Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5364 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב טוב חבר'ה

אני בעלים של אסטרה 2002 ידנית , ובעקבות התקרבות הרכב לטיפול של 180K אני שוקל לבצע החלפה של שמן גיר שמעולם לא הוחלף

מבדיקה מהירה מתחת לרכב לא מצאתי פתח ניקוז לשמן , ויותר מזה על מנת לבדוק את מפלס השמן צריך ידיים ארוכות וגמישות

בספר של היינס לא מצויין שיש להחליף את השמן כחלק מטיפולים שותפים.

השאלה היא , היצרן לא רצה שנחליף שמן גיר ?

פורסם

בדיוק.

במכוניות האלו שמן גיר ידני מוגדר "לכל החיים" והיצרן לא מנחה להחליף אותו.

אם אתה בכל זאת רוצה להחליף את השמן - בשביל לנקז אותו צריך לפרק קרטר גיר.

פורסם
בדיוק.

במכוניות האלו שמן גיר ידני מוגדר "לכל החיים" והיצרן לא מנחה להחליף אותו.

.

איזה חבר במועדון BMW בחו"ל רשם פעם, אם הם חושבים שיש שמן לכל החיים אז שייתנו לנו אחריות לכל החיים.

אופיר רודניצקי, דיאגנוסטר מומחה לרכבי קבוצת VW AUDI SEAT SKODA

פורסם

אני מסכים עם הגישה של אחריות לכל החיים, הרי ביום שהגיר ימות תגמר האחריות.

וברצינות..תיבות ידניות יכולות להחזיק מעמד הרבה מאוד זמן גם בלי להחליף שמן ולרוב הכשלים הם תוצאה של שימוש או הזנחה.

פורסם
אם התיבה דומה לזו המותקנת באופל אסטרה 2.0L אז הניקוז נעשה דרך פירוק הכיסוי התחתון של הדפרנציאל.

הרכב שלי בעל מנוע 1.6 , מגיע עם תיבה מדגם F017 , אין פתח ניקוז , יש רק פתח מילוי [חיישן רוורס] ופתח בדיקת מפלס.

מצאתי מדריך באתר בריטי לכיצד לפרק את המכסה התחתון של הגיר [ 10 ברגים ] , השאלה , עד כמה הסיכון שווה [אם בכלל] בביצוע הניקוז בתיבה שעברה 175K עם גיר מקורי ? כי במידה ואפילו קיים סיכון של 1% ,שווה להמתין עד לצרוך בהחלפת הקלאצ' שכנראה יגיע עוד 40K ואז כבר להחליף את הנוזל "על הדרך"

פורסם

עדיף להמתין ולבצע את ההחלפה במועד מאוחר יותר.

כול עוד קיים שמן בתיבה לא ייגרם נזק בלתי הפיך לתיבה גם עם השמן הנמצא בתיבה עבר את ה-170K.

איזה כייף לי :)

• תוכן חדש...