Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב ראשון ב 90,000+-.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5298 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי. אני בן 17, אוטוטו רשיון ואני רוצה לקנות רכב ראשון. הרכב ישמש אותי ביומיום עד אחרי צבא. חייב שהוא יהיה ידני בלבד. מה עדיף - גולף 2007-2008 עם 30,000 ק"מ ככה, או פולו חדשה?

פורסם

נראה לי סתם מיותר מבחינתך לרכוש גולף שתהיה ישנה יותר, ללא אחריות, תצרוך יותר דלק ותזדקק לטיפולים למינהם והחלפות כאלה ואחרות (צמיגים וכו').

הפולו יאנג נשמעת תפורה לדרישות שלך, עם קצת איבזור שמוסיף, לדעתי אחלה בחירה.

בהצלחה.

פורסם

הגירסה שבפרסומת, 3 דלתות עם חישוקי מגנזיום, מסך מגע וגג פנוראמי (הגג או המסך בתוספת תשלום, אני לא ממש זוכר).

פורסם

אם אתה מחפש רכב ספורטיבי, מהיר, לא חסכוני בדלק, לא זול לאחזקה ועם מקום לילדים שבדרך - גולף משומשת ורצוי כזאת עם מנוע TSI חזק.

אם אתה מחפש רכב שנראה צעיר, חסכוני יותר בדלק, זול יותר לאחזקה (יש אחריות לשנתיים...) אבל בלי מקום לעגלת תינוק - פולו ידנית חדשה.

ועכשיו קצת יותר ברצינות. השאלה שלך מאוד כללית וקשה לענות עליה ברצינות. ברור לי שגולף היא "יותר אוטו" מהפולו 3 דלתות. ברור לי שמקדם הפוזה של גולף גדול יותר. ברור לי גם שאתה לא הולך מכיסך על אחזקת הרכב אז מה אכפת לך שגולף בת שש זה פתח להוצאות אחזקה גבוהות. ברור לי גם שפולו 3 דלתות ב-90 אלף ש"ח זה דיל מצויין שמתאים בול לצרכים שלך לשנים הקרובות. ברור לי גם שאם היית במצבך, זה הדיל שהייתי בוחר בו.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

זה מה שחשבתי. גם יכול להיות שאני אצליח להשיג איזה הנחה כי אבא שלי קנה שם טוארג וכולם מכירים אותו, אז אולי זה ייצא עוד יותר זול..

ד"א, איך הפולו שומרת על הערך שלה?

פורסם

לפולו יש שוק מצוין וגם אני מאוד אהבתי את גירסאת היאנג.

רכב פשוט יפה, חבל שהוא מגיע רק בגירסא ידנית ובלי מנוע TSI.

כשחושבים על זה, בדיוק לפני שנה סיאט הביאו את גירסאת הספורט עם אבזור דומה ובאותו המחיר.

• תוכן חדש...