Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5341 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מסכים עם עידן - אילוף זה נטו לבצע פקודות כגון לשבת וכן הלאה, חינוך זה הצבת החוקים והגבולות של הלהקה שלך.

לגבי העניין שכלבים לא חיים בלהקות - אני לא מסכים. כמו שאמרתי כבר, הכלב שלי - גיא, כלכך חי על פי קונספט של להקה.

היות והוא נולד כלב דומיננטי מאוד ועל פי מה שנראה גם, המנהיג, הוא די משקף את כל הדברים שנוגעים ללהקה. הן מבחינת ההתנהגות שלו של לנסות לשלוט, לנסות להראות שהוא הדומיננטי, של לנסות 'להעניש' אותנו כשאנחנו הולכים וחוזרים וכן הלאה.

בנוגע למה שנאמר לגבי רגשות כלבים אני מסכים בהחלט שכלב הוא לא גולם ואני בעצמי אמרתי(או לפחות התכוונתי לכך) שכלב קולט את מה שאתה מרגיש בפנים(רגשות אגב זה האנרגיה המדוברת היא פשוט מורכבת מעבר למה שאנחנו כבני אדם מרגישים מאנשים אחרים), וכמובן שגם לכלב יש רגשות. העניין הוא, שהמוח של כלב פועל בצורה שונה. זה שהכלב בויית לא אומר שאין לו את האינסטינקטים הבסיסיים שיש לזאב ואין לו את אותה ראיית העולם. הרבה אנשים שתומכים בשיטות שונות מזו של סיזר גם תומכים בעובדה שלכלבים יש אינסטינקטים בסיסיים שיש למלא ושהמוח שלהם עדיין דומה מאוד למוח של הזאב.

אגב, יש המאמינים שבמידה ותיקח כלב, תשים אותו בתנאי בר - המוח שלו יחזור לפעול כמו שהמוח של אבותיו פעל.

תראו, יש תיאוריות לכל הכיוונים. חלק אומרים משהו אחד וחלק משהו אחר. כל אחד, בסופו של דבר, יפעל על פי מה שנראה לו.

אני רק יודע דבר אחד - אם אני לא אתנהג עם גיא כמו שצריך, מה שיילך בבית יהיה כאוס. מנהיגות מאוד בולטת אצל גיא ואם לא מחנכים אותו כמו שצריך, הוא פשוט ישתלט.

הייתי ממש רוצה לחנך ולאלף אותו רק באמצעות התניות חיוביות אבל לצערי השיטה הזו לא פועלת עליו.

ואגב מה שהכי חשוב - אני לא מדבר על השיטה הכי טובה על מנת לגרום לכלב להיות הכי ממושמע והכי מחונך שיש, אני מדבר על השיטה שהכי תתאים לכלב ככלב ותקנה לו חיים כמו שהוא נועד לחיות ולא תגרום לו להיות עצוב, מתוסכל ותמלא את כל הצרכים שלו. שהוא יכבד ולא יפחד, שירגיש אהוב אבל שלא יקבל את זה כמובן מאליו.

לכן, (עידן זה מופנה לגבי מה שאמרת) זה שגידלת כלבים ממושמעים זה יפה, אבל זו לא המטרה הראשונה שלי. המטרה שלי היא לגרום לכלב לחיות כמו שהוא נועד לחיות. לתת לכלב את המירב שאני יכול לתת לו על מנת לאפשר לו לחיות את חייו, אמנם ביחד עם אנשים, אבל ככלב.

• תגובות 37
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

השרשור הזה פשוט מקומם אותי!

יותר מ30 תגובות ועדיין אין תמונות של גור בולדוג בן חודשיים? :evil:

זה אחד הדברים הכי חמודים שיכולים להיות!

וברצינות, לחנך כלב זה לא כל כך מסובך אבל צריך לדעת איך.

אם אתה מאבד את הסבלנות כל כך מהר, הייתי מציע שתחזיר אותו.

פורסם
העניין בחינוך כלבים הוא תיקון כשתפסתה על חם.

אם מצאתה פתאום קקי של הכלב בתוך הבית שנעשה לפני כמה שעות אין כל טעם לצעוק על הכלב ולכעוס כי הוא לא יבין.

פשוט תנקה ותמשיך להוציא אותו כרגיל

שטויות במיץ עגבניות.

כלב יודע טוב מאוד מה תקין ומה לא תקין לאחר שהוא מאולף ...

