Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5318 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לא צריך לשרוט את הרכב למי שחונה לך בחניה פרטית, כל מה שצריך זה להרים טלפון למשטרה. הם אמנם לא מגיעים, אבל הם כן מתקשרים, וטלפון מהם ברוב המקרים עושה פלאים.

לא הם לא, מנסיון המשטרה לא עושה כלום!!!

ותפסיקו להתחסד לי כאן, כול האנשים שאני ראיתי שחו בחנויות פרטיות סיפרו שזה ״בטעות״ אבל יודעים שזה לא באמת המצב.

שימו לב איך כול ״טעות״ נהיגה שמישהו שאתם מכירים אז אתם מתרצים אבל כשאתם רואים טעויות כאלה שנהגים אחרים עושים אז זה לא בסדר. אני מאמין לפותח האשכול שאבא שלו חנה שם בטעות כמו שאני מאמין שהיטלר לא היה גזען, את הסיפורים על 5 דקות ו״לא שמנו לב״ שהוא יספר לכם לי כבר מנסיון עבר אני יודע ש95 אחוזים(וזה רק כי אני רוצה להאמין שיש עוד מעט צדיקים).

כול אחד פה משחק לי אותה רמבו היחידים שמסיתים לאלימות אלה אתם, בעל הרכב קיבל תגובה אלימה אחרי שהוא ביצע תגובה אלימה בעצמו.

צביעות זה דבר מגעיל ואני שמח שלפחות אני לא כזה.

ד״א לכול מי שחשב שאני אמריקאי אז אני לא אני פשוט ישראלי פשוט שעשה צבא ורק אוהב כבוד לרכוש של אחרים ומצפה את אותו הדבר.

• תגובות 88
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

איך אתה מכבד רכוש של אחרים כשאתה מועדד השחטה כזו??

אנשים טועים לפעמים(חניה פרטית,חניה כפולה וכו׳)וגם אם לא,זו לא סיבה מספיק טובה להשאיר להם ״מתנה״ על הרכב.

פורסם

Efraim87

גם אם לדעתך לא שגה הרכב שחנה , אלא חנה שם בכוונה עדיין זה לא מצדיק את התגובה של השחתת רכבו.

זה מה שמבדיל חברה מסודרת לחברה שהיא ג'ונגל.

גם חסימת החניה שאותו אחד לא יוכל לצאת היא תגובה אלימה דרך אגב אבל אולי עוד נסבלת , כי היא לא גורמת נזק פיזי לרכוש.

אז למה לא לשרוף לו את הרכב אלא רק לשרוט. ואח"כ נחכה לו ונשרוף אותו ( אפרופו היטלר )

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם
ח"ח לבעל החנייה, תירוצים של "אכלו לי,שתו לי" לא בבית ספרנו!!!

איכס, שום דבר לא מצדיק שריטה ברכב (השחטת רכוש) תגובה מזעזעת... טוב אתה בטח שורט רכבים בעצמך ולכן אתה מסוגל לכתוב דבר כזה.

גועל נפש ובתוך ים של רפש.

יום טוב.

פורסם

האא תקשיבו:

בעבר היה מקרה כזה, התחלתי לעבוד באיזה מקום, כנהג משאית, התחלת יום עבודה, שעה 4 בבוקר, אף עסק באיזור לא עובד בשעות אלו, חניתי את רכבי הפרטי בצמוד לקיר המפעל, במקום שנראה לכאורה כתמים ונוח מאוד לחניה, ציבורית ולא פרטית (מדובר על שביל שמוביל למספר בתי עסק), ביום הראשון הכל סבבה, ביום השני הכל סבבה, ביום השלישי, חזרתי לרכב וכל הרכב, אבל כל הרכב, בלי לפספס פינה אחת קטנה של חלון, הודבק "אל תחנה כאן, זו חניה פרטית" מהמדבקות שלא יורדות.

