Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5354 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
סיעת רע"ם רכשה שישה מגנים תוך שימוש בתקציב מימון המפלגות, והעניקה אותם בין היתר לח"כ חנין זועבי ולשייח ראאד סלאח, שהיו על המרמרה. המבקר מתח ביקורת על השימוש האסור

פשוט אבסורד,אני מתבייש במדינה הזאת ומי שנותן לדבר כזה לקרות. החברי כנסת עלאק שחיים על חשבונינו ובוגדים במדינה פעם אחר פעם פתאום מקבלים מגני הוקרה?

טובי לוחמינו כמעט שנהרגו על סיפון המרמרה ולחלאות האלה שעושקים וחיים על חשבון משלם המיסים מגיע מגני הוקרה?

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4143415,00.html

פורסם

מסכים!

פשוט בוגדים בשירות המדינה. בכל מדינה אחרת היו זורקים אותם לכלא לעשרות שנים.

היו צריכים לירות בה על האונייה...

יאיר.

Subaru Outback 2.5

גם כשהכביש נגמר...

פורסם

אני באמת כבר לא מבין את נושא הח"כים הערבים, הם מצהירים בגלוי שהם פלסטינים לכל דבר ועצם היותם ערבים ישראלים לא אמור להשפיע על האינטרסים שלהם בכנסת לגבי הפלסטינים וכי הדבר לגיטימי לחלוטין.

מה רק שמי שהצביע עבורם הם ערביי ישראל - שלמענם בסופו של יום הם צריכים להלחם ולשפר את מצבם החברתי\כלכלי , לא למען הפלסטינים שלא נמצאים בגבולות מדינת ישראל וגם לא אמורים להיות בעתיד לבוא בגבולות מדינת ישראל. אז מה הרעיון והלגטימציה החוקית של עצם היותם בכנסת ישראל כאשר הם פועלים למען הפלסטינים יותר מאשר למען ערביי ישראל.

מצד אחד הם נפגשים עם מדינות אוייב וגורמי טרור ידועים בכל העולם בלי בושה, מבצעים מהלכים לא חוקיים מבחינת מדינת ישראל(לדוג' - המשט של טורקיה עם זועבי ) .

מצד שני , יש להם חסינות מלאה מתוקף היותם ח"כים בכנסת ישראל , מקבלים כסף מכל אחד שנמצא בפורום הזה וממשיכים בדרכם ללא הפרעה ובשם הדמוקרטיה.

אז לא ברור מה קודם למה, מדינת ישראל וחוקיה ואינטרסים שלה או האינטרס הפלסטיני שמקבל ייצוג הזוי משהו בכנסת ישראל דרך הח"כים הערביים והסיעות השונות.

אותי באופן אישי זה מאוד מכעיס , ולדעתי צריך לזרוק אותם לעזאזל ולהוציא את כל הסיעות שהוכך שאכן פעלו באופן בלתי חוקי מהכנסת ובנוסף לקנוס ע"י כסף \ מאסר בפועל את אותם גורמים במפלגה אשר ביצעו מעשים אשר נוגדים את האינטרס של מדינת ישראל וחוקייה.

כמו כן , הענקת הפרס (המגן ) רק מראה עד כמה אבסורד המצב הקיים כיום עם חברי הכנסת הערביים והמפלגות שלהם , ועד כמה נחוץ כמה שיותר מהר להוציא אותם מהחוק למען האינטרס הלאומי של המדינה והעם היהודי. (כפי שהמדינה הוגדרה ע"י בן גוריון )

אז כנראה זה לא עובד כיום השיטה שלתת לערביי ישראל זכות בחירה כי הם מפנים את זה נגד מדינת ישראל בכל דרך אפשרית, ואם יהיו מפלגות אשר ידעו לשים את האינטרס הפלסטיני לחוד וערביי ישראל לחוד ואכן יפעלו בדרך הנאותה אז ורק אז לאשר את פעולתם וכניסתם לכנסת ישראל! (לא סתם קוראים לה - "כנסת ישראל" ולא "כנסת פלסטין הכבושה" כמו שלהערכתי הרבה ח"כים ערביים היום שמחים לקרוא לה).

• חברי המעגל הראשון
פורסם

גועל נפש.

איזה עוד מדינה בעולם מעניקה פרסים לבוגדים?

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

לדמוקרטיה פה בחסות בית המשפט העליון, ה"נכבד" , יש יד מתירנית וחופשיה יותר מדי

ביצוע תיקוני שפכטל ועבודות צבע בבתים,

פרטים בה"פ .

