Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5119 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

אני מעוניין לקנות קומפרסור לבית אליו יחוברו מפתח אימפקט ורצ'ט 1/2".

ההתלבטות היא בין קומפרסור 50L 3 כ"ס של פיני שמסוגל להוציא 400L בדקה לבין קומפרסור 2 כ"ס עם מיכל של 100L שמסוגל להוציא 320L בדקה. אני יודע שהאימפקט שלי צורך בשיא שלו קרוב ל-600L.

אשמח לשמוע את חוות דעתם של חכמי הפורום שיש להם נסיון עם כלים פניאומטיים.

פורסם

אני לא מכיר את המפתחות על אוויר.

אבל לעבוד עם קומפרסורים לציוד אחר כן.

יתרון של בלון גדול. מכיל הרבה אוויר. ולכן שימוש בציוד שלא צריך הרבה אוויר. יהיה שקט יותר בגלל שהוא יתמלא פחות.

אבל יתפוס הרבה נפח.

יתרון של קטן. פחות מקום. קטן בגובה וקל למקם ולהזיז. טוב למשתמש הביתי.

אגב אני בטוח שיש עוד הרבה יתרונות שאני לא מכיר.

שאלה שאני לא יודע לענות לך.

אני מעריך! שהנתון שנתנו לך לגבי ספיקת האוויר היא של המערכת הדוחסת.

זה אומר ה2 כ"ס דוחס 320 ליטר בדקה. וה3 כ"ס דוחס 400 ליטר בדקה.

במידה ושני הקומפרסורים מלאים. אחד ב 50 ליטר אוויר דחוס. והשני ב 100 ליטר.

השאלה שלי: היא מה משפיע על היציאת אוויר. ונגיד ואני צריך לשימוש 600 ליטר אבל זה לדקה אחת שימוש.

איזה מהם יוכל לפרוק את הכמות הזו הכי מהר?

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

פורסם
רק אני רואה פה בעיה במספרים?

לא בטוח שהאימפקט שלך תסחוב עם מי מהם אם היא צורכת פי אחד וחצי מהכי חזק שהעלת פה.

בשביל זה יש מיכל.

המפתח לא עובד רצוף ולכן הוא ניזון ממה שנאגר קודם במיכל.

צריך לבדוק גם ליטרים של אויר באיזה לחץ. יש הבדל בין 300ליטר לדקה ב 8 אטמוספרות ל600 ליטר לדקה של אויר בלחץ אטמוספרי.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

רצ'ט אויר ירוקן לך את המיכל מהר מאוד ולכן המדחס יעבוד הרבה

אני מעריך שאתה מרוקן מיכל של 100 ליטר עם רצ'ט אויר בפחות מדקה , אולי יותר

אבל זה הסדר הגודל

ששמים קומפרסור בבית ורוצים לעבוד על כלים שצורכים הרבה אויר זנ בעיה ,

נקומפרסורים הקטנים לא יעשו לך את העבודה (50L) והגדולים יותר (3 כ"ס ) אולי כן יעשו את העבודה

אבל הם רעשניים מדי בשביל בית , לכן צריך או לבנות לו קופסא שתבלום את הרעש או לקנות קומפרסור מושתק

שעולה כמעט פי 2

יש באצנו חברות שמרכיבות את הקומפרסורים בעצמם , הייתי מנסה לחפש מישהו שישלב לך 3 כ"ס עם מיכל של 100-120

ליטר

כמה נקודות חשובות

פטישי אויר ורצ'טים הם צרכנים רציניים (גם משייפת ) ולכן אם תתיעץ עם בעל מקצוע הוא יגיד לך שאתה חייב מינימום 5 כ"ס |קיים סיכוי שה-3 כ"ס יכנס לך יותר מדי לOVERLOAD מה שיגרום בסופו של דבר למוות של היחידת דחיסה

אם תחליט שכן לקנות את ה3 כ"ס , תבנה לו קופסא שתשתיק אותו אחרת הוא יאכל לך מוח

פורסם

לא מסכים איתך לגבי הצריכה.

אצלי במפעל יש לי קומפרסור בורגי של 15 כ"ס ומיכל 1000 ליטר ועוד קומפרסור 3 כ"ס אוהליאב ישן מאוד שמשמש לגיבוי בלבד. הקומפרסור הזה אחרי שממלא את המיכל אין לו בעייה להחזיק מפעל שלם יום שלם (3 מכונות CNC שצורכות לא מעט אויר ורגישות גם לירידת לחץ, 2 פטישי אויר קטנים שלא עובדים מלא, אקדח צבע שעובד מלא ועוד כ 20 ברזי אויר לניקוי שגם עובדים מידי פעם).

