Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5299 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 66
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

תתקשר ותברר, המחיר תלוי בסוג הרכב והדרישות שלך.

שלחתי לך את המספר בפרטי.

אורן- מה עשית בסוף בעניין הקרוס? איך אתה עובד ומחבר הכל?

HU: Alpine W520 processor: JBL MS8 comp: Audison voce 3way @ Zapco reference 1000.4 & Zapco reference 350.2 Sub: Hertz HX300D @ Audison LRX 1.1

פורסם

אורן, מתי אפשר לשמוע?

ואלי, תפסיק להגיב פה אם לא נאה לך :lol::wink: - בקרוב אקפוץ להגיד שלום.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

תודה רבה חברים :)

The Corpse

השתמשתי בכבל נחושת 35 מ"מ עלום שם זהו כבל שמגיע מעולם החשמל התעשייתי קצת קשה לעבודה אבל זול בהרבה מכבל באותו העובי של חברות אודיו מוכרות.

srool

תודה רבה איש יקר! אכן יש שם שתי פלטות ומאוד קשה לצלם בניהם מכוון שהמגברים נמצאים בערך 2 סנטימטר אחד מהשני כאשר הכיסא סגור אבל אני אנסה מחר לצלם.

bellaich

את רוב ההתקנה ביצעתי בעצמי כלומר השחלת חוטים התקנת מגברים אני בצעתי וישראל (ג'וניור) ביצע עבודת בידוד בניית קורות ושלושת הגדולים.

כמו שכבר נאמר לך בעניין המחיר הכל תלוי ברכב שלך ובדרישות שלך.

אלון

אני כרגע עובד בשעטנז של RCAים, אני עובד עם הרדיו דיסק ב3WAY ואת היציאה של הסאב חתכתי גבוהה 500HZ ומשם יצאתי עם שני זוגות RCA אחד למונו ואחד לוופרים ואת הסאב חתכתי מלמעלה באזור ה70HZ ואת הוופרים מלמטה באזור ה60HZ.

ככה שיוצא שהסאב מנגן עם 70HZ והוופר מנגן מ60HZ עד 500HZ ומשם המיד והטוויטר כבר בהתאמה.

מקווה שהבנת אם לא אשמח להסביר לך מתי שניפגש שוב.

גיא/דוד

אשמח להשמיע לך מתי שרק תרצה:)

נ.ב

לגבי הארה של אליקו, בהתחלה מאוד חששתי מהנושא אבל לאחר התקנת הרכיב בטבעת שמתי לב שהרכיב לא נכנס כזה עמוק והוא לא שקוע בפנים אז ככה שאין עם זה בעיה :wink: בכל אופן תודה על כך שמת לב.

HU: DXZ785USB. FRONT: MW: A.A HAVOC. MR: HAT L3. TW: HAT L1PRO. SUB:DC AUDIO LEVEL 3F X2. FRONT AMPS:XETEC P-2+S.A SAX-50.4. SUB AMP:DC AUDIO 5K. POWERED BY 2 XS POWER 3100+3400

:twisted: DO YOU THINK YOU HAVE BASS? THINK AGAIN

פורסם

לא קשה להבין, הבנתי מצויין אפילו.

למרות שאתה עובד כרגע קומבינה תעשה טובה לעצמך ותביא קרוס/פרוססור או שפשוט תיקח את שלי ותתקן אותו, אחרי התיקון אני ואתה כבר נסתדר :-D

אבא שלי כרגע הציע משהו (למרות שהוא עדיין טוען שהכל תקין):

לקצר בין הכניסות, אתה טוען שהימין עושה בעיות, אפשר לקצר בין היציאות ובעצם תכניס רק את היציאה השמאלית וזה יעבוד כאילו שתי היציאות מחוברות.

אם לא הבנת תשאל, זה פשוט, אין לי שום ידע בחשמל/אלק' והבנתי ככה שאני בטוח שתבין.

HU: Alpine W520 processor: JBL MS8 comp: Audison voce 3way @ Zapco reference 1000.4 & Zapco reference 350.2 Sub: Hertz HX300D @ Audison LRX 1.1

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

אהלן חברים!