יש לי חברים בעסק הסמוך, לאחר בירור הסתבר שיש בעל עסק שכן שהוא החליט לספח לעצמו את החניה כחניה פרטית (פשוט הרגיל את כולם שאף אחד לא חונה שם), הנ"ל השתגע מהעובדה שאף אחד לא יודע למי שייך הרכב (כאמור מגיע ב4 בבוקר, אין כלב במקום, הגעתי עם רכב של אבא שלי שאף אחד מהחברים שלי לא מכיר), הוא שאל את החברים שמכירים אותי והם לא יודעים, הוא שאל בחברה שבה התחלתי לעבוד ולא יודעים, הוא הזמין משטרה והמשטרה לא עשתה עם זה כלום, אפילו לא טלפון אלי או אל אבא שלי, ואז הוא החליט להשתגע עם עניין המדבקות.

לאחר כל הבירור, נכנסתי אליו לעסק ודרשתי שיגש לרכב להוריד את המדבקות, לאחר שהכחיש וצעקתי ועשיתי לו בלאגן במקום, יצאתי החוצה, קיבלתי עזרה מהחברים לנקות את הרכב והלכתי לדרכי.

מספר חודשים לאחר מכן, החלטתי על נקמה מתוקה.

כל פעם שהגעתי למקום העבודה בשעות שרכבי העסק של המשוגע היו במקום, הייתי ממלא לו אותם במדבקות נייר לבנות שקשה מאוד להסיר, באופן ממש עקבי וממש כל יום, למשך איזה שבועיים, אותי הוא לא חיפש (וגם אם היה מחפש לא יכל למצוא), באיזשהו מקום אני בטוח שהעניין סיפק לו חומר למחשבה ובפעם הבאה הוא יסתפק בהשארת פתק במגב הרכב המפריע, ואני מבטיח לכם שאם הוא רק היה טורח להשאיר לי פתק, הייתי גם ניגש להתנצל על עוגמת הנפש שנגרמה לו כתוצאה מחנייתי במקום.

קצת חומר למחשבה, מוגש מבנאדם שמשתדל לעזור לכל מי שרק צריך.

אור מעבר לדלת, שירותי פריצה לבית ולרכב 24/7

פורסם

מספר חודשים לאחר מכן, החלטתי על נקמה מתוקה.

כל פעם שהגעתי למקום העבודה בשעות שרכבי העסק של המשוגע היו במקום, הייתי ממלא לו אותם במדבקות נייר לבנות שקשה מאוד להסיר, באופן ממש עקבי וממש כל יום, למשך איזה שבועיים, אותי הוא לא חיפש (וגם אם היה מחפש לא יכל למצוא), באיזשהו מקום אני בטוח שהעניין סיפק לו חומר למחשבה ובפעם הבאה הוא יסתפק בהשארת פתק במגב הרכב המפריע, ואני מבטיח לכם שאם הוא רק היה טורח להשאיר לי פתק, הייתי גם ניגש להתנצל על עוגמת הנפש שנגרמה לו כתוצאה מחנייתי במקום.

קצת חומר למחשבה, מוגש מבנאדם שמשתדל לעזור לכל מי שרק צריך.

כולם חכמים בלילה, כולכם הייתם מתנצלים(למרות שלפי מה שאתה סיפרת זאת חנייה ציבורית אז אף אחד לא יכול לבוא אליך בטענות)

עובדה פותח האשכול פעם אחת לא חש צורך להתנצל בפני בעל החנייה ואני מוכן להתערב על כסף שגם אם לא הייתה מופיעה שריטה לרכב והיו מעירים לו על החנייה התשובה הייתה "מה אתה רוצה רק באתי ל5 דקות" תעשו ל טובה פעם הבאה שמישהו נכנס לכם לבית בלי רשות כדי לגנוב לכם משהו רק תשבו בשקט בסלון ותבקשו ממנו לצאת כי הוא בבית "פרטי".

פורסם

טוב די אני חושב שהשרשור עשה את שלו,כל אחד פה נהיה צ'אק נוריס...

שרטו לך את האוטו? לא נורא גבר,תגיד תודה שזה רק זה וזהו! שמעתי על מקרים הרבה יותר גרועים כמו לפנצ'ר את כל הגלגלים,חלונות שבורים,גניבת גלגלים ואף אפילו בעל חניה שארב לאותו בעל רכב והרביץ לו.

