Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מה ניתן לעשות בנידון? שרטו לי את האוטו עם מפתח ואני יודע מי זה

HFPlantern
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4954 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

שלום.

אתמול בשעות הערב ברחוב עם תאורה דלה אבא שלי חנה את האוטו ככל הנראה בחניה פרטית מול בית שלו שייכת החניה, אבא שלי השאיר שם את האוטו ל-15 דקות, הוא טען שהוא לא ראה שום דבר שאומר שהחניה היא פרטית בגלל החושך, וגם ביום בקושי רואים שזוהי חניה פרטית, בגלל שהמספר נמצא על המדרכה בקטן ואין שום שלט.

בקיצור - אחרי שאבא שלי חזר עם האוטו, שמתי לב לשריטה של מפתח באורך של כ-15 ס"מ על הדלת השמאלית אחורית של האוטו, הנתונים מדויקים, לא יותר מרבע שעה, בלי לשים לב, רק אחרי בדיקה גיליתי שהחניה היא אכן פרטית, לי ולאבא שלי מאוד אכפת מהאוטו ובחיים לא היינו מחנים בחניה פרטית מחשש למה שקרה.. בקיצור - יש משהו לעשות? למה להשחיט ככה רכוש? כואב הלב באמת אפילו אם זה היה ס"מ של שריטה.

אני מוכן להקנס על חניה במקום אסור אבל שהבן אדם הזה יקבל את מה שמגיעו לו על השחטת רכוש.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תגובות 88
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ח"ח לבעל החניה? על מה? לאבא שלי במעל 30 שנים של נהיגה לא היה אפילו דו"ח חניה, בן אדם מבוגר שמחפש רק להגיע ליעדו בשלום ובהתחשבות, אם לאבא שלי מגיע משהו זה פרס על זה שהוא לא איבד את השפיות ונוהג כמו 90% מהנהגים בארץ.

אם אין הוכחה אז אין מה לעשות בקיצור?

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

ח"ח לבעל החנייה, תירוצים של "אכלו לי,שתו לי" לא בבית ספרנו!!!

לדעתי מה שנאמר חסר אמפתיה לחלוטין.

גם לי יש חנייה פרטית, וכן מה לעשות, לפעמים איזה גאון חונה שם.

אז שואלים את השכנים אולי יש להם אורחים שבטעות החנו את הרכב במקום לא שלהם, אולי הגיע איזה שיפוצניק ש"זרק" את הרכב בקלות דעת.

לומר שאני מתעצבן- כן בהחלט!

אבל להשחית רכוש של מישיהו אחר בגלל זה, בחיים לא !!!

לאחל ח"ח לבעל החנייה, על כך שנתן למזג שלו להשתולל,דבר הגרר ביצוע עבירה פלילית (ונדאליזם) זה הוא חוסר אחריות מוחלט.

בנימה אישית יותר, אם השחתת רכבים זה בסדר מבחינתך כנראה אתה לא בפורום הנכון ידידי.

לפותח השרשור- כמו שנאמר שצערי אין לך יותר מדי מה לעשות בנידון, ואפילו אם היה, הזמן והכסף שתשקיע לא שווים את זה.

אני מבין שזה מרתיח את הדם, אבל המלצה לי אלייך, שחרר את העניין, תקן את הנזק ותאחל למי שעשה את מירב האיחולים הלבביים.

זמין 8)

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

על מנת לחסוך עוד שירשור עם איחולים מבני אדם שיעדם הוא גן אדם כמו הבחור Efraim87 אני אנצל את ההזדמנות הזו ואבקש המלצה לחומר שיוכל לטשטש את השריטה.

לגבי השריטה - היא לא עמוקה, הצבע לבן, על הדלת האחורית שמאלית כפי שנאמר מקודם.

תודה מראש.

