Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

נהג מסתלבט על שוטר תנועה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5324 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

"אני יתבע אותך גם במישור הפלילי וגם במישור האזרחי וגם אצל נוטריון "

ואם אני השוטר הייתי נופל בתחת.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

לא יודע, הדבר המצחיק פה זה האינטליגנציה של הנהג והאי יכולות שלו לחשוב לפני שהוא אומר משהו.

כמו כן בעיני אני משבח את הקור רוח של השוטר, שלא התרגש מכך שהוא מצולם/מוקלט וידע כי הוא עושה את עבודתו בצורה נאמנה !

מי שלועג למשטרה, שלא יתפלא שילעגו עליו פי שתיים !

2001 Renault clio b sport (RS) 172 out:roll:

2001 Audi a3 8L 1.8 out:lol:

2001 Mercedes benz w203 240 IN8)

פורסם

מכיר את הסיפור הזה.

אמנם אפשר לומר שהשוטר לא הכי אינטלגנטי אבל חוששני שהנהג גם לא וייתכן שאף מצבו חמור יותר. השוטר עשה את העבודה שלו ולדעתי הייתה לו סבלנות עודפת אפילו להתווכח עם הנהג הזה.

פורסם

השוטר הזה היה בכמה פרקים של אנשי החוק גם שם יצא בסדר גמור.

ד"א אחת התגובות ביוטיוב:

"לידיעת כלל הציבור , גדי סבן הורשע על ידי שופט לתביעות קטנות מבית משפט השלום בתל אביב בגין לשון הרע, הוצאת דיבה וקיבל קנס מקורי של 5600 ש"ח ולאחר פתיחת תיק בהוצל"פ הסכום עבר ל5928 ש"ח ובסופו של דבר הגיע ל7000 ש"ח לצורך תשלום שכ"ט של עורך דין בגין טיפול בתיק הוצל"פ. לשומת לב של כל אזרחים שמצלמים ועושים צחוק משוטרים שממלאים תפקידם כחוק"

על פניו נשמע שצדק באמת נעשה.:lol:

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם
מסתבר שגדי סבן (גיא מחלומות נעורים) דומים מאוד במציאות ! "אתה אל תדאג, אני דואג" חחח ענק.

וואלה באמת שכחתי שהוא נהיה נהג משאית זבל אם לא טועה.

לגבי הקטע,ממש מצחיק ועצוב בו זמנית.:lol:

*pontiac tempest 1992 V6 3.1 liter

Pontiac - we are driving excitement

פורסם

ראיתי ביוטיוב שאחד התגובות שם שהנהג קיבל כנס של 5K,אם זה נכון,טוב מאוד מגיע לו.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

אני לא מחבב שוטרים והם אף פעם לא עזרו לי, אבל המקרה פה הוא פשוט חוצפה אחת גדולה. כל הכבוד לשוטר, ששמר על קור רוח ומילא את תפקידו כחוק. אני במקומו, לא הייתי נכנס לדו שיח עם הנהג, אבל הדבר החיובי, לפחות, הוא שהוא המשיך לבצע את המוטל עליו, כראוי.

המשפט של האינטיליגנציה מאוד הגעיל אותי. כך מדברים אל בן אדם?

הנהג הוא, כנראה, מאותם אנשים שחושבים שאם הם מצלמים מפגש עם שוטרים, אז ידם על העליונה עוד מלפני שהם פתחו את הפה.

דרך אגב, למה לא לחגור חגורה? אף פעם לא ראיתי את ההגיון מאחורי זה. מבחינתי, זה כמו הרכבת קסדה, בנהיגה על אופנוע.

פורסם

משהו חוגר באוטובוס?

כשיש רכב גדול כמו משאית אנשים חושבים שהם בטוחים.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
אישית אותי זה עצבן:

TSdD_smDcRY דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

מעניין איך כולם מדברים על מכסת הדוח"ות שצריך למלא שוטר ואף אחד לא מגלה לנו כמה היא ? - מספר דוח"ות לשעה,למשמרת, לחודש, לעליה בדרגה , ליציאה לפנסיה - כמה ? קשה להאמין שכל ה-007 כאן את הדבר הפשוט הזה לא הצליחו לפצח.

פורסם

לא מצחיק. נהג דביל. שאפו לשוטר על הסבלנות.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

עם אלו אנשים השוטרים צריכים להתמודד, השם ירחם. אני אומר- כמה שפחות דיבורים. העליב שוטר? לעצור אותו מיד בלי בלבולי שכל מיותרים. הבעיה היא שאין תקציב למשטרה וחבל. אחרת היה פה קצת יותר סדר על הכבישים וברחובות.

172

• תוכן חדש...