Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5323 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני גם לא טלית שכולה תכלת, ואני מודה שיצא לי פעם אחת להגיע לאוטו ולהכנס מאחורה כי איזו פוסטמה החליטה שהיא חונה חצי סנטימטר מהאוטו שלי וחצי מטר מהמדרכה (כלומר, היא הייתה יכולה להשאיר עוד מקום והחליטה שלא).

כשנאלצתי להיכנס מהבגא'ז, פתחת את החלון שלי וכתבתי לה על האוטו עם טוש לא מחיק "ככה לא חונים!"

אבל את זה אפשר עוד למחוק.

שריטה בצבע אי אפשר.

איפה הלוגיקה פה? :roll:

אני אישית שם ברכב קבוע, פתק בסגנון של

"במידה ורכב זה מפריע 05X-XXX-XXXX תודה וסליחה" (ובמקרה של הפרעה גם אם חניתי טוב אני יכול לחסוך הרבה בעיות)

עלות הנייר 0.08 אג' כולל הדפסה, ולדעתי זה אחד הדברים היותר חכמים להשאיר ברכב.

פיתרון מעולה. יחד עם זאת, אני מאוד אוהב פרטיות ולכן לא מפרסם את המספר שלי ברבים.

שלא יהיה ספק, אני לא כותב זאת בציניות.

אני חושב שהפכתם את אפרים, "קצת" לשעיר לעזאזל של המקרים האלו ולא נכון לעשות זאת.

לא אתחיל לבלבל אתכם על ערכים ודרך ארץ. כולנו יודעים, שע"מ להפוך את החברה שלנו להרבה יותר טובה, כל מה שצריך זה לשמור על תרבות אנושית, אבל עדיין, יש אנשים שלא מסוגלים להפנים שמכאיבים להם, כאשר הם לא הכאיבו לבן אדם המכאיב, קודם לכן. אפרים הוא כנראה כזה ואני לא מתבייש להגיד שאני גם.

שבוע שעבר, השכנה שלי השאירה לי כזה סימן מגעיל על המכונית, שכמעט ירדו לי דמעות (קורה...). במקום לשרוט לה את המכונית בחזרה, ניגשתי אליה וביקשתי יפה שתשים לב לאיך שהיא חונה ואני מבין שהדבר לא נעשה מכוונה רעה, אבל עדיין, ביקשתי שתתחשב בי. רק הזמן יגיד, אם הדרך שלי הייתה נכונה.

• תגובות 88
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

גם לי יש שכן שחונה בצורה לא מתחשבת והפח של האוטו שלי מאוד רגיש למכות, לצערי יש לו רכב חברה ולכן כשהוא היה פותח דלתות הוא היה עושה זאת כנראה בבעיטה מה שהביא להמון סימנים בדלת ימין, השארתי לו פתק מנומס וקיבלתי תשובה חיובית והתנצלות, הדבר לא חוזר על עצמו מאז.

(אם כבר עברנו לנושא של שכנים...)

בכל מקרה אני חושב שהדיון מיצה את עצמו.

פורסם
זה נקרא "לא מחיק" אבל עם טיפת אלכוהול או הרבה מים, זה יורד בלי בעיה.

אין נזק בלתי הפיך! (אלא אם זה צבא מטאלי, אבל זה לא היה)

טוש לא מחיק, שהספיק כבר להתייבש (נניח מספר שעות) לא נשאר "לנצח"? לפי ההגיון שלי, כן. אלכוהול יכול לפגוע בצבע הרכב, כך שבמקרה כזה ושל שריטה, התוצאה זהה: צביעה מחדש.

פורסם

פסק דין חביב שיאיר את עיני הקוראים החביבים.

רק בלי התלהמות יתר.

http://www.lawdata.co.il/lawdata/PsakDin/ShowPsakDin.asp?C=828142&SCC=8313894&strCol_C=8313894&IskurHokIndx=&IskurHokSeif

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

על פרופורציות שמעת? ד"א קראת את זה שבעלת החנייה פנתה לוועד הבית וניסתה לברר של מי הרכב אבל אף אחד לא השאיר פרטים?

בוא נסגור את הדיון בזה שאתם צודקים(למרות שאתם לא אבל אין לי כוח לריב איתכם יותר), אבל ביום שהיה לכם רכוש משלכם ומישהו יקפח לכם אתו אני ממש השמח לשמוע איך פעלתם.

פורסם

אין פרופורציות.

לא נוגעים בכוונה / בזדון ברכוש של אחר, גם אם השני טעה.

ואתה לא היחיד שיש לו רכוש , והרוב מתנהג בלי השחתת הרכוש של האחר.

ואם לדבר על פרופורציות , אז תפיסת החניה שלך לזמן קצר היא לא משהו שעליו צריך לעלות על הבריקדות.

זה לא שכן שלך שכל יום בא וחונה בחניה שלך וניכס אותה לעצמו.

וגם אז הדרך לפינויו היא לא באלימות או בואנדליזם אלא פניה לרשויות שיטפלו בכך.

