Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

נורות קדמיות נשרפות כל הזמן ביונדאי i30

avidaniel
שימו לב! השרשור הזה בן 3725 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

אני מחליף כבר פעם שלישית בשנתיים את נורות הפנסים הקדמיים הראשיים ביונדאי I30.

בפעם הקודמת שהחלפתי (דרך אגב, ההחלפות תמיד במוסך יונדאי - הרכב עוד באחריות), לפני חודשיים, הם אמרו לי שהם החליפו את הספק של הנורות כי היתה איתו בעיה.

אחרי פחות מחודשיים עם הנורות החדשות, שוב נשרפה לי נורה.

היום הכנסתי את האוטו למוסך וביקשתי בדיקה מקיפה של מערכת החשמל.

בשיחה עם חברים מהעבודה שגם ברשותם i30, אני מבין שהבעיה מוכרת - כל חודשיים שלושה הם צריכים להילחף את נורות הפנסים הקדמיים. הרכב שלהם בליסינג אז לא אכפת להם, אבל שלי פרטי ומטופל במוסך יונדאי.

האם עוד מישהו נתקל בבעיה עם ה- i30 ?

מה היה הפתרון ?

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

ברשותי I30 CW ובמשך השנתיים האחרונות שהרכב ברשותי הנורות הקדמיות אף פעם לא נישרפו לי. בכל התקופה הנ"ל נישרפה לי רק פעם אחת נורת ברקס ברכב הנ"ל.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

היו לי 2 רכבים שונים כאלה מהעבודה ומעולם לא נשרפה נורה. ומעולם לא כיביתי אורות ברכבים האלה.

לפני כחודשיים כשקניתי I30 פרטית הבחנתי לאחר מספר ימים שנשרפה מנורה, החלפתי ומאז לא קרה שום דבר.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

במשך שנתיים וחצי החלפתי 6-7 פעמים. החלפתי מספר סוגי נורות : אוסראם,הלה,נובה. דווקא את הנובה שמו לי במוסך מורשה בלי למצמץ. שירותי דרך של הליסינג החליפו להלה.

האורות עובדים תמיד.

לא סביר אבל גם לא נורא.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

הייתה לי אלנטרה GT 2005 והנורה הימנית הייתה נשרפת כל הזמן, לבסוף התברר שבית הנורה היה לקוי, הוזמן חדש והוחלף ומאז נפתרה הבעיה.

haters will hate

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לי יש את האוטו בליסינג כל חודש נשרפת לי נורה ומיד אחריה בהפרש של שבוע הנורה בצד השני... חוק מרפי כזה, קיצר מכה של אוטו בנורות, אבל כאוטו בכללי הוא חזק מאוד!!

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

קונספירציית הנורה החשמלית במיטבה

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

סתם שאלה: האם אתה יכול לימדוד את המתח בבית הנורה?

תיבדוק את מתח העבודה המצויין על הנורה ואת המתח האמיתי שבית הנורה נותן שהרכב מונע

אולי הנורה חוטפת יותר מידי על הראש וזה מקצר לה את החיים?

Peagaut 508 2019 1.6L 180 HP - כי ליקראת משבר גיל ה40 רציתי להחזיר את הריגוש לחיים בכל התנעה 🙃

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• שנתיים מאוחר יותר...

אני לפני קנייה של יונדאי I30CW ובהיסטוריית הטיפולים אני רואה שכל כמה חודשים הוחלפה נורה.

זה יכול להצביע על בעית חשמל?

או אולי נורות סיניות זולות?

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

בהחלט - ייתכן עקב שימוש בנורות זולות.

ייתכן גם מגע רופף בקונקטור של המנורה, שיוצר מפלי מתח, התחממות יתר (של פלסטיקה בקונקטור של הנורה) ולטווח ארוך - אורך חיי הנורה יהיה קצר.

alfa 156 2.5.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

הייתה לנו I30 CW מהדור הקודם (2010) מליסינג וגם אצלנו אחת לכמה חודשים במקרה הטוב הייתה

נשרפת אחת מנורות החזית. הבחור מהשירות של שלמה סיקסט כבר הכיר אותי היטב, הוא היה מגיע ומחליף כל פעם.

להבדיל ממה שאתם בטח חושבים, היה מדובר בנורות מחברות טובות ולא מותג מדבקה (אם אני זוכר נכון, מדובר היה בפיליפס).

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שימו לב! השרשור הזה בן 3725 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...