Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5295 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תוך כדי התקדמות השרשור הזה, המיצובישי נשוא השרשור עברה את המבחן השנתי, וחוות דעתו של המכונאי המטפל אומרת שאם אני "נורמלי" אז כדאי שזה יהיה הטסט האחרון שלה - כי פשוט כל המערכות עובדות - אבל די בקושי.

בשלב זה היא ממשיכה לשרת את אחי בנאמנות רבה... נראה מי ישבר ראשון המכונית, או האח...:-D

לפחות איך שזה נראה כרגע למרות שנחום אוהב לומר שבעוד שלושים שנה נראה במפגשים מאזדות וקאיות (ואני מוסיף) מיצובישי.

תחושתי היא שנראה פחות ופחות מכוניות אספנות "ישראליות" והרבה יותר מכוניות מיבוא, הסרטון משנת 1993 שהופץ בפורום לאחרונה רק הגביר בי את ההרגשה הזאת.

אכן ההגיון אומר שעדיף לקנות רכב במצב טוב בנכר במקום לשפץ רכב ש"גדל" פה, מה גם שהרבה פעמים הרכב המיובא הוא מושא חלומותיו של המייבא שחיכה בסבלנות הרבה שנים להגשמת חלומו.

למרות זאת - אני חש שאנו קצת מפספסים את הקטע של ההסטוריה של כלי הרכב בארץ (בדגש על מה שנסע כאן ולא רק מה שיוצר כאן...) ולא, לצערי גם אם אגרוט את המיצובישי הנוכחות לא אקנה אחרת במצב טוב לשימור - זאת משתי סיבות.

(1) אין לי איפה לאחסן אותה.

(2) היא תעלה לי הרבה יותר כי אצטרך לשכנע את אשתי...וזה קשה שבעתיים כשאתה עצמך לא משוכנע...

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

• תגובות 63
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
יש לי חדשות לכולם, לאף אחד מבינכם אין רכב גרמני, ארופאי, אמרקאי "חדש"

יש קליפה עם חלקים סיניים...

רוב התיקונים היום ברכבים בני יותר משלוש שנים מתבצעים בחלקיים סיינים דפוקים, הקטע הגדול

שגם אם אתה מתעקש על חלק מקורי או איכותי כבר קשה להשיג, כי ליבואן לא משתלם להביא...

ניסיתי להשיג חוטי הצתה לגולף שלי 2001 שאינם סיניים ולא מצאתי בשום מקום!

שלוש (3) פעמים הבאנו מהיבואן חוטים וכולם היו תקולים מהניילון...עכשיו יש לי חצי סיני וחצי ישן

עד שאמצא צדיק שמייבא סחורה טובה.-רן

זה כי היבואן של פולקסווגן, דפוק.

כשתחזקנו קיה קלארוס, בת 10 כשקנינו אותה ובת 13 כשמכרנו אותה, תמיד היו חלפים. במקרה הכי גרוע, היה צריך להזמין את החלק מהמחסן המרכזי בת"א. בטח שלא נזקקנו לחלפים סיניים דפוקים.

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם
מתחילת החודש הבא, הסכום לגריטה יעמוד על 3500 ש"ח, במקום 3000 ש"ח כיום.

כמו כן, גיל הגריטה ירד ל-18 שנה ללא תנאים.

כפי שכתבתי - כפוף לאישור ממשלה - שכנראה לא התקבל.

עקב "העדר מקור תקציבי לגריטת כלי רכב בני 15 ומעלה" התכנית מתחדשת רק לכלי רכב מגיל 20 ומעלה, והיא איננה כוללת עוד כלי רכב שהורדו מהכביש על ידי "ניידות בטיחות". כמו כן, התשלום כמובן לא הוגדל ל-3500 ש"ח.

http://he.mot.gov.il/index.php?option=com_content&view=article&id=1913:risui-2012-01-08a&catid=48:m-misrad-rishui-c&Itemid=68

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4173209,00.html

חבל. הסאני שלי כנראה תחכה ל-2013. :wink:

:turn-l:
פורסם

זה היה די צפוי, למען האמת.

המטרה היתה להוריד מהכביש מכוניות מתחת לשנת 94', השנה שבה כל מכונית פרטית שיובאה לארץ חוייבה בממיר קטליטי, ולא להוות אופציה למכירה למכוניות שאיש אינו חפץ בהן.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

• תוכן חדש...