Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5318 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אם אתה חושב שזו הדרך הנכונה אז מאחל לך רק טוב ולא מעוניין לשמוע יותר חוות דעת ממך, תודה רבה על העזרה.

סטבוצקי - תודה על ההמלצה.

לא שאני נוהג לתקן שגיאות כתיב , אבל השם הוא "סטובצקי".........:lol:

*** נמחקה חתימה אסורה ***

• תגובות 88
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
תאמין לי שאני יותר מתחשב ברכבים של אנשים אחרים ממה שהם מתחשבים ברכב שלהם, אני מדבר מנסיון אישי של לגור עם שכנים שחושבים שהם חיים באיזה קיבוץ/קומונה שיתופית.

אתה יודע כמה פעמים אני שמעתי את השקרים שהאלה שפותח האשכול רשם "רק חניתי ל5 דקות", "מה הבעיה אז תחנה במקום אחר" ושאר השטויות, שאני חונה אני בודק ב1000 אחוזים שאני לא חוסם אף אחד ולא מקפח לחנייה לאף אדם אז אל תלמד אותי על חינוך ולהגיד לי שאני מתאים או לא מתאים לפורום הזה.

אין לי שום רצון וכוונה להיכנס איתך לויכוח בגלל עובדה טריוויאלית לחלוטין.

לעבור עם מפתח על דלת של רכב זה פשע

להביע תמיכה בזה שעבר עם מפתח על רכב זה משיהו שלא עושים בכלל ולא עושים בריבוע בפורום רכב.

זמין 8)

פורסם

Efraim87

לאנשים כמוך ש"רק" ישרטו רכב מסוים, יקבלו הרבה יותר מ"רק" שריטה על הרכב שלהם, מאנשים שהם "טיפה" יותר חמומי מוח מפותח השרשור. זה גם שיעור לחיים בשבילך, אדון אפריים.

לפותח השרשור - אין לך הוכחה מי עשה זאת, לכן רק תטפל בשריטה אם יש לך את האפשרות (כמו שהציעו פה).

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

אני לא חושב שזאת דרך נכונה אבל לפעמים יש גבול להתנהגות של אנשים כמו שרשמתי אתה לא יכול לדעת מה הבן אדם שהחנייה הזאת היא שלו עבר באותו רגע, תשים לב שאתה בכלל לא הצטערת על זה שקיפחת בן אדם מהרכוש שלו אלה רק התמרמרת על השריטה שראתה אפילו לא בטוח שהוא עשה לך?!?!?! למעשה מה שאתה עושה זה להכפיש בן אדם מבלי שיש לך הוכחות.

ד"א תשים לב שאם לא הייתה מופיעה לך השריטה ה"מסתורית" אתה היית שוכח את האירוע עוד לפני שהיית מתניע את הרכב אז עובדה שאולי זה ברברי אבל בסוף היום אותה שריטה "מסתורית" לימדה אותך משהו :wink:

עריכה:ל"שומאכר" מישהו אמר שאני שרטתי למישהו את הרכב? אני רק הבעתי הזדהות עם בעל החנייה כי אני מבין אותו אני מעולם לא שרטתי רכבים עד כמה שהייתי רוצה אבל אני לא ישקר ואני כן חסמתי אנשים שחנו לי בחנייה.

לא ידעתי שלהביע דעה עצמאית היא מנוגדת באינטרנט? אולי רק לחברים הקבועים מותר להביא דעות שונות ואפילו חס ושלולם לקלל?!?!?!(גם מה זה "מצונזר" בנקודות).

פורסם
ח"ח לבעל החנייה, תירוצים של "אכלו לי,שתו לי" לא בבית ספרנו!!!

לא רציתי להיות בוטה בתגובה הראשונה שלי, אבל בגלל מה שרשמת אני ארשה לעצמי.

אם היית בעל החניה במקרה של פותח השרשור, השריטה שהיית משאיר לי הייתה עולה לך ביוקר, הרבה יותר ממה שהיא הייתה עולה לי. ואני לא ארחיב יותר.