אתה מוזמן לראותאיך הכלבה שלי קופצת עלי שאני חוזר הבית והכל תקין לבין איך שהיא לא יוצאת

מהמיטה ולא יורדת למטה גם אחרי שאני קורא לה ,וזה לאחר

עשתה פיפי בסלון(לא באשמתה לפעמים אני נמצא 10 שעות ויותר מחוץ לבית)

**אתם חולקים על שיטות שונות וזה טעות, יש אינסוף שיטות וכל אחד יבחר את מה שטוב בעיניו...

לפותח השרשור מה שצריך בשביל לחנך גור זה סבלנות והתמדה אם יש.לך חסך בדברים הללו

אתה יכול לשלם כמה מאות/אלפים על חינוך טוב או לחליפין להביא כלב בוגר ומחונך-ורצוי

מאחת העמותות כי לרוב הכלבים שם הסוף ידוע :x

חובב רכב , לא חובב תקלות :evil:

פורסם
ברור לי שזה שהוא לבד זה בעיה אבל משהו אומר לי שאנחנו לא הזוג העובד הראשון שמגדל גור כלבים.

אז אולי מכאן מתחילה הבעיה; אתה לא יכול לצפות לקחת גור כלבים ובאורח קסם הכלב לא יעשה צרכים בבית/ לא ינשוך אותך ואת רעייתך/ בעיית חרדת הנטישה תעלם כלא הייתה וכן הלאה. גור כלבים מצריך התמדה, חינוך והרבה סבלנות. אין לך זמן, לך למאלף כלבים שיעשה את העבודה במקומך או לחילופין תקבל הדרכה נכונה מה לעשות. האמן לי שההוצאה למאלף כלבים תתברר כנכונה מה גם שלגור יש ככל הנראה חרדת נטישה וכאן אתה ח י י ב עזרה מקצועית ולא על גבי רשת האינטרנט.

עוד עליי להוסיף, תנסה ככל יכולתך שלא להחזיר את הגור; לא מדובר בחפץ אלא בבעל חיים שמבין ומרגיש הרבה יותר ממה שאתה חושב.

בהצלחה.

פורסם

מסכים עם כל מילה של המגיב מעליי ומוסיף (לפותח השרשור) שעשית טעות (כנראה מחוסר ידע/עיצות מהאנשים הלא נכונים ולא מרוע או משהו כזה) שלקחת גור כ"כ צעיר שצריך להשקיע בו הרבה זמן ואנרגיה כאשר אין לך את האמצעים לתת לכלב את מה שהוא צריך בגיל הזה.

ד"א, מבחינה פיזיולוגית כלב יכול להתאפק כ"כ הרבה שעות בבית רק מעל גיל חצי שנה לפחות.

בשנתיים האחרונות גידלתי כלב נורא בעייתי שלקחתי מהכלביה. זו הייתה חוויה מאוד מיוחדת ולמדתי ממנה המון, בעיקר שצריך להיות מאוד אחראים ו"להוטים" כדי לגדל כלב בגיל כ"כ צעיר.

אם היית מתייעץ עם האנשים הנכונים היו ממליצים לך (כלומר לזוג שלא נמצא הרבה שעות בבית + חסר ניסיון) לקחת כלב לפחות בן שנה שגדל בבית מסודר.

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

יש לי חבר שהייתה לו את הבעיה הזו.

הוא מצא כלב ממש חמוד אבל לא היה לי זמן להיות איתו ולחנך אותו כי הוא יוצא ב8 בבוקר וחוזר ב21:00 הביתה.

זה היה בלתי נסבל להיות אצלו כי הכלב היה עולה על הספות, נובח כשמישהו היה מגיע, משתין ומחרבן בכל מקום ובכלליות היה נושך הכל. מאז עברה שנה וחצי.

לקחתי את הכלב אלי כי היה לי זמן (תקופת מבחנים).

תוך שבוע וחצי הכלב הפסיק לנבוח כשאמרתי לו, ישב כשאמרתי, התאפק עם הצרכים עד שמוציאים אותו, ובכלליות הפך לכלב ממושמע.

וכל זה בלי לגעת או להרביץ לכלב!

צריך פשוט להבין איך הם חושבים ולמה הם מגיבים.

פורסם
השרשור הזה פשוט מקומם אותי!

יותר מ30 תגובות ועדיין אין תמונות של גור בולדוג בן חודשיים? :evil:

זה אחד הדברים הכי חמודים שיכולים להיות!

וברצינות, לחנך כלב זה לא כל כך מסובך אבל צריך לדעת איך.

אם אתה מאבד את הסבלנות כל כך מהר, הייתי מציע שתחזיר אותו.

בבקשה הנה תמונה של הבחורצ'יק.

האמת שבימים האחרונים הדברים קצת השתפרו, התחיל להבין קצת מה מותר ומה אסור.

גור בולדוג צרפתי.jpg

פורסם

פשוט מלאך, מקווה שיסתדרו לכם העיניינים.

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

• תוכן חדש...