Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5301 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

צמיג של הרכב נקרע ולא ניתן לתיקון. מדובר במידה לא נפוצה מה שאילץ אותי לעבור שלוש צמיגיות עד שמצאתי צמיג במידה הנכונה תוצרת מישלין. שאר הצמיגים של חברה אחרת. מה דעתכם? אין לי יכולת כלכלית להחליף את כל הרביעייה. כמה זה ישפיע על אחיזה ונוחות נסיעה?

פורסם

לשלב צמיגים שונים על אותו סרן - לא באלף רבתי! צמיגים שונים מקדימה ומאחורה - בתנאי שלא מדובר על הבדלים משמעותיים - בהחלט אפשר.

אני חושש שאתה תאלץ לרכוש שני צמיגים, אבל אם הצמיגים הנותרים שלך יחסית ישנים (שנה וחצי או 30 אלף) כבר כדאי בכל זאת להשתדל להחליף רביעיה.

הייתי בטוח שהילוך M נועד בשביל עליות [Mountain]

פורסם
לשלב צמיגים שונים על אותו סרן - לא באלף רבתי!

מבחינה חוקית אין כל בעיה בזה, כל עוד מידת הצמיג זהה.

מדובר בפיקאנטו חדשה, נכון?

אם יש לך גלגל ספייר בגודל מלא, תרכיב אותו במקום הצמיג שנהרס, ואת הצמיג השונה שים בספייר.

פורסם

כן, פיקנטו. צמיגים במידה לא נפוצה. עברתי שתי צמיגיות לאף אחד מהן אין במלאי ובהזמנה אפשר להזמין רק חברה סינית. בשלישית הזמינו צמיג של מישלין. צמיג ספייר הוא space saver. הרכב עבר 13,000 ק"מ. אתם אומרים להזמין עוד אחד כדי שיהיו צמיגים זהים על אותו הסרן? אגב ביררתי אפשרות להזדכות על הצמיגים "הישנים" ולהזמין רביעיית מישלין, אבל הם לא הסכימו. באסה.

פורסם
לשלב צמיגים שונים על אותו סרן - לא באלף רבתי! צמיגים שונים מקדימה ומאחורה - בתנאי שלא מדובר על הבדלים משמעותיים - בהחלט אפשר.

אני חושש שאתה תאלץ לרכוש שני צמיגים, אבל אם הצמיגים הנותרים שלך יחסית ישנים (שנה וחצי או 30 אלף) כבר כדאי בכל זאת להשתדל להחליף רביעיה.

מסכים איתו.

תקנה כבר 2 ותחליף על אותו הסרן.

עוד שנה תחליף את השניים הנותרים.

Hyundai Kona 2023 1.6T

I did not lose my mind, it was mine to give away

פורסם

החלפתי לרבעייה מישלין Energy. אני מוכרח לציין שיש שיפור משמעותי בנוחות נסיעה בהשוואה לצמיגים מקוריים תוצרת הנקוק. רעשי כביש נותרו כפי שהיו, אבל הרכות של הרכב השתפרה משמעותית. רכב הפסיק "להתרסק" על מפגעים בכביש וזאת למרות ש-Energy צמיגים "ירוקים" לא רכים במיוחד. מוכיח עד כמה הצמיגים המקוריים של הרכב גרועים. בפעם הבאה אחפש דגם איכותי לא ירוק שישפרו את הנוחות עוד יותר.

פורסם

תחדש - קנית צמיגים טובים מאוד.

לפעמים אין מה לעשות - שום צמיג לא עוזר בנוחות הנסיעה,

ובמיקרה שלך יש לי ספק שתוכל למצוא צמיג עדיף על מישלין אנרג'י במידה שלך.

אני בהחלט חושב שהצמיגים החדשים יחזיקו מעמד יותר מ 30 אלף ק"מ ושנה וחצי.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

כוונתי לא היתה שעליו להחליף את הצמיג לאחר 30 אלף או שנה וחצי, אלא שבמידה והצמיגים הקיימים הגיעו לגיל\נסועה כאלו - יש להחליף רביעיה, כפי שעשה פותח השרשור (והיטב עשה!), ולא להסתפק בהרכבת "הטובים מאחורה\מקדימה" כיון שבמצב זה הפרשי האחיזה בין הסרנים פשוט יהיו גדולים מידי.

דווקא צמיגי אנרג'י הם בעלי אורך חיים רב, ובשילוב של הרגלי נהיגה נכונים, חניה קבועה בצל ותחזוקה שוטפת (לחץ אוויר, סבב) הם יחזיקו אפילו שלוש וחצי שנים או עד 80 אלף קילומטר!

הייתי בטוח שהילוך M נועד בשביל עליות [Mountain]

• תוכן חדש...