Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5348 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן,

לחברה שלי יש פיאט גרנדה פונטו רובוטית שנת 2007 עם 28000 ק"מ בלבד. בחודשיים האחרונים, היא לא מצליחה לשלב לרוורס בתחילת נסיעה בד"כ וגם הילוך שני לא נכנס. במורשה פיאט בקריית גת (איפה שהיא גרה) אמרו לה שזה בגלל נזילת שמן גיר ושאם זה קורה שוב שתבוא אליהם והתיקון יעלה בערך 6000 שקל. כמובן שזה קורה שוב- זה קורה תמיד.

יש לי הרגשה קטנה שאפילו בפיאט גיר לא הולך אחרי 28000 ק"מ, למרות ארבע שנים על הכביש (שימוש בינערוני רגוע). מי שמכיר ויכול לייעץ, יבורך.

אגב, אם בעלי מקצוע באזור המרכז בהחלט רלוונטיים.

תודה ושבוע מצויין שיהיה!

פורסם

אגב, אני צריך לציין שאין תחושה שמכנית הגיר לא מצליח להשתלב, אלא שאלקטרונית אין שום תגובה להזזת מוט ההילוכים. כשהרכב חם, הגיר עובד מצויין.

פורסם

תאר במדוייק את הבעיה

מתי הגיר לא ניכנס להילוך? ומה קורה בלוח השעונים?

אם הבעיה שאתה מציין קשורה להעברת הילוכים מיד אחרי התנעה ההילוך לא ניכנס ומקבלים הודעה GEAR UNAVALIBLE

אז זה ביגלל שלא המתנת לבניית הלחץ בגיר

אצלי בגרנדה לוקח כ30 שניות מרגע ההתנעה לפני שאני משלב להילוך ואמרו לי שזה תקין כי הגיר בונה לחץ .

בכל מיקרה גם אם קיבלתם הודעה להעביר לניוטרל ולחכות שהגיר יהיה מוכן

אם הבעיה שונה אז זה יכול ליהיות קשרו את למנוע המשאבה של הגיר שהפחמים ניגמרים(הבנתי שאפשר לימצוא מקום שיטפל) או שמוח הגיר נידפק (פעם איש הגרר אמר לי ונתן לי המלצה למקום שמכין מוחות לגיר הנ"ל במחיר נמוך )

Peugeot 508 2019 1.6L 180 HP - כי ליקראת משבר גיל ה40 רציתי להחזיר את הריגוש לחיים בכל התנעה 🙃

• תוכן חדש...