Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5332 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ראיתי כמה וכמה קליאו בחו"ל עם המוצרים של החברה הזאת "פאוורפלקס".

מנבירה , הם מיצרים, בוקסות (שאין לי מושג מה זה) תושבות וכל מיני גומיות לאיזור המשולשים וכו'.

הייתי שמח לקבל פרטים על המוצרים האלה, אם מישהו מכיר?....

http://www.powerflex.co.uk/products/Clio+II+%28inc+172+%26+182%29-426/1.html

תודה מראש !

2001 Renault clio b sport (RS) 172 out:roll:

2001 Audi a3 8L 1.8 out:lol:

2001 Mercedes benz w203 240 IN8)

פורסם

אמור להקשיח את המרכב וליצור היגוי ישיר יותר.

היתה לי תושבת מנוע תחתונה שלהם. לא היתה מספיק קשיחה בשבילי (המנוע זז יותר מדי). החלפתי לתושבת גרופ A (לא שלהם) ואני מרוצה.

לדעתי הם פיתרון זול וחלקי למי שרוצה לחסוך ולא להשקיע בדבר האמיתי (והיקר יותר). אצלי כל הבוקסות הוחלפו לגרופ N של פיז'ו ספורט ואני מרוצה.

"החיים הם לא קו ישר" - פיזבן

"If you want to test a man's character, give him power" - Abraham Lincoln

פורסם

דווקא להפך, התושבות שלהם סופר קשיחות, גם לי הייתה תושבת מנוע תחתונה שלהם והיא גרמה לרעידות שלא יכלתי לסבול!

במקום שהרטט של המנוע יספג בתושבת ובשלדה, הרעידות עברו לי דרך העמוד שידרה :)

אם אתה מעוניין יש לי תושבת גיר ל1.8t שלהם.

פורסם

אני גם שקלתי להתקין את הבוקסות של פאוור פלקס אבל גם אני הבנתי שהן מקשיחות את הרכב ולמען האמת אין לי רצון להקשיח את הרכב יתר על המידה אז ירדתי מזה והתקנתי בסופו של דבר מייסבי זרועות מקוריים, אבל גם עכשיו הם עומדים למות בטרם עת......כנראה העובדה שהרכב אצלי מונמך ויושב על 18 אינץ' גומרת את המייסבי זרוע ממש מהר...

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

ה"בוקסות" הנ"ל משמשות כמייסבים בין חלקים נעים במערכת המתלים של הרכב (בעיקר).

הייעוד שלהם הוא לאפשר פחות חופש שנגרם עקב מייסבים רכים יותר שמגיעים מהיצרן, ובכך לגרום לרכב להתנהג פחות ב"רכות" ובצורה יותר קשיחה וצפויה לנהג.

מתחדשת*

פורסם
ה"בוקסות" הנ"ל משמשות כמייסבים בין חלקים נעים במערכת המתלים של הרכב (בעיקר).

הייעוד שלהם הוא לאפשר פחות חופש שנגרם עקב מייסבים רכים יותר שמגיעים מהיצרן, ובכך לגרום לרכב להתנהג פחות ב"רכות" ובצורה יותר קשיחה וצפויה לנהג.

תודה.

אצלי הרכב מונמך ובולמי קוני מתכוונים. האם המוצרים יתאימו לרכב?

פורסם
דווקא להפך, התושבות שלהם סופר קשיחות, גם לי הייתה תושבת מנוע תחתונה שלהם והיא גרמה לרעידות שלא יכלתי לסבול!

במקום שהרטט של המנוע יספג בתושבת ובשלדה, הרעידות עברו לי דרך העמוד שידרה :)

אם אתה מעוניין יש לי תושבת גיר ל1.8t שלהם.

אולי לסיאט הם תכננו את זה יותר טוב. אצלי המנוע זז כל כך הרבה בתאוצות שהצנרת התחילה לקרקש.

"החיים הם לא קו ישר" - פיזבן

"If you want to test a man's character, give him power" - Abraham Lincoln

• אחראי פורום
פורסם

גם אני פחדתי מקשיחות יתר אחרי החלפת כל הבוקסות ל-PU של Powerflex בפרונט של הסוד,

עברו 3 שנים מאז ההתקנה (בשנה האחרונה הרכב עומד) - הכל במקום, ההיגוי, השיכוך והתגובות הרבה יותר טובות וחדות

ויש שקט מופתי מהמתלים. ממש מוזר לנהוג ברכב כזה ישן שלא מקרקש ונאנח. הרכב כן קשיח יותר, ברור, אבל לא בצורה מטרידה.

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם

שים לב, לפאוורפלקס יש 3 דרגות קשיחות - צהוב

שים לב 2, התקנת התותבים (AKA בוקסות) שמיועדים למשולשים בקליאו ספורט דורשת ריתוך.

פורסם

אצלי ברכב בכל ההאזור האחורי מותקנות בוקסות כאלו. (בעקבות הסבת סרן אחורי לדיסק) והכן ישנה הרגשה של אחידות במתלה האחורי.

אתמול קיבלתי קיט הסבה מלא לחלקו הקדמי של הרכב, לאחר התקנה אפרסם רשמים ראשונים (יש לי ציפיות גבוהות).

תת היגוי זה כאשר אתה פוגע בקיר עם החלק הקדמי של הרכב, היגוי יתר זה כאשר אתה פוגע בקיר עם החלק האחורי של הרכב. כוחות סוס זה באיזו מהירות פגעת בקיר, מומנט זה לאיזה מרחק לקחת את הקיר איתך.

פורסם
שים לב, לפאוורפלקס יש 3 דרגות קשיחות - צהוב

שים לב 2, התקנת התותבים (AKA בוקסות) שמיועדים למשולשים בקליאו ספורט דורשת ריתוך.

אני מברר פרטים על ללכת על הסגול.

בקשר לבוקסות, לא מכיר שצריך לרתך. מצפיה באנשים אחרים שהחליפו אותם במשולשים, לא מצויין שום דבר בנושא הריתוך...

WP_000274.jpg

WP_000273.jpg

פורסם
הקיט מגיע עם סליבים אותם מומלץ מאוד לרתך למשולש, אחרת התותבים משתחררים ממקומם.

הסבר פרט ונמק, מומלץ להשתמש בתמונות להמחשה...

• תוכן חדש...