Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5318 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אתה באמת חושב שמישהו יתן את הרכב שלו לניסוי?

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

• תגובות 88
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

נסעתי למקום רק כדי לראות באיזה חניה אבא שלי חנה, וכמו שאתה אמרת "להזהר יותר" להבא ולא לחנות שם "שיעור לחיים" וכדומה.

מה מסתבר? החניה היא במרחק של 2 מטר מכמה בתים, במקביל למדרכה, יש שם כמה שלקחו את החוק לידיים שלהם וריססו חניה פרטית בצורה עקומה על המדרכה, אחד מסמר את המספר שלו, אבל במקום שאבא שלי חנה אין כלום.

בקיצור - בן אדם שבבעלותו חניה פרטית בצורה חוקית בטאבו היה מתקשר למשטרה או מגיש תלונה בצורה כזו או אחרת, בן אדם ש"הפך" את המקום לשלו בצורה לא פורמלית יעשה את מה שנעשה לרכב שלי(ברוב המקרים).

לגבי השריטה - קניתי קצת ווקס, שטפתי את האוטו, ועל הדרך, יחד עם השריטה נעלמו עוד מכות ושריטות מאנשים בעלי מוגבלויות חניה :)

שיהיה לכולם סופ"ש נעים ונקי משריטות :)

פורסם

איזה שטויות אתה מנסה להאכיל פה אנשים, החנייה שלי רשומה בטאבו על שמי וכול מה שמאדר אותה זה שלט שרשום ״חנייה פרטית״ ובתוספת מספר בית ועדיין אנשים נחמדים כמוך לוסמים לי אותה ואני התקשרתי למשטרה באזור ה40 פעמים ואתה יודע מה התגובה שקבלתי? ״אנחנו לא מתקשרים לאף אחד, רוצה תבוא להגיש תלונה״ ואחרי תגובה כזאת אני מנחש מה הייתה הנחישות שלהם לעזור לי

עכשיו מה אתה מעוניין להגיד בנוגע לזה?

פורסם

אני לא מבין איך כולם ממשיכים לנסות להכניס בך קצת אנושיות וחינוך. יותר קל לנסות להסביר משהו לחציל.

פורסם

רבות יש לי, כנראה שבגלל שזה לא עומד באותו אינטרס שאתה מגדיר כ"נורמה" אז אתה חושב שאין לי חינוך עובדה שאני בין הבודדים שחשו זעם על זה שמישהו החנה את רכבו בחנייה של אדם אחר ולאחר שכביכול אותו בעל חנייה "השחיט" את הרכב של אותו חונה אז הבעלים של הרכב התמרמר על זה. אני רק האמרתי את דעתי כמו שאתם אמרתם את שלכם ההבדל הוא שבגלל שאתצם חושבים שהערכים שלכם יותר חשובים משלי אז אני "לא מחונך", אני מצטער שאני לא נוסע ברכב מתוצרת VW ולא חושב שזה בסדר לעלות לרמת הגולן בשביל "לבדוק את הרכב" אז תעשה לי טובה ביום שאתה תוציא קרוב ל10K בשביל שתהיה לך חנייה משלך ומישהו יחליט שבשביל "5 דקות" זה בסדר לחנות שם או לחסום אותה אז תבוא להטיף לי מוסר.

פורסם

אין פה עניין של "ערכים יותר חשובים".

העניין הוא שאתה מוכן לגרום לנזק בקלות, כשאחרים לא כל כך ממהרים לעשות נזק.

זה לא משנה אם אתה מוציא שקל וחצי או 10000 על חניה, אתה לא יכול לקחת את החוק לידיים ולגרום לנזק.

אם מישהו אחד עושה לך את זה, תשאיר לו פתק תקיף.

אם הוא חוזר ועושה את זה, אולי יש לגיטימציה לחסום לו את הרכב עם שרשרת מאיזשהו סוג (אם אפשר), או להשאיר לו פתק עם הטלפון שלך ולחסום לו את היציאה עם הרכב שלך.

אחרי זה, אם השוטרים לא באים ואין פיתרון, אולי (אני ממש לא משוכנע) יש לגיטימציה להוצאת אוויר מהגלגלים. לא לפנצ'ר, פשוט להוציא את הוונטיל.

אבל להצדיק שריטה על רכב רק כי מישהו עשה טעות פעם אחת? תתבייש!

אני גם לא טלית שכולה תכלת, ואני מודה שיצא לי פעם אחת להגיע לאוטו ולהכנס מאחורה כי איזו פוסטמה החליטה שהיא חונה חצי סנטימטר מהאוטו שלי וחצי מטר מהמדרכה (כלומר, היא הייתה יכולה להשאיר עוד מקום והחליטה שלא).

כשנאלצתי להיכנס מהבגא'ז, פתחת את החלון שלי וכתבתי לה על האוטו עם טוש לא מחיק "ככה לא חונים!"

אבל את זה אפשר עוד למחוק.

שריטה בצבע אי אפשר.