בקיצור שיהיה לך ולאבא שלך כל טוב ותיסעו בדרכים בטוחות 8)

ההגה הוא עגול!

פורסם
ד״א לכול מי שחשב שאני אמריקאי אז אני לא אני פשוט ישראלי פשוט שעשה צבא ורק אוהב כבוד לרכוש של אחרים ומצפה את אותו הדבר.

כלוחם במילואים אני מאוד בספק אם למדת משיהו מהשירות הצבאי שלך.

אם היית משקיע שניה בלהוציא את פק"ל "רוח צה"ל" מהכיס ברך על רגל שמאל, מדפדף לעמוד כותרתו "ערכים"

היית מוצא שם בין היתר ערכים כגון מקצועיות, אחריות,רעות ודוגמא אישית, שהם חלק בלתי נפרד מהקוד האתי הצבאי במדינתנו.

זמין 8)

פורסם

אני רק מקוה שאין הרבה אנשים כמו ידידנו הנוקם. אני מקוה שיגיע יום ותבין שנקמה רק פוגעת בך

ודוקא אנשים חזקים ומאושרים יודעים לסלוח על טיפשותו של אחר.

כבר חודש בלי קיק דאונים - ככה מתמודדים עם מחירי הדלק:idea:

פורסם
כלוחם במילואים אני מאוד בספק אם למדת משיהו מהשירות הצבאי שלך.

אם היית משקיע שניה בלהוציא את פק"ל "רוח צה"ל" מהכיס ברך על רגל שמאל, מדפדף לעמוד כותרתו "ערכים"

היית מוצא שם בין היתר ערכים כגון מקצועיות, אחריות,רעות ודוגמא אישית, שהם חלק בלתי נפרד מהקוד האתי הצבאי במדינתנו.

אל תטיף לי על ערכי צה״ל כאשר אתה בעצמך לא מתנהג לפי זה. מהצבא למדתי הרבה דברים בעיקר שכול אדם לעצמו.

צביעות בפורום הזה זה בלי סוף כשנהג מתנחל על השמאלי אין לכם שום בעיה לסנוור לו את כול השדה ראייה העיקר שהוא יפנה לכם את הדרך.

בקיצור זאת התגובה האחרונה שלי בנושא הזה, אני רק יסיים בזה שהמדינה שלנו נראת כמו שהיא בגלל אנשים חצופים שחושבים שמותר להם לעשות מה הם רוצים ובעלי הרכוש צרכים לקבל את וטרוח מזמנם בשביל שהם יוכלו להשתמש במשהו שהם קנו במיטב כספם!!!!

פורסם

אני מבין את הכוונה של אפרים. אומנם לא מצדיק את המעשה, אך כן מבין אותו מכל הלב.

מבחינתי, חנייה פרטית היא כמו עוד חדר בבית. מישהו רוצה שיכנסו לו לסלון, "בטעות"?

השכנים בבניין שלי, ניצלו את העובדה שאנחנו דיירים נחמדים והעמידו את המכונית שלהם, כך שהיא כל פעם שרטה לנו את המכוניות. אם זה לא הספיק, הם גם החנו בחנייה כפולה. בנוסף, הם לא טרחו ליידע את האורחים שלהם על החנייה שלהם ולכן האחרונים הרבו להחנות אצלנו. למה אני צריך את זה, אחרי יום עבודה? מי רוצה לבוא לקראת הערב ולראות שהחנו לו בחנייה ועכשיו צריך לחפש את האשמים? במה פשעתי, שלא יכולים לכבד את הרכוש שלי?

בשורה התחתונה: אחרי לא פחות משלוש פעמים, חסמתי להם את המכונית ולא הרפתי, עד שהם תפסו את הרעיון ולא החנו כך יותר. במידה והם עוברים את הקו, אפילו בטיפה, הם נחסמים ללא שאלות.

