Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5318 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 88
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
לא הם לא, מנסיון המשטרה לא עושה כלום!!!

במקרה שלי הם התקשרו, וגם כשחנו להורים שלי בחניה הם התקשרו, אז אז הנסיון שלנו שונה :shock:

A man walks down the street in that hat, people know he's not afraid of anything

פורסם

גם לנו קרה פעמיים שהחנו לנו בחניה הפרטית של הבניין והתקשרנו למשטרה, פעם ראשונה ניידת באה לאחר 3 דקות והתקשרו, בפעם השניה לקח להם קצת יותר זמן להתקשר

2017 Citroen C3 Shine

פורסם
גם לנו קרה פעמיים שהחנו לנו בחניה הפרטית של הבניין והתקשרנו למשטרה, פעם ראשונה ניידת באה לאחר 3 דקות והתקשרו, בפעם השניה לקח להם קצת יותר זמן להתקשר

אז אני באמת שמח בשבילך שאתה גר באזור שהמשטרה באמת מעוניינת לעזור לאזרחים. חבל שאצלי זה לא ככה :-(

פורסם

אני מצטער

אני מסכים עם אפרים זה אמנם כנראה לא קורקטי אבל ......

את ה "5 דקות כולה חניתי פה ", כולנו מכירים זה האופי הישראלי , אל תדאג ,יהיה בסדר , סמוך........

אני מניח שאם זה היה משהו חד פעמי בעל החניה לא היה שורט , אבל כנראה שזה לא פעם ראשונה שהוא רואה את הרכב שם , ורובנו בדר"כ מכירים את החניות באזורים שאנחנו חונים בהם ויודעים איפה כן לחנות ואיפה לא (אז כנראה שבעל הרכב לא היה כזה תמים) .

אז נכון שרכב זה רכוש פרטי וזה לא נעים , אבל גם חניה היא רכוש פרטי ואני מניח שלבעל החניה הזאת הגיעו מים עד נפש .

בכל אופן כמו שחלק מהאנשים אמרו , זה כולה רכב ויש דברים הרבה יותר גרועים .

פורסם

Efraim87 dunes

אומר לכם מה ההבדל

זה שחנה בחניה אולי טעה אולי עשה במתכוון ( גזל את הרכוש שלכם זמנית )

הגישה שלכם היא במתכוון לחבל ברכוש של אחר.

וזו אלימות לשמה המתאימה לג'ונגל ולא לחברה תרבותית.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם
אני מצטער

אני מסכים עם אפרים זה אמנם כנראה לא קורקטי אבל ......

את ה "5 דקות כולה חניתי פה ", כולנו מכירים זה האופי הישראלי , אל תדאג ,יהיה בסדר , סמוך........

אני מניח שאם זה היה משהו חד פעמי בעל החניה לא היה שורט , אבל כנראה שזה לא פעם ראשונה שהוא רואה את הרכב שם , ורובנו בדר"כ מכירים את החניות באזורים שאנחנו חונים בהם ויודעים איפה כן לחנות ואיפה לא (אז כנראה שבעל הרכב לא היה כזה תמים) .

אז נכון שרכב זה רכוש פרטי וזה לא נעים , אבל גם חניה היא רכוש פרטי ואני מניח שלבעל החניה הזאת הגיעו מים עד נפש .

בכל אופן כמו שחלק מהאנשים אמרו , זה כולה רכב ויש דברים הרבה יותר גרועים .

אין לי כח כל פעם להתווכח ולהגיד לך, אבל הרכב חנה שם פעם ראשונה, בגלל זה אבא שלי לא שם לב.

אחרי סיור קצר באיזור, החניה בכלל לא פרטית, אז גם אתה וגם אפרים יכולים עכשיו "לעבור" לצד שלי בחזרה מהצד של הונדליסטים.

פורסם

אחרי סיור קצר באיזור, החניה בכלל לא פרטית, אז גם אתה וגם אפרים יכולים עכשיו "לעבור" לצד שלי בחזרה מהצד של הונדליסטים.