פורסם

יש לי קומפרסור של פיני בבית, בוכנה אחת, גם כשהוא מלא לגמרי, 8 אטמוספרות, הוא לא מצליח לדחוף אימפאקט לפתוח את הגלגלים של האוטו.

הוא לא מצליח להוציא מספיק אוויר בפעם אחת בשביל זה, גם לא בשביל אקדח מסמרים רציני

אקדחי סיכות עד גודל בינוני כן, פיסטולטים כמובן, ניפוח צמיגים הולך סבבה, אבל כלים כבדים הוא לא מצליח להוציא מספיק אוויר מהבלון במכה אחת.

אתר הבישולים שלי:

DrorZi.com

פורסם
לא מסכים איתך לגבי הצריכה.

אצלי במפעל יש לי קומפרסור בורגי של 15 כ"ס ומיכל 1000 ליטר ועוד קומפרסור 3 כ"ס אוהליאב ישן מאוד שמשמש לגיבוי בלבד. הקומפרסור הזה אחרי שממלא את המיכל אין לו בעייה להחזיק מפעל שלם יום שלם (3 מכונות CNC שצורכות לא מעט אויר ורגישות גם לירידת לחץ, 2 פטישי אויר קטנים שלא עובדים מלא, אקדח צבע שעובד מלא ועוד כ 20 ברזי אויר לניקוי שגם עובדים מידי פעם).

לא יודע בידיוק כמה אויר אתה צורך אצלך במפעל

אבל אצלי , עם קומפרסור 5 כ"ס ומיכל 250 ליטר

משייפת אחת מרוקנת אותו אחרי 10-15 דקות (משייפת צורכת טיפה יותר מפטיש אויר )

פורסם
יש לי קומפרסור של פיני בבית, בוכנה אחת, גם כשהוא מלא לגמרי, 8 אטמוספרות, הוא לא מצליח לדחוף אימפאקט לפתוח את הגלגלים של האוטו.

הוא לא מצליח להוציא מספיק אוויר בפעם אחת בשביל זה, גם לא בשביל אקדח מסמרים רציני

אקדחי סיכות עד גודל בינוני כן, פיסטולטים כמובן, ניפוח צמיגים הולך סבבה, אבל כלים כבדים הוא לא מצליח להוציא מספיק אוויר מהבלון במכה אחת.

דרור, הבעייה היא לא בקומפרסור אלא בקוטר הצינור/יציאה מהמיכל. תרחיב אותם והבעייה תיפתר.

פורסם

תודה חברים על התגובות.

אז ככה, לא כ"כ משנה לי הכ"ס או גודל המיכל.(אין לי בעיה של מקום או ניוד)

אני צריך קומפרסור שיודע להוציא לפחות 400L בדקה.

האימפקט שלי צורך ממוצע 150L בשיא השיאים שלו הוא שזה אומר מומנט פיתול של ~900N הוא יצרוך 600L בדקה.

רצ'אט בכלל לא בעייתי.

ראיתי בקטלוג של FINI האיטלקי שיש לו דגם שלא מצאתי בארץ Fini bravo - הוא 3 כ"ס 100L.

בארץ יש רק את ה Fini super tiger 50L.

אני שוקל לקחת את הסופר טייגר ולשרשר לו עוד מיכל של 50L... מה אתם חושבים?

פורסם

אז אם אני מבין נכון הנתון של קצב הדחיסה לא הכי מעניין?

איפה אני מוצא את הנתון של קצב יציאה?

• 7 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

טוב את האמת שעבר קצת זמן מאז אבל בכל זאת אני רוצה לעדכן למען אחרים שאולי יתלבטו כמוני:

קניתי בסוף קומפרסור 3 כ"ס עם מיכל 100L של פיני + מפתח אימפקט 2\1" של CP דגם 4470.

אני מרוצה מאוד - אני מוריד את כל הגלגלים (20 אומים) והוא עוד לא מתחיל לעבוד.

נכון להיום עדין לא מצאתי בורג שעומד בפני המפתח הזה.

בכל מקרה שלי שמעוניין בעוד מידע מוזמן לפנות אלי.

פורסם

מעולה! אני אשמח לדעת עלויות וגם תמונות לא יזיקו :-)

רגע, 100 ליטר? זה לא משהו נייד או שאם הוא נייד הוא די גדול לא?

אתר הבישולים שלי:

DrorZi.com

• תוכן חדש...