אגב גם אני בעל חניה פרטית ואם מישהו היה חונה לי הייתי קודם מחפש את הבן אדם, כמו שנאמר למעלה, שכן או סתם מישהו שזורק ז*ן ומבקש ממנו בנימוס להזיז את הרכב.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אין מה לעשות, כואב ולא נעים אבל זה כולה רכב, שאלו יהיו הצרות בחיינו, ובפעם הבאה פשוט לשים דגש לעניין ולהסתכל מסביב, לחפש שלטים בכוח, ע"מ לא להקלע למצבים לא נעימים מסוג זה.

(אינני תומך במעשים מסוג זה בשום צורה ומשום סיבה בעולם, המעשה הוא מעשה מגעיל ושפל של אנשים קטנים ונמוכים מבחינה שכלית, שלא מבינים שמותר לאדם לטעות, גם אצלי בשכונה יש חניות פרטיות, שחונים בהם באופן קבוע עוברים ושבים שרוצים להתחמק מתשלום על החניה "כי הם רק הולכים לבנק למספר דקות", יש לי שכנה אחת ששונאת את התופעה, אז היא פשוט חוסמת את הרכב החונה, ללא כל גרימת נזק מלבד עוגמת נפש קלה לבעלים, בשבוע שעבר הגדיל לעשות נהג מונית חצוף שהסביר לה במה עוסקת אמה, מאיפה הגיע המשפחה שלה ואף רצה להזמין לה משטרה, על חניה שהיא שלה בטאבו כלומר הוא פולש לשטח פרטי).

לעניין טשטוש השריטה, גש עם הרכב ל"טופקולור" בת"א, רכוש לך ספריי צבע לפי קוד הצבע של הרכב, רסס אותו על השריטה ולאחר מכן נגב את האיזור מסביב, זה הכי זול והכי נורמלי, אם אתה רוצה זול יותר תחפש "לק לציפורניים" בצבע דומה וצבע את האיזור בעדינות.

סעו בזהירות והיו ערניים לדרך.

אור מעבר לדלת, שירותי פריצה לבית ולרכב 24/7

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לדעתי מה שנאמר חסר אמפתיה לחלוטין.

גם לי יש חנייה פרטית, וכן מה לעשות, לפעמים איזה גאון חונה שם.

אז שואלים את השכנים אולי יש להם אורחים שבטעות החנו את הרכב במקום לא שלהם, אולי הגיע איזה שיפוצניק ש"זרק" את הרכב בקלות דעת.

לומר שאני מתעצבן- כן בהחלט!

אבל להשחית רכוש של מישיהו אחר בגלל זה, בחיים לא !!!

לאחל ח"ח לבעל החנייה, על כך שנתן למזג שלו להשתולל,דבר הגרר ביצוע עבירה פלילית (ונדאליזם) זה הוא חוסר אחריות מוחלט.

בנימה אישית יותר, אם השחתת רכבים זה בסדר מבחינתך כנראה אתה לא בפורום הנכון ידידי.

תאמין לי שאני יותר מתחשב ברכבים של אנשים אחרים ממה שהם מתחשבים ברכב שלהם, אני מדבר מנסיון אישי של לגור עם שכנים שחושבים שהם חיים באיזה קיבוץ/קומונה שיתופית.

אתה יודע כמה פעמים אני שמעתי את השקרים שהאלה שפותח האשכול רשם "רק חניתי ל5 דקות", "מה הבעיה אז תחנה במקום אחר" ושאר השטויות, שאני חונה אני בודק ב1000 אחוזים שאני לא חוסם אף אחד ולא מקפח לחנייה לאף אדם אז אל תלמד אותי על חינוך ולהגיד לי שאני מתאים או לא מתאים לפורום הזה.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

ח"ח לבעל החנייה, תירוצים של "אכלו לי,שתו לי" לא בבית ספרנו!!!

איזה תגובה עלובה. ממש מבזה לדעת שאתה ממליץ פה לאנשים לנהוג כמו שסביר להניח בעל החנייה נהג. לעבור על החוק זה דבר של מה בכך בשבילך כנראה....