איזה משפט מחץ :lol: כנראה שמישהו שלא אהב את מראה הרכב שלכם בשכונה שהוא גר בה בפעם הראשונה, היה לו משעמם ועשה את זה. אחרת אין לי הסבר אחר (אולי אולי, מישהו שמחנה שם "קבוע", ותפס לעצמו מקום של קבע שם, התעצבן שמישהו אחר חנה במקום "ששייך לו" כביכול. אולי).

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם
אין לי כח כל פעם להתווכח ולהגיד לך, אבל הרכב חנה שם פעם ראשונה, בגלל זה אבא שלי לא שם לב.

קודם כול מעולם לא תמכתי בוונדליזם אני רק הבנתי את זה שבעל רכוש מסויים יתעצבן שנגנב לו הרכוש הפרטי במקרה הזה אתה אומר שגילית שהחנייה לא פרטית. ד״א חזרת לאזור כי רצית להתנצל בפני הבעלים לכאורה או שרק חיפשת אותו בגלל שאתה עצבני? אם זה בגלל הסיבה השנייה זה רק מוכיח שהגיבוי שהפעולה הזאת קבלה ממני הייתה לגיטימית לחלוטין.

היום זה כנראה עבריין שתפס בעלות על רכוש ציבורי אבל זה גם יכל להיות חנייה פרטית באמת שרשומה בטאבו את זה לא ידעת.

פורסם

Efraim87

לא תמכת בונדליזם תמכת רק בונדליסט.

מה זה משנה בכלל אם החניה פרטית או לא ,

כל אחד יקח את החוק לידיו מתי שבא לו?

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

פורסם

אני לא תומך כלל בגרימת נזק לאחר, ולא משנה מה הסיבה. אבל כל המתיפיפים, כולל פותח השרשור, שטוענים שיכול להיות בטעות.

הייית עייף, לא שמתי לב, רק 5 דקות וכל מיני תגובות כאלה - תחסכו את זה.

יש בעיית חניה ובדיוק בגלל זה אנשים מוציאים מכספם לא מעט, אחרי עבודה קשה, וקונים חניה פרטית.

דין פרוטה כדין מאה, ומי שחונה בחניה פרטית או חוסם כזאת, בטעות או לא, דינו כדין חונה בחניית נכים או חוסם תנועה.

כשמישהו מצלם במקרה רכב(לרוב זה קורה עם ניידות) שחונה בחניה אסורה, מיד כולם מתלהמים. בחניה פרטית זה לא שונה. זה שלצערינו החוק מתיר רק הגשת תלונה אימפוטנטית על הסגת גבול, שלא מובילה לשום מקום (בטח שלא סנקציה או קנס כלשהוא), לא אומר שהעניין חמור פחות.

פורסם

ישה יש לי שאלה אליך, למה בעל החנייה צריך לכבד את הרכב של פותח האשכול כאשר פותח האשכול לא כיבד את הרכוש של בעל החנייה( עזוב שבמקרה יש סיכוי שמגובר בחנייה ציבורית) בעל הרכב לא ידע את זה באותו זמן, בנוסף לכך שים לב שבעל הרכב מעולם לא חש צורך להתנצל על הקיפוח אלה רק מנסה להגן על עצמו ודבר אחרון הוא שאין לו בכלל הוכחות שבעל החנייה הוא זה שפגע להם ברכב!!!! יכול להיות שכמו שאבא שלו לא ״שם לב״ שהוא חונה בחנייה מסומנת יכול להיות שהוא לא שם לב לשריטה שיכלה להיות ברכב כבר כמה ימים לפני זה.

פורסם

Efraim87

אני לא מתייחס לדוגמה הספציפית אלא דן בתגובה של אדם ש"חמסו" לו את החניה שלו.

ותגובה של השחתת הרכוש של האחר כתגובת תגמול לא מקובלת עלי, ואילו עליך כן.

זה כל הסוני (השוני )

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

פורסם

הוא שאל מה לעשות ?

יש פיתרון.

חפש שכן או קרוב משפחה שלא כל כך איכפת לו מהרכב שלו חנה בדיוק שם וחכה לראות את הבן אדם בשעת מעשה וצלם אותו.

אחר כך שלח לו את התמונות ודרוש פיצוי על 2 השריטות בשני הרכבים.

אפ זה לא עוזר גש למשטרה או לגורמים משכנעים אחרים.

• תוכן חדש...