החל ממשטרה וכלה בבתי המשפט.

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

פורסם
אמשיל זאת למרות שהמשל לא דומה בדיוק לנמשל

קיימת חניה ברחוב שהוא ללא מוצא .

אני חונה שם לקראת הסוף , ובגלל מחסור בחניה חונים במרכז הכביש מספר מכוניות , כך שאתה לא מסוגל לצאת.

כולם שמים בתוך הרכב מספר טלפון להתקשרות .

ואז אני מגיע מצלצל על חשבוני :shock: לאותם חבר'ה הם באים מזיזים את רכבם ואתה נוסע לך לשלום.

לא משטרה ,לא צעקות ,כלום .

סתם הבנה של אחד לצרכי השני בעיר סתומה וחסרת מקומות חניה.

ברור!!

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

פורסם

1+

נהנתי לקרוא את פסק הדין ולדעתי, הוא עושה צדק.

תודה על השיתוף.

כפי שנכתב פה מספר פעמים, חסימה פותרת עניין, אפילו אם צריך לחכות שהמשטרה תגיע.

פורסם

אבל ביום שהיה לכם רכוש משלכם ומישהו יקפח לכם אתו אני ממש השמח לשמוע איך פעלתם.

לא, כי רק לך יש רכוש משלך.

פורסם
לא, כי רק לך יש רכוש משלך.

ממה שאני מבין ממך שהרכוש היחיד שלך הוא הרכב כי ממה שנשמע ממך ורוב(לא כולם) זה שזה מותר ו"לא נורא" אם חונים לך בחנייה שקנית בכסף לא משנה העוגמת נפש ועצבים אבל ברגע שזה מגיע לתגמול ברכב אז פתאום זה "לא בסדר" ו"איפה דרך ארץ?" ואני שואל איפה הדרך ארץ של אותו אחד שחנה בחנייה של מישהו אחר?!?!?! מה זה משנה שזה "רק ל5 דקות" איך אתה או מישהו אחר יודעים מה הסיבה שחזרתי הביתה, אולי זה אחרי יום עובדה מעייף, אולי רק באתי במהירות כדי לקחת כמה טפסים שאני צריך להגיש אה?!?!?!

מי אתה שתחליט לאנשים אחרים מה הנורמה העלתם פה פסק דין על מנת "להראות" לי שאני טועה אבל עובדה שאם אותה בחורה שהחנייה שלה קופחה לא הייתה עושה את זה בעל הBMW הייתה מרגישה כאילו מותר לה הכול רק כי היא התחתנה עם כסף הטעות היחידה של בעלת החנייה זה שהיא הודאתה בפני השופט שד"א מה ששכחתם לציין ביטל על הסף את תביעות ההגמת נפש שאותה חוצפנית הגישה בגלל שהוא ידע שגם לבעלת החנייה נגרמה עוגמת נפש.

פורסם

אביא לך שני קטעים ובזה נסיים.

ער אני לכך כי התובעת הסיגה גבול וחנתה בחניה לא לה ואקח זאת בחשבון בהמשך, אלא שאין בכך כדי להצדיק את מעשי הבריונות דנן. בכך תומכים אף דברי הנתבעת אשר היתה ערה לכך כי מעשיה אסורים אך בכל זאת בחרה לפעול כפי שפעלה: "הבת שלי, אמרה לי, אמרה לי בשביל מה עשית את זה, אבל למרות שהיא, עברה על החוק את יודעת אני לפני, דיברתי עם שני עורכי דינים...אומרים לי, תשמעי מי שאת צריכה את צריכה לתבוע אותה, היא יכולה לתבוע אותך, אבל לא יעזור לה כלום, אבל את צריכה, מכיוון שהיא נכנסה לטריטוריה שלך, אמרתי אני לא רוצה לתבוע אותה..."

( תאמ 33310-12/09 *** לירז בסידן נ' מירלה חכמון בית משפט שלום נתניה 12/12/2011 פורסם ב-LawData )

בענין עגמת הנפש אני סבור כי לשני הצדדים נגרמה עוגמת נפש לתובעת מחד כאמור, ולנתבעת בגין אירוע הסגת הגבול, מאידך, ובנסיבות הענין אני סבור כי האחת מקזזת את השניה.

( תאמ 33310-12/09 *** לירז בסידן נ' מירלה חכמון בית משפט שלום נתניה 12/12/2011 פורסם ב-LawData )

מהיכן שאבת את המוכחל? אתה מכיר אותה אישית , אתה ניחן בחושים נסתרים?

כאילו מותר לה הכול רק כי היא התחתנה עם כסף .

גם אם היא לא הייתה מודה היא הייתה יוצאת מופסדת כי , אם קראת או לא , היה שכן שצילם אותה בסלולאר ועל סמך זה בעלת הרכב הגישה תלונה למשטרה.

אבל גישתך המוסרית כפי שכתבת במאודם מעידה עליך יותר מכל.

הטעות היחידה של בעלת החנייה זה שהיא הודאתה בפני השופט

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

• תוכן חדש...