Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שאלה בנוגע לBass Boost

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5265 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים, אם לא אכפת לכם אני אתעלק על השרשור בשאלה קצת שונה אבל קשורה לנושא הבאס אקולייזר במונובלוק.

הבעיה היא כזאת, אני נהנה ממגוון לא קטן של סוגי מוזיקה שכולל אלקטרוני, שחורה, מעט ים תיכוני (בדגש על הלייט:wink: ), רוק, פאנק, מיינסטרים פופ ומי יודע מה עוד.

המעבר בין הסוגים השונים מלווה כמו שידוע לכם בהבדלי עוצמות באס גדולים מאוד, במיוחד מאלקטרוני ושחורה לשאר..

בקיצור כעת כשהחלפתי hu מהאלפיין Ida-x305 לפיוניר p880prs, אין לי שליטה מהירה בעוצמת הסאב, מכאן התחילו המחשבות לקנות את הפוטנציומטר הייעודי למונו שלי, אבל מחיפושים ברשת ובאתר החברה נתגלה לי שהפוטנציומטר של מגברי סדרת הסלאש של Jl שולט בבאס בוסט ולא בגיין המגבר.

יש משהו לעשות?

המונו שמופיע בחתימה Jl 1000/1

http://www.jlaudio.com/rbc-1-car-audio-amplifier-accessories-98015

• תגובות 55
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אתה צריך שלט באס אוניברסלי, ששולט על הווליום בלבד.

יש פה כמה דגמים שונים.. קח את ההכי פשוט לדעתי

http://www.sonicelectronix.com/cat_i46_amplifier-bass-level-remotes.html

או שאתה יכול לבנות אחת לבד בכמה שקלים בודדים ולמקם אותו בדש בורד איפה שתרצה.

דיוויד

פורסם

תודה על התשובה המהירה!

אני רואה שהאוניברסלים מתחברים דרך מקור הRCA ומספקים יציאה אחרת, השאלה היא האם זה פוגע באיכות? מוריד את הפריאאוט של הhu?

פורסם

את הפריאאוט הוא מן הסתם מנחית כשאתה מוריד את הווליום, אבל בכללי לא אמור להיות פגיעה באיכות.

אבל גם אם כן, זה לא יהיה ברמה משפיעה, זה סאבוופר אחרי הכל.

פורסם

שוב תודה על התשובות המהירות, אני אזמין אחד ונראה איך זה יסתדר, הבעיה עכשיו היא שאורך היציאות שלהם ממש קצר וכל היציאות הן נקבות, כך שצריך גם למצוא איזה RCA של כמה ס״מ בודדים רק שיצא מהhu אל השלט וממנו הלאה עם הRCA הרגיל.

דרך אגב לגבי המשפט זה סאב אחרי הכל, לא להרבה אנשים זה מובן מאליו אבל הסאב אכן מהווה שינוי מהותי ביותר באיכות המערכת! בפרט sq, תמיד שניסיתי להסביר מה חסר לי במערכת לא ידעתי איך לתאר זאת או מאיפה זה חסר, נפח לצליל, הדיוק הזה שמחבר את כל הרמקולים יחד, ושגורם לך להרגיש כאילו כל העוצמה הזאת מגיעה מהמיד באסים שיושבים לידך..

בקיצור השדרוג מהקיקר הקאקר שהיה לי ליד הw6... אני נהנה כל פעם מחדש לנסוע באוטו! ועוד מדמיין מה יהיה כשאחליף תיבה לאטומה.

תודה על העזרה, יום טוב!

פורסם

בגלל זה המטרה היא לא להשתמש באופציה הזאת כלל.

אין לי מושג למה Jl תכננה את הפוטנציונטר שלה כך שהוא שולט בboost, ואתמול במפגש צפון העלינו התלבטויות גם בקשר לפוטנמיונטר האוניברסלי אבל זה הפתרון היחידי שנמצא כרגע אז שווה ניסוי.. 

פורסם

אני מכה על חטא שאתמול לא הצצתי על המגבר שלך. גם הייתה לנו ההזדמנות לקחת מתום ולחבר ובכלל לנסות להבין מה הולך כאן.

תזכיר לי במפגש הבא לבדוק את הנושא הזה.בסדר?

ועוד דבר.תמיד אתה יכול למכור לי את המגבר המסוקס הזה עם או בלי שלט -בס. :wink:

ליאור

פורסם

ליאור, אין לי טענות על המגבר כלל, סוס עבודה אמיתי ומה שהוא מוציא מהw6 תענוג!!

אמרתי לך כבר אתמול שאני אפילו מעדיף את זה על פני הId-max, פשוט מוזר כל הקטע עם הרמוט הזה..

בסדרת הhd של המגברים שלהם לדוגמא הרמוט הזה כן שולט על גיין ולא על הבוסט.:headscratch:

וזהו אין מה לבדוק עם שלט מחברה אחרת, גם אם הוא יתאים אז זה ישלוט על הבוסט ולא על הגיין, צריך רק לקוות שהעניין עם הרמוט האוניברסלי לא יפגום הרבה באיכות.

פורסם

הוא לא שולט על גיין או בוסט, אלא ווליום בלבד.

לדעתי לא תהיה פגיעה באיכות עם שלט אוניברסלי. השלט של הHD עושה בדיוק אותו הדבר רק שזה מחווט באופן פנימי במגבר.

דיוויד

פורסם

בסדרות הסלאש הוא שולט על הבוסט, וטעות שלי, בסדרת הjx הוא שולט על הגיין.

המעצבן באוניברסלים הוא שגם האינפוט וגם האאוטפוט הן נקבות ואורך היציאות קצר מאוד, כך שצריך להזמין עוד RCA קצר בשביל להעביר מהhu לאוניברסלי ואז לחבר אותו לRCA הרגיל שמגיע עד למגבר.

• תוכן חדש...