Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

המלצה למסנן מים ביתי

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5361 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב,

אני מתעניין בקניית מסנן מים לבית של הוריי,שגרים בבנימינה.

קיים כיום מסנן צמוד לשעון מים.מסנן פשוט שנקנה בחנות לחומרי בניין.

למרות שקיים מסנן, כל הפילטרים של הברזים (הרשתית) נסתמים וגורמים לברז להשפרצה ובמקלחת למין "הצלפה" של המים על הגוף.

אני מחפש פיתרון לטווח ארוך, מאחר שהבית קנוי ולא שכור. הבית בן 12 שנה. כל השכונה סובלת מאותה בעיה וייתכן גם שכל היישוב כך.

זה פוגע בכל הצנרת וזה כולל גם את המים שמובילים למכונתכביסה ומדיח כלים.

אני מחפש מסנן מים שיאפשר לי לשתות את המים מהברז ולא יהיה צורך במים מינרלים ויקטין בכמות משמעותית את האבנית.

אני זקוק לחוות דעת אובייקטיבית!

ראיתי מסנן של חברת "גל על" עם מסנן מים HARDLESS. יש למישהו ניסיון עם זה? יש מסננים אחרים טובים יותר? מחירו של המסנן הזה: 1500 ש"ח לפני התקנה.

תודה ושבת שלום,

אמיר

Sound Stream -Trantula 800.2

פורסם

אצלי מותקן מוצר כנ"ל בבית כשנה.

על פניו נראה שעושה את העבודה, בקומקום יש משמעותי פחות שקיעה של אבנית, כמעט ולא קיימת. גם מעט האבנית ששוקעת ניתנת לשטיפה בקלות.

הם טוענים שהם עובדים עם אבני לשם ולא עם סיליפוס, אינני יכול לבדוק בדיוק את טענתם, אך מכיון שהחלופה שלי הייתה בין כך וכך בריטה שהם כן עובדים עם סיליפוס החלטתי לבסוף להתקין את המוצר של על-גל.

פורסם

מסנן ספיר של עמיעד

עושה את העבודה,מפחית אבנית עד מאד מסנן לכלוך מהמערכת,

מותקן אצלי בבית ואני מרוצה מאוד,מגיע עם כדורי סיליפוס שיש להחליף פעם בשנה,

אני מנקה אותו כל כמה זמן ורואה את כמות הלכלוך שהוא מסנן.

מאז שהתקנתי כמות האבנית ירדה מאד.

עולה כ- 600 ש"ח.

פורסם

אני מחפש מסנן מים שיאפשר לי לשתות את המים מהברז ולא יהיה צורך במים מינרלים ויקטין בכמות משמעותית את האבנית.

אני זקוק לחוות דעת אובייקטיבית!

אובייקטיבית, אולי, ואולי לא. קח את זה בעירבון מוגבל...

אתה מציין שאתה רוצה להיפטר מהמים המינרלים. לדעתי, מסנן רגיל לא יעשה את העבודה "מספיק טוב", ומה שאתה צריך למעשה זה מערכת טיהור. שים לב שהיא תהיה רק למי השתייה במטבח, לגבי המקלחת תצטרך אכן רק סנן "פשוט". המערכות נמכרות במחיר יחסית גבוה, אבל אם הייתי מעוניין להפסיק לשתות מינרליים (אני לא שותה מינרלים ממילא- רק סודה...), זה מה שהייתי הולך עליו. יש כמה אפשרויות מבחינת המערכת- אוסמוזה הפוכה, ללא אוסמוזה, הבדלים במספר השלבים וכולי. יש מספר חברות שמתעסקות עם זה, גיגול זריז יעלה לך הרבה תוצאות.

שים לב, שהמסננים שנחשבים לטובים בשוק, הם מתוצרת ארה"ב. תקרא טוב טוב מה כתוב על המסנן, אם כתוב "מיוצר בארה"ב" או כתוב "מתוכנן בארה"ב"... אמיתי לחלוטין. ה"מתוכנן ב...", מיוצר איפה שהוא בסין.

מקווה שעזרתי.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

• תוכן חדש...