מציע לשנות את הכינוי ל"ישראליהמכוער87".

פורסם
אני לא חושב שזאת דרך נכונה אבל לפעמים יש גבול להתנהגות של אנשים כמו שרשמתי אתה לא יכול לדעת מה הבן אדם שהחנייה הזאת היא שלו עבר באותו רגע, תשים לב שאתה בכלל לא הצטערת על זה שקיפחת בן אדם מהרכוש שלו אלה רק התמרמרת על השריטה שראתה אפילו לא בטוח שהוא עשה לך?!?!?! למעשה מה שאתה עושה זה להכפיש בן אדם מבלי שיש לך הוכחות.

ד"א תשים לב שאם לא הייתה מופיעה לך השריטה ה"מסתורית" אתה היית שוכח את האירוע עוד לפני שהיית מתניע את הרכב אז עובדה שאולי זה ברברי אבל בסוף היום אותה שריטה "מסתורית" לימדה אותך משהו :wink:

לדעתי פתק היה מחנך אותו באותה צורה.

הנה הניסוח הרצוי:

"בעל רכב נכבד, זו היא חנייה פרטית השייכת לאחד מדיירי הבית, אנא ממך תמנע מלהחנות את רכבך פה בעתיד. תודה!"

אם אתה רוצה להיות יותר אגרביסי, תמיד אפשר להדביק מדבקה על חלון הנהג, שכתוב עלייה "הנך חונה במקום אסור! ומתחת בקטן יהיה רשום המדבקה יורדת עם מים חמים"

חסר פתרונות ? לשרוט את הרכב זה הפתרון הגאוני והיחיד שחשבת עליו? :roll:

זמין 8)

פורסם
למר HFPlantern החנייה שלי פרטית בטאבו אני קניתי אותה ושלמתי עליה בשביל שאני לא יצטרך לרדוף אחרי אנשים. את הבעיות ראייה של אבא שלך אתם צרכים לטפל בזה ולא בעל החנייה, איך אתה יודע שבעל החנייה לא הגיע הצבני מהעבודה וזה רק מה שהוא היה צריך לראות? תראה את השריטה הזאת שיעור לחיים פעם הבאה להסתכל טוב טוב לפני שאתה מחנה למישהו בחניה היום זאת חנייה פרטית מחר זאת חניית נכים.

ערב טוב.

אני רוצה להאמין שאתה לא אמיתי.

או שאתה באמת יליד 87 שמשחק אותה גיבור?

אני מכיר הרבה כמוך,אנשים שלא הגיעו רחוק!

שום דבר שבעולם (גם לא חנית נכים) לא מצדיק את המעשה.

אני רק יכול לאחל לך ״שיעור לחיים״ כמו שאתה קורא לזה.

בעבר:205 1400 95׳, אקסנט 00׳,לאנסר 04׳,סוזוקי קרוסאובר 14'

kia sportage 2000 top '17

היום corolla cross 2022

פורסם

אני הישראלי המכוער? אתם חונים כפולות וחונים בחניות פרטיות אבל אני הישראלי המכוער?כנראה שאתם עוד ישראלים מפונקים שחושבים שהכול מותר לכם.

פורסם

נכון כי הוא חנה שם במתכוון. צודק, עמך הסליחה, קבל את התנצלותנו. קצת הבנת הנקרא, אח"כ תשפוט את פותח השרשור.

נ.ב

לחסום גם אני הייתי חוסם, וחסמתי בעבר (חניה פרטית בבית, בדיוק כמו המקרה פה). אבל לשרוט? ממש לא. ואם גם אתה לא היית שורט, למה אתה כותב לו דבר שכזה?! ככה מלמדים שיעור לחיים? מצד אחד לא היית עושה דבר כזה בחיים אך מצד שני אתה דווקא שמח שעשו לו את זה. תחליט.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

תנסה להבין, שכל תגובה צריכה להיות שקולה ומדודה ביחס למעשה, שלא לדבר על חוקית.

