנסו בבחורה המסכנה וברחו מהארץ, היו גברים.

עורך הדין עם הג'יפ (שכחתי איך קוראים לו) שנסע במהירות, נכנס במכונית ומחק משפחה- היה גבר.

נהגי "יום שישי" השיכורים- גברים.

להמשיך?

אם אפשר להתרכז בנושא המקורי שהוא תרבות הנהיגה (או החוסר בה)- כן ייטב, בלי קשר למין האוחז בהגה.

מתניידת בפג'ו 206 1.4 ידנית שנת 2004 ( 1 2 3 4 5 )

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5315 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...