פורסם
לדמוקרטיה פה בחסות בית המשפט העליון, ה"נכבד" , יש יד מתירנית וחופשיה יותר מדי

+10000000!!

אני רוצה לראות מה היה קורה לנציגי קונגרס מוסלמים בארה"ב שהיו נוסעים לבקר לניחום אבלים את המשפחות של מחבלי ה11 לספטמבר. מעניין תוך כמה שעות היו דופקים אצלהם נציגי FBI + CIA בדלת :evil: מצד שני, אני מעדיף לדעת שאלו חברי הכנסת ה**** שלא מתביישים לחשוף את מניעיהם וקל יותר להתמודד עמם ועם ציבור בוחריהם בצורה חוקתית/משפטית, מאשר לנהל "מו"מ לשלום" עם ארגון שמצהיר שהוא רוצה שלום אך מבצע דה-לגיטימציה לישראל בכל פורום אפשרי.

אני רק מקווה שבמלחמה הבאה נהייה יותר חכמים, ודי לחכימא ברמיזא.

פורסם

אני מסתכל בלינק שליאור העלה וכולי נכנס לסטרס ועצבים.

דחיל ראבק,אנשים פה לא מצליחים לגמור את החודש. סטודנטים עובדים ב3 עבודות שונות בשביל לממן את הלימודים שלהם.

מתמחים ורופאים עובדים מסביב לשעון ולא מקבלים שכר הוגן וחיילים מרוויחים מהצבא משכורת מגוחכת שלא מספיקה לחצי חודש.

וכל זה קורה בזמן שמפלגות וחברי הכנסת אוכלים ארוחות שחיתות ב1000 שקל למנה,עורכות סעודות פרטיות, מחלקות בונוסים לחברות ומחלקות מגיני הוקרה לבוגדי המדינה.

שלא נדבר על הפגרה שבידיוק חזרו ממנה חברי הכנסת. פגרה של שלושה חודשים בתשלום!

מישהו מכיר תנאים כאלה במקום עבודה אחר ?

מה יהיה איתנו בסוף??

השחיתות מתחילה מלמעלה וכך גם יוקר המחייה שהפך לבלתי נסבל. לצערי אין אופציות אחרות וחברי הכנסת האוכלי חינם האלה שותים לנו את הכיס.

פורסם

killer2004

אני מעדיף חברי כנסת שמזמינים ארוחות שחיתות על פני חברי כנסת שיושבים בפרלמנט ומביעים תמיכה בטרוריסטים ומביאים להם מתנות על חשבון משלם המיסים.

פורסם
killer2004

אני מעדיף חברי כנסת שמזמינים ארוחות שחיתות על פני חברי כנסת שיושבים בפרלמנט ומביעים תמיכה בטרוריסטים ומביאים להם מתנות על חשבון משלם המיסים.

במדינה מתוקנת הדברים האלו לא קורים. זה עצוב שצריך להתפשר ולעשות העדפה לסוג השחיתות.

אני לא יכול לסבול לא את זה ולא את זה.

פורסם
במדינה מתוקנת הדברים האלו לא קורים. זה עצוב שצריך להתפשר ולעשות העדפה לסוג השחיתות.

אני לא יכול לסבול לא את זה ולא את זה.

לצערי הרב כמעט ולא תמצא מדינה שבה הפרלמנט/נבחרי ציבור לא נגועים בשחיתות כזו או אחרת.

פורסם

על פניו, חברי כנסת נבחרים אמורים לשרת או לייצג את ציבור מצביעיהם.

עם כל הביקורת על התנהלות המפלגות החרדיות, הן מייצגות באופן יוצא מן הכלל את ציבור הבוחרים שלהם, ונלחמים עבורם.

חברי הכנסת הערבים, מהמפלגות הערביות, אינם מייצגים כלל את ציבור הבוחרים שלהם, שהמשט לעזה זה בדיוק הדבר האחרון שמעניין אותם.

במשך כל שנות הפעילות שלהם בכנסת, הם לא עשו וקידמו מאום בנוגע למגזר הערבי, שממנו הם שואבים את כוחם, ולראייה עד כמה הם לא מעניינים את ציבור המצביעים שלהם, ראו את אחוזי ההצבעה הנמוכים במגזר הערבי.

מי שבאמת צריך להעניש אותם זה ציבור הבוחרים שלהם, שהאינטרסים שלהם שונים לחלוטין מאלו של נבחריו.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

• תוכן חדש...