Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מחמם מים בגז לבית- בעד ונגד

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5324 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 36
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

כיוון החור של המאיץ לכיוון כניסת המים זניח.

כי המים בזמן חימום רגיל עומדים אין תנועה רק הפיסיקה עובדת.

יש כאן כמה שמשאירים דוד דלוק בזמן מקלחת אז זה יפגע באיכות המים החמים.

המאיץ הירוק אכן יסתם באבנית לאחר יותר זמן, אבל באיכות גופי החימום היום כנראה שיקצר ליפניי שייסתם באבנית.

יש גם מאיצים עם שני חורים תלוי ביצרן.

החממים הנפוצים מגיעים עם חור אחד ו 2 צינוריות הארכה למאיץ, שימו לב והרכיבו רק 1.

אם יש לכם דוד 200 ליטר הרכיבו את שניהם. ( 2 מאריכים בדוד 150 ליטר רוב הסיכויים שהגוף יישרף).

מי שרוצה פיתרון לאבנית בדוד גדול מרכיב גוף חימום 80 ס"מ ללא מאיץ ואז רוב הדוד מתחמם ולא חלק.

מחכים קצת יותר זמן אבל אין המעבר בין מים חמים לקרים בזמן מקלחת בהפתעה.

פורסם

שאלה לי אליכם:

מה זה המאיץ?

אני תמיד הייתי הולך וקונה פלאנץ' קומפלט ומחליף.

מה זה גוף חימום ללא מאיץ?

ומה זה המאיץ?

מה נחשב כיום שפלאנץ' איכותי?

כמו כן- האם ישנה אפשרות להרכיב איזה מסננת אמיתית שתמנע מהאבנית שמצטברת בדוד להגיע לצינורות הבית או להגיע למרכזיה ולסתום שם?

קובי

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם
כיוון החור של המאיץ לכיוון כניסת המים זניח.

כי המים בזמן חימום רגיל עומדים אין תנועה רק הפיסיקה עובדת.

יש כאן כמה שמשאירים דוד דלוק בזמן מקלחת אז זה יפגע באיכות המים החמים.

חוזר לעדכן:

בניגוד למה שמצאתי באינטרנט במקום אחד, הייתי במקרה השבוע בחנות ושם ראיתי מאיץ חום שעדיין היה באריזת קרטון שלו.

אינני זוכר את המותג, אך הכתב היה בצבע כתום.

על הקרטון היו 2 סעיפים המדברים על אופן ההתקנה, פרט לנושא החשמל כמובן...

סעיף 1:

לוודא מרווח של לא פחות מ 7 ס"מ בין הצינור העליון של המאיץ לקצה הדוד. רשמו שיש למדוד את עומק הדוד ולוודא זאת לפני ההתקנה.

סעיף 2:

כאשר מרכיבים את המאיץ, יש לכוון את פתח היניקה שלו לכיוון צינור היציאה של המים החמים.

אנסה לבדוק, בימים הקרובים, הוראות התקנה של יצרן נוסף לצורך השלמת אינפורמציה.

משום מה, אף אחד לא ציין את מיקום הטרמוסטט ביחס לפתח יניקת המים של המאיץ. ההיגיון אומר שדווקא הטרמוסטט צריך להיות ממש בפתח היניקה של המאיץ לצורך פעולה תיקנית (אני מניח שבצורה הזו הוא יקבל זרם מים בטמפ' הנכונה) וידע בדיוק מתי להפסיק את פעולת החימום.

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

אני רוצה לרכוש את החלקים לפני ולעשות הכל בפעם אחת במקום לפרק, לגשת לחנות ולהרכיב.

מה עמדתך לגבי מאיץ ירוק פתוח בחלקו התחתון?

תקנה גם מוט מגנזיום. כשאתה מתקין פלאנג' חדש, הקורוזיה מתרכזת בלתקוף אותו כי שאר הדוד כבר מצופה אבנית. המגנזיום הוא אלטרואיסטי, ומקריב עצמו לטובת הענין. הקורוזיה תוקפת קודם אותו, וכשהוא נגמר עוברת לתקוף את הפלאנג' , אלא שבינתיים הפלאנג' כבר מצופה אבנית ומוגן יחסית.

האמור נכון לפלאנג' סטאנדרטי, אבל אם הפלאנג' מצופה באמייל כמו שצריך, יתכן שאין צורך במגנזיום.

בהצלחה

יהודה

פורסם

מאז הייתי עד ל 2 החיילים שמתו במיטות מהרעלת CO בקונטיינר בשנתם בגלל תנור חימום דפוק בג'בל הילאל ב 68 אני לא חולם לשים אש במקום סגור.

פורסם
שאלה לי אליכם:

מה זה המאיץ?

אני תמיד הייתי הולך וקונה פלאנץ' קומפלט ומחליף.

מה זה גוף חימום ללא מאיץ?

ומה זה המאיץ?

מה נחשב כיום שפלאנץ' איכותי?

כמו כן- האם ישנה אפשרות להרכיב איזה מסננת אמיתית שתמנע מהאבנית שמצטברת בדוד להגיע לצינורות הבית או להגיע למרכזיה ולסתום שם?

"מאיץ" הכוונה בסה"כ לשרוול עשוי מפלסטיק שעוטף את גוף החימום כך שגוף החימום מחמם כמות יותר קטנה של מים, כמו כן עקב אפקט העליה של המים החמים לחלק העליון של הדוד השרוול מונע התערבבות של המים החמים עם שאר המים בדוד.

בדוד שוכב לא ניתן לתקין את הפטנט הזה (זה פשוט לא יעבוד אם לא יגרום אפילו נזק).

לגבי האבנית - יש מסננים שניתן להתקין על הברז הראשי לבית שמונעים הצטברות אבנית, מדובר על מסנן רב פעמי שניתן לניקוי. (פעם בחצי שנה).

נוסע על:

טויוטה פריוס 2019.

טויוטה קורולה 2008 רובוטית.

• תוכן חדש...