Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5296 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי, אני זוכר שהיה כאן בעבר שרשור על ספארי או אסטרו 4על4 אבל לא הצלחתי למצוא אותו, אשמח אם מישהו מכיר רכבים כאלו בארץ

אציין כי לא מעניין אותי ואנדורות או סוואנה או כל דבר אחר, אני מכיר טוב טוב כל וואן 4על4 שנוסע בכבישי ארצינו אזרחי וחוקי, כולל אלו שעומדים למכירה ואלו שמשמשים אנשים.

אם לא אמצא לי את מבוקשי, כנראה "אתפשר" על סוואנה 4על4, כל אחד והשריטה שלו

P1010102.23204511_std.JPG

P5271524.178155744_std.JPG

אור מעבר לדלת, שירותי פריצה לבית ולרכב 24/7

פורסם

ראיתי בארץ ספארי 4X4 מודל 89

חיפושית 1971,אאודי 75 ואריאנט 1972,:fadein:

אאודי 80 1974, אאודי 80 1982, אאודי 80 1986, אאודי 80 1988,אאודי 80 1990, אאודי 100 1974 , אאודי 100 1987.

כבר אמרתי שאני חולה אאודי ?

פורסם

אכן ראיתי בעבר כשגרתי בנאות אפקה ת"א.היא הייתה מסתובבת לא מעט באזור,הייתה בצבע תכלת ונראתה קרבית למדי.

ראיתי אותה לפחות לפני 15 שנה ככה שלא יודע מה עלה בגורלה.

GT-STI בשביל הפאן(נמכרה :( ).

ktm 690 smc ליום יום ולחסכון בדלק :)

פורסם

הספארי הנ"ל נבנתה ע"י עידו כהן שיפורי 4X4 מפרדס חנה, עד כמה שזכור לי מכלולי ה4X4 של הרכב הגיעו ממצובישי פאגרו

לא נבנו כאלה ביצור סדרתי.

טל

פורסם

לא מידע טוב ככ שנבנה עם קומבינות, אני מעדיף משהו שבנו באמריקה ויש אפשרות לדעת מה ההיסטוריה שלו ואיך נולד (אפילו שמדובר בהסבה של רכב רגיל, בכ"ז זה מקצועי עם חלקים יעודים ונעשה בידע רב ותכנון)

פורסם

אור שלום

קומבינה או לא, גם באמריקה יש ים של קומבינות אפילו יותר מישראל רק שם מותר לעשות הכל (כמעט) מה שחשוב מאד לאמריקאים זה שהרכב יעבור את בדיקת זיהום האויר, כל השאר באחריות בונה הרכב.

בכל מיקרה אני מציע לך לברר אצל עידו כהן מה המיכלולים של הרכב הנ"ל היום הוא בונה רכבים להרבה גופים ורמת הביצועים והבניה השתפרו.

טל

פורסם

הרכב הנ"ל הכן הובנה על ידי עדו כהן עף הוא היה 4X4 מלחתחילה,עדו רק היסב אותו לסרן חי.

168791646.jpg

פורסם

היי, מכיר את עידו והיכולות שלו, מי שמכיר אותי יודע שאני חי בעולם ה4על4 כולו.

באמריקה יש סדנאות שמתעסקות רק בהסבת רכבים גדולים ל4על4 (קויגלי למשל), ככה ניתן לדעת מה בדיוק מורכב באוטו ולא חלטורות משונות.

בכל מקרה אשמח לדעת מידע נוסף על הספארי פה למעלה, התמונה נראית בת שנתיים שלוש לא יותר (יש JK באופק)

פורסם

מתוך ויקיפדיה:

As mentioned above, the Astro and Safari were rear-wheel drive vehicles, but in 1990 a new all-wheel drive (AWD) system, designed and developed by FF Developments (FFD), was made optional. The AWD models had a lower fuel economy: 17 miles per gallon highway versus 20-21 for rear-drive vans. Premature idler arm wear is a common problem on the AWD model front suspensions. Most of the vans in these model years used fiberglass composite leaf springs which have been shown to buckle and sag after years of use.[]

Hundreds of instances of front torsion bar failure in the AWD suspension were reported to the U.S. National Highway Traffic Safety Administration (NHTSA). The torsion bars failed without warning, resulting in bottoming of the suspension. Repair required replacement of both torsion bar assemblies with upgraded designs at a cost of about $1000. No fatalities were reported.[]

פורסם
היי, מכיר את עידו והיכולות שלו, מי שמכיר אותי יודע שאני חי בעולם ה4על4 כולו.

באמריקה יש סדנאות שמתעסקות רק בהסבת רכבים גדולים ל4על4 (קויגלי למשל), ככה ניתן לדעת מה בדיוק מורכב באוטו ולא חלטורות משונות.

בכל מקרה אשמח לדעת מידע נוסף על הספארי פה למעלה, התמונה נראית בת שנתיים שלוש לא יותר (יש JK באופק)

התמונה היא מהמפגש GO TOPLESS שערך מועדון הרנגלרים בשנה שעברה.

Jeep CJ7 Laredo 1982

Suzuki GSXR750 1987

Yamaha Vmax1200 1986

Harley Davidson Sportster XLH 1200 1989

פורסם

שלום

יש בארץ ספארי מודל 95 עם הנעה כפולה ואפילו מונעת בגפ"מ

הרכב נמצא בחולון ונוסע כל יום

אני יודע שהבעלים ניתק את ההנעה הכפולה והוא על האחורית אני מניח בגלל צריכת דלק.

• תוכן חדש...