אני לא מקבל את התירוץ של "לילה"/ "הסימן לא ברור" וכו"...זה לא מעניין אותי אחרי יום עבודה, כל מה שאני רוצה, זה לעלות הביתה ולאכול ארוחת ערב. אני ממש לא מתכוון להתחיל לחפש את השכנים ולהתברבר בין קומות.

אני לא מסכים לגבי השריטות - זה קו אדום אצלי. יותר מזה, יצא לי כבר לגשת למכונית שלי ולראות שריטה לא נעימה, כאשר לידה חונה המכונית של השכנה וזה ברור שהיא זו ששרטה לי אותה (לא צריכים להיות בלשים, בשביל להשוואות מיקום פתיחת הדלת וצבע המכונית). אז מה אני אעשה? אקח את המפתח ואעבור לה על המכונית? האמת, שכן, הייתי מת לעשות את זה, אבל החינוך שקיבלתי בבית הוא יותר מדי טוב, לצערי.

פורסם

עצוב שאתה חי בכזאת בועה שחורה. אין שום צורך בפעולה כזאת קיצונית.

אני סובל מהבעיה הנ"ל על בסיס שבועי, פעם בשבוע לפחות מישהו חונה על הX שלנו וחוסם את הכניסה לחניה. אני פשוט הולך למקום אחר וחוזר פעם אחרי זה. אני בחיים לא אשרוט מכונית או אהרוס רכוש של מישהו כי הוא עשה לי כזה, אחת כמה וכמה שאני לא יודע איך הבן אדם יגיב שהוא יגלה מה קרה(יחזיר באותו מטבע), וההפך, אני אם אני אחסום בטעות מישהו והוא יערוב ויחכה לי ובסוף אני אמצע את עצמי עם דקירה מאיזה פושע חמום מוח.

אם מישהו חוסם אותי על בסיס יומי ולא כל הזמן מישהו אחר(כמו שקורה לי) אז הייתי משאיר לא פתקים(ואפילו לא מדבקות) אבל לא שורט לו את הרכב.

פורסם
לדעתי מה שנאמר חסר אמפתיה לחלוטין.

גם לי יש חנייה פרטית, וכן מה לעשות, לפעמים איזה גאון חונה שם.

אז שואלים את השכנים אולי יש להם אורחים שבטעות החנו את הרכב במקום לא שלהם, אולי הגיע איזה שיפוצניק ש"זרק" את הרכב בקלות דעת.

לומר שאני מתעצבן- כן בהחלט!

אבל להשחית רכוש של מישיהו אחר בגלל זה, בחיים לא !!!

לאחל ח"ח לבעל החנייה, על כך שנתן למזג שלו להשתולל,דבר הגרר ביצוע עבירה פלילית (ונדאליזם) זה הוא חוסר אחריות מוחלט.

בנימה אישית יותר, אם השחתת רכבים זה בסדר מבחינתך כנראה אתה לא בפורום הנכון ידידי.

לפותח השרשור- כמו שנאמר שצערי אין לך יותר מדי מה לעשות בנידון, ואפילו אם היה, הזמן והכסף שתשקיע לא שווים את זה.

אני מבין שזה מרתיח את הדם, אבל המלצה לי אלייך, שחרר את העניין, תקן את הנזק ותאחל למי שעשה את מירב האיחולים הלבביים.

להגיע למצב של לשרוט רכב בגלל שחנו לך בחניה זה באמת מוגזם. יש כאלה שאין להם עצבים להתחיל לחפש בין כל דיירי הבניין מי האורח שהחנה בחניה שלהם. אז או שחוסמים את הרכב שאת זה עושים רבים. יש את השיטה שגם קיצונית שמורידים אוויר מהגלגל. במקרה אצלנו שהיה בבית הקודם,דוד שלךי הגיע אלינו החנה בחניה הפרטית של אחת השכנות (ובמקרה היא גם שוטרת) ושיצא מהבית שלנו הופתע לראות כל מיני מדבקות מודבקות לו על כל השמשה וכנראה שזה עדיף בהרבה על לשרוט רכב/לפנצ'ר וכל מה שהראש חושב שמתעצבנים שחונים בחניה הפרטית שלך.

• תוכן חדש...