עכשיו חזרתי משמיעה רציפה של שעתיים ברכב ואני חייב לציין שזה בידיוק מה שציפיתי מהסט הפירוט העוצמה בעצם הכול!!!

נכון לעכשיו הוופרים חתוכים די גבוהה באזור ה200 HZ לצורך הרצה אז ככה שעם הזמן אני יוריד את החיתוך לאזור ה80 HZ ואחרי זה אני בטוח שהחוויה תהיה פשוט מושלמת (בעיני בכל אופן).

במעמד זה אני רוצה להודות לסרול ולג'וניור (הישראלים!) שגרמו לי לעלות חיוך בכל פעם שאני נכנס לרכב, תודה רבה לכם אתם אנשים זהב!

HU: DXZ785USB. FRONT: MW: A.A HAVOC. MR: HAT L3. TW: HAT L1PRO. SUB:DC AUDIO LEVEL 3F X2. FRONT AMPS:XETEC P-2+S.A SAX-50.4. SUB AMP:DC AUDIO 5K. POWERED BY 2 XS POWER 3100+3400

פורסם

בכיף.

יש עוד הרבה עבודה לעשות מבחינת כיוונים, והתוצאה תהיה טובה יותר כאשר המידבאסים ייפתחו וכאשר יהיה לך קרוס יותר מדויק לחתוך בין המידבאס לסאב (וכשיהיה בבגאז' קצת יותר טרור :))

בינתיים- תהנה.

Pioneer P90RS | Celestra RA | Seas Lotus Reference

פורסם

אורן - גם חצי ס"מ משפיע.

גיא - תזהר :) אתה תקבל צו הרחקה מהרכב החדש

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם

אורן - אם אני זוכר נכון הוופרים הם האבוק 7 אינטש - אתה יכול להריץ אותם גם ב60 הרץ

:-D

אם אתה ממש רוצה להיות בטוח תוריד אותם ל80 הרץ בסלופ 12 :-P

אני באופן אישי הייתי מוותר בכלל על טוויטרים עם L3 בקורה - פשוט מיותר בעיניי.

שמעתי אצל אליקו ברכב את המערכת ועד כמה שהיא נשמעה טוב, כשביקשתי ממנו לכבות את הטוויטרים ראיתי שהL3 מנגנים את זה בעצמם בצורה מדהימה - פוש קטן בקצה העליון והם מבטלים את הצורך בטוויטרים.

אבל זה רק אני :-P וכן אתה יודע, אני פולני.

נ.ב מישהו כאן משתמש במאוורר של סטינגר crossflow :wink:

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

מה הקשר פולני????:shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock:

אורן- אני מקווה שטרוריסט אחד עשה לך קצת תיאבון =]

פורסם

אין קשר

:-P

וזה כל העניין - טמטום! :shock:

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

אדי

אני כרגע רק מריץ את הוופרים בגדול נקודת החיתוך תהיה בערך 80 הרץ ואולי בעתיד הקרוב הוופרים האלה יתחלפו בצמד כלשהו אבל כרגע נשאיר את זה בסוד :)

אליקו

לא הבנתי כל כך על מה אתה מדבר. תוכל להסביר?

אלון

הטרוריסט עשה לי המון חשק ואני מת כבר לצמד כאלה או משהו דומה להם.

ואני חייב לציין שאתמול פשוט נדהמתי מהיכולות של האבוק פשוט השאיר אותי עם פה פעור מהדיוק מהשילוב שלו עם הסט פשוט חוויה בעיני לכן נכון לעכשיו אין לי מושג מה אני רוצה לעשות אבל אין ספק שאני מחפש עדין את העוצמה שחסרה לו :)

וחברים תודה רבה על הפירגון אני אשמח להשמיע לכל מי שביקש במפגש מרכז הקרוב.

פורסם

אורן זה וופרים 7 אינטש מהאכזריים ביותר שיצא לי להכיר - אתה יכול לרדת בכיף מה80 הרץ איתם לכוון ה60 בשקט.

Pioneer TS-X150

פורסם

אני אשמח לגנוב ממך את האבוק. (אין יותר ישיר מזה! תביא אותו כבר!)

• תוכן חדש...