פורסם

יוסי אתה בין האנשים שאני חבב שרושמים בפורום אז תבין ששום דבר לא נגדך, את כול מה שאתה אומר עשיתי כול כך הרבה פעמים, השארתי פתקים, צפרתי עד שאנשים באו(שבאותה פעם סגרו אותי בחנייה וכמעט הפסדתי חתונה של חבר), אין ספור שיחות למשטרה/שיטור עירוני ושום דבר!!! תבין שאיפה שהחנייה שלי לידה יש את הרחבת חירום איפה שיש ברז כיבוי ורמפה בשביל אמבולנסים ועדיין אנשים מחנים שם!!!! אז באמת שאם למישהו מכם יש פתרון אמיתי ולא הטפת מוסר תאמין לי שאני בכיף ישמח לשמוע אליהם.

פורסם
רבות יש לי, כנראה שבגלל שזה לא עומד באותו אינטרס שאתה מגדיר כ"נורמה" אז אתה חושב שאין לי חינוך עובדה שאני בין הבודדים שחשו זעם על זה שמישהו החנה את רכבו בחנייה של אדם אחר ולאחר שכביכול אותו בעל חנייה "השחיט" את הרכב של אותו חונה אז הבעלים של הרכב התמרמר על זה. אני רק האמרתי את דעתי כמו שאתם אמרתם את שלכם ההבדל הוא שבגלל שאתצם חושבים שהערכים שלכם יותר חשובים משלי אז אני "לא מחונך", אני מצטער שאני לא נוסע ברכב מתוצרת VW ולא חושב שזה בסדר לעלות לרמת הגולן בשביל "לבדוק את הרכב" אז תעשה לי טובה ביום שאתה תוציא קרוב ל10K בשביל שתהיה לך חנייה משלך ומישהו יחליט שבשביל "5 דקות" זה בסדר לחנות שם או לחסום אותה אז תבוא להטיף לי מוסר.

זעם זה בסדר, אבל להצדיק נזק במתכוון?! מה הנזק שלך אם מישהו מחנה את רכבו בחניה שלך? חוץ מעצבים - כלום! מה הנזק שאתה משאיר לאותו אדם כשאתה מעביר מפתח על רכבו? אלפי שקלים. מה תעשה אם מישהו יתנגש בך? תצא ותדקור אותו? אין שום הגיון בשטויות שאתה ממשיך לכתוב, אלא רק בניית תדמית שלילית מאוד על עצמך. אתה מדבר כמו בריון, אבל ברגע האמת, אם וכאשר תצא "להתנקם" במישהו שיחנה בחניה שלך, ובמקרה תיפול על האדם הלא נכון, תרוץ בחזרה מאיפה שבאת עם הזנב בין הרגליים.

גיבור על המקלדת.

פורסם

GOLF, זה מה שכותבים לו כל השרשור אבל הוא ממשיך בשלו. שיבושם לו.

אפרים, אז חנו לך בחניה, נכון זה מעצבן, מרתיח וכו' וכו', אבל שוב אומרים לך למה אתה דוגל בלפגוע ברכוש של אחרים? זה לא שבנו לך בית על החניה או פירקו לך אותה ואין לך יותר אפשרות לחנות שם גם אחרי שאותו אדם שחנה במתכוון או לא ייסע משם.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

WOW אני מרגיש שאני מדבר לקיר, קראת את התגובה שלי על זה שכול הפתרונות ה"קונבנציונלים" לא עובדים? פותח האשכול הוא דוגמה חייה לזה, אני באמת מנסה להבין איך זה נראה למישהו לגיטימי שאני קניתי!!!! בכסף רכוש ואדם מין הרחוב גונב לי את אותו רכוש לאור יום וזה בסדר?!?!?!:freaky_eyes:

טוב יודע מה "שומאכר" מחר תביא לי את הרכב שלך אני צריך לקפוץ לסידורים ומר גולף היקר אצלך אני הולך לישון ולהכין לעצמי אוכל

ולפי מה שאתם אומרים אתם פשוט צרכים לשבת בפרצוף חמוץ ולקבל את זה ובסוף גם להגיד לי תודה.

פורסם
אני לא חושב שזאת דרך נכונה אבל לפעמים יש גבול להתנהגות של אנשים כמו שרשמתי אתה לא יכול לדעת מה הבן אדם שהחנייה הזאת היא שלו עבר באותו רגע, תשים לב שאתה בכלל לא הצטערת על זה שקיפחת בן אדם מהרכוש שלו אלה רק התמרמרת על השריטה שראתה אפילו לא בטוח שהוא עשה לך?!?!?! למעשה מה שאתה עושה זה להכפיש בן אדם מבלי שיש לך הוכחות.

