Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

האייפון שבק חיים.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5324 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 36
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

מבחינת אמינות , לא רעה אבל גם לא מושלמת.

המכשיר הוחלף לי לא מזמן לחדש במסגרת האחריות בעקבות כפתור HOME בעייתי שמהיום הראשון לא היה בקו הבריאות.

בעקבות החלפת המכשיר לא יכולתי לחזור אחורה לגרסאות הפרוצות ולמעשה קיבלתי מכשיר חדש עם מערכת הפעלה 5.0 בלי יכולת לחזור אחורה. חסרון גדול, מצד שני - מה רע לקבל מכשיר חדש רגע לפני תום תקופת האחריות.

לא הייתי מצפה לבעיית לחצן יחיד במכשיר ובאי הפקת לקחים ושימוש באותו כפתור לא אמין מהאייפון הראשון ועד הנוכחי ואף גרוע מכך - החלפת הכפתור הופכת קשה מגרסא לגרסא.

בנוקיה זה מעולם לא היה קורה. לחצן בעל אורך חיים כ"כ מוגבל.

מצד שני, המודל העסקי של אפל מתייחס למכשירים כאל בלטות , לא אכפת להם באמת מה יש בפנים ומי מייצר אותם, הם מוכרים אפליקציות ומערכת הפעלה. שהמכשיר יהיה מקומבן ממליון רכיבים , לא מעניין אותם.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם
האייפון שלי התקלקל.

קניתי גלאקסי S2 ואני מרגיש כמו מי שעד עכשיו הסתובב עם בלונדה מטומטמת... (וזה בלי להתעמק במכשיר).

שקרן!

ואם לא, אולי תפרט מה גורם/גרם להרגשה הזאת?

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם
מבחינת אמינות , לא רעה אבל גם לא מושלמת.

המכשיר הוחלף לי לא מזמן לחדש במסגרת האחריות בעקבות כפתור HOME בעייתי שמהיום הראשון לא היה בקו הבריאות.

רק לשם השוואה, במידה והייתה לך את אותה התקלה בגלקסי 1 או 2, הדבר היה מצריך החלפת כל מכלול התצוגה כולל מכלול האוזניה והאנטנות. (עניין של 600+ ש"ח למי שאין ביטוח)

בעקבות החלפת המכשיר לא יכולתי לחזור אחורה לגרסאות הפרוצות ולמעשה קיבלתי מכשיר חדש עם מערכת הפעלה 5.0 בלי יכולת לחזור אחורה. חסרון גדול, מצד שני - מה רע לקבל מכשיר חדש רגע לפני תום תקופת האחריות.

זה המקום לומר שמבחינה חוקית, זו זכותך לבקש שהמכשיר שיוחלף לך יהיה בעל אותה מערכת הפעלה כמו שהייתה לך עד עכשיו קרי: אותה גרסה. יש הרבה מכשירים במחסן, אז שיחפשו לך. ואם לא אז תמיד ניתן לבקש שיזמינו מהמעבדות המרכזיות. יש עוד הרבה איפונים עם גרסאות 4.3.5 ו4.3.3 - רק צריך מזל ליפול עליהם.

הערותיי באדום =]

SEAT Ibiza 2001 Stella, Automatic. :cry: נמכרה בצער רב :cry:

Toyota Yaris Hybrid 2014 Active, Automatic. :-Dהבייבי החדשה :-D

אני לא גזען, אני שונא את כולם במידה שווה.

פורסם
שקרן!

ואם לא, אולי תפרט מה גורם/גרם להרגשה הזאת?

שקרן?!

:lol:

אתה טוען שהיה לי יותר טוב עם האייפון, והיום אני חי בהכחשה....:roflmao:

תעשה חיפוש בפורום, כבר ציינתי למה אני מעדיף את הגלאקסי.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם
איך באמת הווינדוס מוביל? אני מתכוון לגירסתה האחרונה שמופיעה בHTC מוצארט/ טרופי/ HD7. ובאופן כללי- באילו מכשירים התנסית שעם מע' הפעלה זו? ואיך המכשירים אלו באופן כללי? (איכות, עוצמת שמע בשיחה, וכדו').

איכויות המכשיר משתנות ממכשיר למכשיר. אני לא יכול להעיד על מכשירים שאני לא מכיר. היה לי Touch Pro 2 של HTC, שהחסרון הכי גדול שלו היה גודל, אבל זה משהו שהייתי מוכן לסבול, כי רציתי מקלדת מלאה. סה"כ, המכשיר היה מאוד נוח לשימוש, ומאוד אינטואיטיבי (אחרי הכל, זה פשוט ווינדוס - רק על סלולרי). לא נתקלתי בבעיות מעיקות בשימוש השוטף (להבדיל מהאנדרואיד). הגרסא של המכשיר שלי הייתה 6.5. כיום יש כבר גרסא 7 (משווקת תחת windows mobile, אאל"ט). יש לא מעט אפליקציות למערכת - לא קרה לי שהייתי צריך תכונה כלשהי והיא לא הייתה: החל משרתי IRC, לדפדנים, תוכנות מדיה מעולות (שיכולות לנגן כל קובץ שרק תזרוק לעברן) וכלה במשחקים.

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.

• תוכן חדש...