סריטת רכב זאת תגובה לא שקולה, לא מדודה ובטח לא חוקית.

לפותח השרשור: צבע לבן הוא חברו הטוב ביותר של הנהג :-D

הכי קל וזול לתקן.

מעבירים מברשת ויהיה בסדר- לא לדאוג !

זמין 8)

פורסם
אני הישראלי המכוער? אתם חונים כפולות וחונים בחניות פרטיות אבל אני הישראלי המכוער?כנראה שאתם עוד ישראלים מפונקים שחושבים שהכול מותר לכם.

זה נעשה בתום לב, מה לא מובן? ישר לקחת את החוק לידיים וללכת כמו עבריין לעשות נזק? ממש חכמה גדולה.

יש מדינות שעל אונס כורתים את האיבר. על חבלה בזדון צריך לכרות ידיים - חד וחלק. החינוך שלך חבר לוקה בחסר, ואנשים כמוך הם הפרצוף המכוער של החברה הישראלית. במה יש לך להתגאות? בראש קרימינלי? הכל אתה פותר בחיים בנקמה פיזית?

אף פעם לא מאוחר להתבגר.

פורסם

חברים, די לכעוס, תנו למר בחור להתבטא, אני בטוח ב100% שיום יגיע ומישהו יסביר לו את הטעות, או פיזית או כלכלית (פגיעה ברכוש שלו), המאמץ שלכם להסביר לו, לא שווה, כנראה מדובר באיזה אמריקאי או משהו ממוצא קצת מנומס מאיתנו "הישראלים שמותר להם הכל" (הייתי מנסה להשתמש בשפה קצת יותר "ישראלית" אם הייתי יודע שזה לא יוסיף לי עוד אזהרה לאוסף, אבל אני אשתוק)

אור מעבר לדלת, שירותי פריצה לבית ולרכב 24/7

פורסם
תאמין לי שאני יותר מתחשב ברכבים של אנשים אחרים ממה שהם מתחשבים ברכב שלהם, אני מדבר מנסיון אישי של לגור עם שכנים שחושבים שהם חיים באיזה קיבוץ/קומונה שיתופית.

אתה יודע כמה פעמים אני שמעתי את השקרים שהאלה שפותח האשכול רשם "רק חניתי ל5 דקות", "מה הבעיה אז תחנה במקום אחר" ושאר השטויות, שאני חונה אני בודק ב1000 אחוזים שאני לא חוסם אף אחד ולא מקפח לחנייה לאף אדם אז אל תלמד אותי על חינוך ולהגיד לי שאני מתאים או לא מתאים לפורום הזה.

אני רק יכול לאחל לך שיום אחד מישהו יחנה לך בטעות בחנייה שלך (באמת בטעות), אתה בתגובה תלך ותשרוט לו את הרכב והוא בתגובה יעזור לך לספור את השיניים.

רק אז תלמד שאלימות ותגובות כמו שלך לא מביאות אותך לאף מקום.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם
ח"ח לבעל החנייה, תירוצים של "אכלו לי,שתו לי" לא בבית ספרנו!!!

איזה גועל,אני לא אתפלא אם בעצמך פינקת כמה רכבים בכמה ״פסי קישוט״....

אחותי לקחה את הרכב יום אחד(הייתה נהגת חדשה)וחנתה בצורה קצת עקומה שתפסה 2 חניות,כשחזרה לרכב השאירו לה חריטה לאורך כל הכנף האחורית,אנשים נבלות.

פורסם

לא צריך לשרוט את הרכב למי שחונה לך בחניה פרטית, כל מה שצריך זה להרים טלפון למשטרה. הם אמנם לא מגיעים, אבל הם כן מתקשרים, וטלפון מהם ברוב המקרים עושה פלאים.

A man walks down the street in that hat, people know he's not afraid of anything

• תוכן חדש...