Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ציפוי כרום

idan&HGT
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5308 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

להזכירכם יש ברשותי פורד מוסטנג 67

http://imageshack.us/photo/my-images/690/61970429853084091643664.jpg/

לצערי הרב ג'נט אחד נפצע ואני זקוק למישהו שמתעסק עם ציפוי כרום השמח להמלצות התקשרתי לכמה שמתעסיקים עם כרום אבל הם אומרים שאיו להם את המצאים לצבוע ג'נטים

תודה רבה.

פורסם
שלום לכולם.

להזכירכם יש ברשותי פורד מוסטנג 67

http://imageshack.us/photo/my-images/690/61970429853084091643664.jpg/

לצערי הרב ג'נט אחד נפצע ואני זקוק למישהו שמתעסק עם ציפוי כרום השמח להמלצות התקשרתי לכמה שמתעסיקים עם כרום אבל הם אומרים שאיו להם את המצאים לצבוע ג'נטים

תודה רבה.

למיטב ידיעתי כרום לא צובעים, זה ציפוי אלקטרליטי שנעשה באמבטית טבילה. יש ביפו עשרות צפאים שיכולים להדריך אותך וגם לצפות את הג'נט, אם יש להם אמבטיה מספיק גדולה. אם אין, יש "גלוונומטה" לייד המסגר. הוא מצפה גם דברים גדולים.

בבקשה.

פורסם
למיטב ידיעתי כרום לא צובעים, זה ציפוי אלקטרליטי שנעשה באמבטית טבילה. יש ביפו עשרות צפאים שיכולים להדריך אותך וגם לצפות את הג'נט, אם יש להם אמבטיה מספיק גדולה. אם אין, יש "גלוונומטה" לייד המסגר. הוא מצפה גם דברים גדולים.

בבקשה.

ואללה אחי אתה אומר שווה לעמיס את הג'נט לרכב השני שלי ולהרגיע לת''א אני בטוח יחזור עם ג'נט עם כרום...

לתשומת לבך, אחים יש רק במשפחה ובכלל תעשה הגהה לפני שאתה משחרר הודעה.

פורסם
ואללה אחי אתה אומר שווה לעמיס את הג'נט לרכב השני שלי ולהרגיע לת''א אני בטוח יחזור עם ג'נט עם כרום...

שלום.

לגבי אחים "כול ישראל אחים" ואחים לא בוחרים ואחים זה לא שגיעת כתיב ולא קללה !!! לגבי ההגה אם אתה חושב שההגה שלא לא בסדר עזור לו ,למד אותו , והסבר לו, למה אתה חייב לתת סתם בראש לאנשים , ואם כול כך איכפת לך תעשה לא הגהה ושלח לא בהודעה פרטית ויצאתה מלך ולא מלכה!!! והוא יודה לך על העזרה איך זה מר הגה? אולי הוא דסלקטי כמוני ?

אנחנו בפורום של מכוניות ולא של "אבשלום קור"

לגבי כרום יש מישהוא ברחובות שיכול לעזור לך הוא מתמחה בצביעה בכרום יש לא אתר באינטרנט וגם אם תעשה חיפוש הוא מופיע בקארפורום.

בברכה בני ל.

אגב נימעס כבר מכול מליצי היושר!!!

מר בני הנכבד

אנא קרא את כלל מספר 10 בכללי הפורום ורק אז תשלוף... ובנוסף קרא נא את כלל מספר 1 ואז אל תשלוף.

לנוחותך תקציר מנהלים: כלל מספר 10 עוסק באיות וגם במפורש במילה "אחי"

כלל מספר 1 אוסר על דיון בהתנהגות מנהלי הפורום בפורום עצמו.

יותר קל היה פשוט למחוק את שתי ההודעות. תסתפקו בהערה הזאת?

בני, מנהל הפורום.

מילים כמו: שטויות, אהבל,טיפש,תלמד, זה לא קללות אז לא להעלב!!!

:multi::onfire:

פורסם

תבדוק באיזור הדרום אם יש מקום שמצפה בכרום

הבעיה היא שצריך לעשות ניקוי לכל הגאנט ולצפות אותו מחדש.

לצערי לא ראיתי מהמכון במרכז עבודה שהחזיקה מעמד בלי הלתקלף ועוד משהו תבדוק שהעלות שמבקשים לא עולה יותר מהגנט עצמו

If you don't chew Big Red, then f-*bleep* you.

פורסם
שלום.

לגבי כרום יש מישהוא ברחובות שיכול לעזור לך הוא מתמחה בצביעה בכרום יש לא אתר באינטרנט וגם אם תעשה חיפוש הוא מופיע בקארפורום.

בברכה בני ל.

אגב נימעס כבר מכול מליצי היושר!!!

שבת שלום.

כמו שנאמר, יש ברחובות חברה נחמדים בחב' "סילברכרום"- אלכס, זֶנייה ואבי. הם עושים צביעת ניקל ולא ציפוי כרום. עשיתי אצלם חלקים - שנמצאים סביב המנורות הקדמיות ויצא מצוין- עבודה מדויקת ומקצועית!!! בדיוק שהוצאתי את העבודות הם הראו לי ג'אנט שהם עשו ו"כובעים" של גלגלי משאית מרצדס. הצביע הינה יחודית והיא נעשית במס' שלבים. התוצאה יפה מאוד אך חלשה יותר מציפוי כרום.

האתר שלהם: http://www.luminochrom.com/cipuy_hrom1.html

ב ה צ ל ח ה!

חן

"לכל בעיה יש פתרון. שאם לא כן, לא הייתה בעיה" אלברט איינשטיין

שברולט מליבו 4.3 1978

פורסם

לא ברורה לי תגובתך, האם תוכל להבהיר?

• תוכן חדש...