Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5350 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

לשמחתי מועד הליסינג מסתיים ובמקום הטידה אני יכול לבחור בין יונדאי I30CW לבין אופל אסטרה סטיישן ( ENJOY )( על האופל אני צריך להוסיף 200-300 ש"ח בחודש.)

חיפשתי בכל מיני אתרים ולא מצאתי שום השוואה אמיתית בין הרכבים.

היונדאי נראה ממש טוב עם אבזור מעניין וזריזות על הכביש.

האופל נשמע איכותי אך קצת פחות מאובזר, קראתי על היונדאי שהשיבה לא נכונה והרכב פחות יציב בגלל גלגלים צרים יחסית.

לעומת האופל הבנתי שהרכב כבד אבל יציב יותר.

מה כדאי ?

אשמח להמלצה כמה שיותר מפורטת ממי שנהג ברכבים ...

תודה,

פורסם

לדעתי האופל אסטרה עדיפה בגלל היותה יותר איכותית ונוחה.

מנסיון של מעל 2000 ק"מ עם אחת כזאת רק הגרסא הבכירה ומנוע דיזל ידני האוטו מאוד איכותי ומפואר , היגוי מדוייק, מנוע חזק שמגיב היטב, לגבי הבנזין אני לא יודע אבל כחבילה כוללת נראה לי האסטרה תציע יותר.

פורסם

האופל אסטרה עדיפה בהרבה על היונדאי

עיצוב הפנים נעים יותר המנוע חזק יותר והרכב נראה נאה יותר ומרשים.

לפרטים נוספים כנס לאתר וואלה! הרכב מוחזק אצלם למבחן ארוך טווח

בהצלחה!

Ford Fiesta 2014- Manual 1.25

פורסם

ביונדאי I30 בנסיעה של 5 דקות יכאב הגב!(מניסיון) רכב צפוף ! גם לביצועים ועיצוב אין מה לצפות ממנו! אני הייתי הולך על האסטרה בלי לחשוב פעמים! אין מה להשוות רכב גרמני לקוריאני! ואני הייתי מעדיף את הטידה מאשר הI30!

ברשותי אלפא 147 1.6 2002

לפני FIAT 131 1982 (נמכרה לצערי)

פורסם

חבל שאתה כותב כאלה שטויות, אנשים עוד יאמינו לך.

היונדאי מרווחת מאוד במושב האחורי והיא קלילה וזריזה הרבה יותר למרות הגיר העדיף של האסטרה על הנייר.

עיצוב הוא עניין של טעם וכל עניין המוצא זה בכלל פאסה. לידיעתך דווקא היונדאי מגיעה מאירופה והאופל דווקא מבוססת על הקרוז שמגיעה מ...נכון, קוריאה.

שבת שלום ולילה טוב.

פורסם
חבל שאתה כותב כאלה שטויות, אנשים עוד יאמינו לך.

היונדאי מרווחת מאוד במושב האחורי והיא קלילה וזריזה הרבה יותר למרות הגיר העדיף של האסטרה על הנייר.

עיצוב הוא עניין של טעם וכל עניין המוצא זה בכלל פאסה. לידיעתך דווקא היונדאי מגיעה מאירופה והאופל דווקא מבוססת על הקרוז שמגיעה מ...נכון, קוריאה.

שבת שלום ולילה טוב.

נסעת פעם בI30? יש לנו במשפחה I30 רגילה ואחרי נסיעה של 5 דקות פשוט נשבר לי גב לגמרי! ושלא נדבר על הנוסעים מאחורה שכל הזמן מתלוננים!

ברשותי אלפא 147 1.6 2002

לפני FIAT 131 1982 (נמכרה לצערי)

פורסם

קרוב ל-120 אלף קילומטרים בשני רכבים שונים מהעבודה ועכשיו רכשתי אחת פרטית .

נכון הרכב לא רך ומשכך אבל מכאן ועד תלונות וכאבי גב אחרי 5 דקות? אתה ממש נסחף.

שבת שלום.

פורסם

האסטרה בדגם המדובר הינה די חלשה (115 כ"ס) עם גיר 6 הילוכים שאיננו רהוט כלל. כמו כן אבזור דל ביותר, ללא מחשב דרך או חיבור לנגני שמע.

היונדאי בדגם הסטיישן מאוד מאבזרת, מאוד מרווחת במושב האחורי, זריזה. יש לה רק 4 הילוכים ולכן היא קצת רועשת במהירות שיוט.

אני לא הייתי מוסיף 200-300 ש"ח עבור האסטרה.

• תוכן חדש...