לפותח השרשור, אתה יכול כמובן לפנות למשטרה אבל אתה תצטרך להביא הוכחה שאכן בעל החניה זה מי שהשחיט לך את הרכוש. כמובן שבמקרה כזה גם אביך יעמוד לדין על חניה במקום אסור.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אם השריטה לא עמוקה וגם אם כן יש לך 2 אפשרויות עקריות

1. לבד- קצת פוליס ואחר כך וקס כמובן (כל חנות חלפים תמליץ לך על חומר )

2. הנכון יותר - גש לפחחיה הקרובה - אתה תופתע כמה זה פשוט וזול .

לגבי ה"תקרית" תגיד תודה שזה נגמר כך.

אני מכיר איזורים שבהם הרכב היה חוזר הביתה בלעדיך....

בהצלחה

*** נמחקה חתימה אסורה ***

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אפריים, תדבר איתי בבקשה ביום שתהיה לחוץ/עייף/טרוד מכל סיבה שהיא ותעשה את הטעות של פותח השרשור, אני מבטיח להזכיר לך את התגובות המסריחות שלך כאן בשרשור.

זכור, תמיד וללא קשר לשרשור הזה, אנחנו בני אדם וכולנו טועים לפעמים, גם אני השארתי את הרכב שלי בעבר בת"א באיזור מותר לחניה, לא שמתי לב שיש שעות מסויימות ואני לא בטווח המתאים, קיבלתי דו"ח ובלעתי את הצפרדע בשקט תוך שאני מגדיר את זה "שכר לימוד"

שיהיה ערב מקסים ומלא בשריטות, רק על הרכב שלך !

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

על מנת לחסוך עוד שירשור עם איחולים מבני אדם שיעדם הוא גן אדם כמו הבחור Efraim87 אני אנצל את ההזדמנות הזו ואבקש המלצה לחומר שיוכל לטשטש את השריטה.

לגבי השריטה - היא לא עמוקה, הצבע לבן, על הדלת האחורית שמאלית כפי שנאמר מקודם.

תודה מראש.

אגב גם אני בעל חניה פרטית ואם מישהו היה חונה לי הייתי קודם מחפש את הבן אדם, כמו שנאמר למעלה, שכן או סתם מישהו שזורק ז*ן ומבקש ממנו בנימוס להזיז את הרכב.

למר HFPlantern החנייה שלי פרטית בטאבו אני קניתי אותה ושלמתי עליה בשביל שאני לא יצטרך לרדוף אחרי אנשים. את הבעיות ראייה של אבא שלך אתם צרכים לטפל בזה ולא בעל החנייה, איך אתה יודע שבעל החנייה לא הגיע הצבני מהעבודה וזה רק מה שהוא היה צריך לראות? תראה את השריטה הזאת שיעור לחיים פעם הבאה להסתכל טוב טוב לפני שאתה מחנה למישהו בחניה היום זאת חנייה פרטית מחר זאת חניית נכים.

ערב טוב.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

למר HFPlantern החנייה שלי פרטית בטאבו אני קניתי אותה ושלמתי עליה בשביל שאני לא יצטרך לרדוף אחרי אנשים. את הבעיות ראייה של אבא שלך אתם צרכים לטפל בזה ולא בעל החנייה, איך אתה יודע שבעל החנייה לא הגיע הצבני מהעבודה וזה רק מה שהוא היה צריך לראות? תראה את השריטה הזאת שיעור לחיים פעם הבאה להסתכל טוב טוב לפני שאתה מחנה למישהו בחניה היום זאת חנייה פרטית מחר זאת חניית נכים.

ערב טוב.

אם אתה חושב שזו הדרך הנכונה אז מאחל לך רק טוב ולא מעוניין לשמוע יותר חוות דעת ממך, תודה רבה על העזרה.

סטבוצקי - תודה על ההמלצה.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אפריים, אפשר לבקש טובה ?

שים אצלך ברכב פתק קטן בחלון הקדמי מצד ימין, עם הכינוי שלך בתוספת האותיות CF

נשתמע :)

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...