ד"א תשים לב שאם לא הייתה מופיעה לך השריטה ה"מסתורית" אתה היית שוכח את האירוע עוד לפני שהיית מתניע את הרכב אז עובדה שאולי זה ברברי אבל בסוף היום אותה שריטה "מסתורית" לימדה אותך משהו :wink:

עובדה פותח האשכול פעם אחת לא חש צורך להתנצל בפני בעל החנייה ואני מוכן להתערב על כסף שגם אם לא הייתה מופיעה שריטה לרכב והיו מעירים לו על החנייה התשובה הייתה "מה אתה רוצה רק באתי ל5 דקות" תעשו ל טובה פעם הבאה שמישהו נכנס לכם לבית בלי רשות כדי לגנוב לכם משהו רק תשבו בשקט בסלון ותבקשו ממנו לצאת כי הוא בבית "פרטי".

אפריים, עם כל תגובה שלך אתה רוצה יוצא פחות טוב. ממליץ לך להפסיק להגיב בשרשור הזה. אתה גם חוזר שוב ושוב על הדברים שציטטתי, כשמספיק לקרוא את ההודעה הראשונה בשרשור בשביל להבין שפותח השרשור בהחלט כן מצטער שהוא חנה בטעות במקום של מישהו אחר, ומוכן אפילו לשלם על כך בקנס.

כנראה שסבלת יותר מדי מאנשים שחנו לך בחנייה, וזה עיוור אותך לגמרי. אין שום צורך לגרום נזק לאוטו. אפשר סתם להרים את כל המגבים, לסגור את מראות הצד ולהשאיר פתק. זה בדיוק מה שעשו לאוטו של חברה שלי לפני כמה שנים כשהיא חנתה בטעות בחנייה פרטית, ותאמין לי שהיא הבינה את הרמז.

בקיצור ולעניין - אתה לא יכול לכעוס על שפוגעים לך ברכוש הפרטי, אבל לעודד פגיעה ברכוש פרטי של אחר.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

איך אני אמור לכבד רכוש של אדם אחר לאחר שרכושי לא מכובד? יודע מה אני יקח את ההמלצה שלך ואני יפסיק להגיב כאן גם ככה רובכם צבועים, לעבור את החוק בנסיעה מעל המהירות המותרת זה מותר? בקיצור אתם החלטתם שא' זה מותר וב' זה אסור וכנראה שמה שאתם אומרים זה מה שקבוע(לפחות ככה אתם חושבים).

פורסם

Efraim87

אחד הכללים בחיים הוא מידתיות. ואני מביא לך דוגמה של מהירות שעליה הצבעת.

ודרך אגב ישנם שיגידו טוב שקיבלת דו"ח וחלק יגיד בושה למדינה שנוקטת את האמצעים הללו.

עדיין נקיטת ענישה היא במסגרת חוק ואילו נקיטת הענישה שלך היא בניגוד לחוק.

בכביש של 90 נסעת 100 קנס 250 ש"ח+ 0 נקודות , נסעת 130 קנס 750 ש"ח + 8 נקודות , נסעת 150 הזמנה למשפט והעונש לפי מצב רוחו של השופט מצב גיליון העבירות וכו' ויכול להסתיים גם בשלילה.

חניה של שעה בחניון עולה 5-10 ש"ח

אז אתה בא ואומר אצלי חניה כזו עולה בשריטה ברכב שיכולה לעלות לך ידידי ממאות ש"ח לאלפי ש"ח .

מבין ?

ומכיוון שחנייתך נמצאת במקום שיש לו ביקוש , מוט באמצע או שרשרת ואתה מכוסה. (השקעה של כמה שקלים )

תהיה חכם ולא צודק ( מה עוד שבפעולת הענישה שלך אתה גם לא צודק )

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

אני מבין את שתי הצדדים ולגבי Efraim87. אני מבין אותו יותר, למרות שלי אין חניה פרטית.

אבל אני אישית לא הייתי שורט. הייתי זורק מסמרים על הרצפה.:evil:

אבל ברצינות עכשיו, הייתי מחכה לאותו בן אדם שחנה לי במקום שלי ועוד שילמתי מכספי האישי ונותן לאבי אביו על הראש.

W520 Alpine. Focal Utopia Mid. Focal utopia tweeter. Focal Utopia Woffer. JBL MS-8. Celestra -DA2K.tru- super billet 6 . 33KX Focal.

by: 2 xs-power

פורסם

אני אישית שם ברכב קבוע, פתק בסגנון של

"במידה ורכב זה מפריע 05X-XXX-XXXX תודה וסליחה" (ובמקרה של הפרעה גם אם חניתי טוב אני יכול לחסוך הרבה בעיות)

עלות הנייר 0.08 אג' כולל הדפסה, ולדעתי זה אחד הדברים היותר חכמים להשאיר ברכב.

ולכל מי שחושב שהפיתרון למי שחונה לך בחנייה פרטית זה שריטה, עלי לציין בפניו שזו הטעות הכי חמורה, כי מי שחנה ילך, ומי שנשאר ויודעים איפה הוא נמצא, זה רק בעל החנייה (ומי שיכול אחרי זה להפסיד זה רק בעל ה"חנייה הפרטית").

subaru grand leone 94 ידנית - נמכרה.

chevrolet spark 2014 1.0 manual רכב נוכחי.

• תוכן חדש...