Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5375 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כאשר אני בודק מכוניות מרצדס C220K CLASSIC תמיד אני המום מחדש איך ואיפה חברת מרצדס התקינה את מסנן האוויר של מערכת האיוורור והמיזוג של תא הנוסעים ? , ובכן המסנן החשוב הזה יושב בדיוק מעל למצבר , כלומר אם המצבר הוא מסוג מצברעם חומצה גופרטנית אזי אדי חומצה יחדרו לתא הנוסעים !! , הייתכן כדבר הזה ?

[ATTACH]

תמונות ווידאו של המשפחה  תאיר בר הדר נואית לוריס ודוד..... 840.jpg

תמונות ווידאו של המשפחה  תאיר בר הדר נואית לוריס ודוד..... 841.jpg

איש באר שבע שמאוד אוהב אותכם

פורסם

מה דעתכם חברים מסנן שדרכו זורם אוויר לתא הנוסעים יושב מעל למצבר בתא המיועד למצבר !, חייב להיות הסבר לכך , לצערי אינני יודע למה כך הוא הדבר ?

תמונות ווידאו של המשפחה  תאיר בר הדר נואית לוריס ודוד..... 842.jpg

איש באר שבע שמאוד אוהב אותכם

פורסם

1. ברכבים גרמנים, או ברוב הרכבים המודרנים מזה יותר מעשור שנים המצבר שמגיע עם רכב חדש הינו מצבר 'ללא טיפול', או במילים אחרות מצבר שממחזר את הגזים הנוצרים ולא קיימת פליטת גזים מהמצבר או במקרים של מצבר אטום מותקנת צינורית לשסתום שפורק את גזי הפליטה לתחתית הרכב.

גם אם כבר נפלטים גזים אז הכמות היא מועטה במצברים מודרנים.

זה שבארץ המוסכניקים או בעלי הרכב מתקינים מצבר פשוט של שנפ/וולתא זו כבר בעיה.

2. גם אם המצבר היה מותקן בצידו השני של תא המנוע ובמקרה שהיו נפלטים גזים מהמצבר אז זה ממש לא משנה מכיוון שבשני המקרים הגזים היו נשאבים על-ידי המפוח לתוך תא המנוע.

אין פה שום כשל תיכנוני.

יש להתקין מצבר מתאים לפי הנחיות הייצרן ולא לפי אמפר/מתח/קיבולת...

איזה כייף לי :)

פורסם

בשברולט לוצרן המצבר נמצא בתוך תא הנוסעים מתחת למושב האחורי. אז מה? למצבר למקורי יש צינורית שמוציאה את הגזים מחוץ לתא הנוסעים. זה שבארץ שמים מצבר שלא מתאים - זה מזיק רק להם ל(ב)ריאות.

פורסם

תיאורטית, מה המצב הזה שונה ממצב שבו המצבר מותקן בתא המטען? הרי לא קיימת אטימה מוחלטת בין תא המטען לתא הנוסעים, ככה שגם במקרה זה יכולים לעבור גזים לתא הנוסעים, לא?

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם
בשברולט לוצרן המצבר נמצא בתוך תא הנוסעים מתחת למושב האחורי. אז מה? למצבר למקורי יש צינורית שמוציאה את הגזים מחוץ לתא הנוסעים. זה שבארץ שמים מצבר שלא מתאים - זה מזיק רק להם ל(ב)ריאות.

ייתכן מאוד שדוד עדיין לא נתקל ברכב עם מצבר מתחת למושב או בתא המטען כמו במיאטה.

בדרך כלל ברכבי קונצרן VAG מצבר המותקן מתחת למושבים או מאחורי המושבים כמו ב-EOS בעלת שני מצברים של 6 וולט ! מסוג AGM.

פורסם

אכן אתה צודק, אבל לריח רע הנפלט מתא המנוע באם זה שמן מנוע שמטפטף על איזורים חמים במנוע או מצבר לא תקין עדיין חלק מהאוויר והגזים נשאב על-ידי המפוח שסונק את האוויר לתא הנוסעים.

מעניין אם מסנן פחם פעיל מסנן גזים רעילים הנפלטים ממצבר שאינו תקין.

פורסם

זה נכון רק אם העשן (או הריח) יעלה מעל פתח מכסה המנוע ולתוך גריל היניקה (נמצא לרוב לפני שמשת החזית) אז הנוסעים ברכב יחושו בו.

פליטה הגזים ממצבר תקין זניחה מידי כדי שתגיע לאיזור הזה כלל.

התקנת מצבר בעל מכסה כפול יחד עם ניתוב צינור עודפים לנקודה נמוכה תעזור עוד יותר למנוע אפשרות כזו.

מסנן אבק בעל הרכב פחם פעיל מצמצם עד 80 אחוז מהמזהמים שיש בחוץ, כגון מפלטים, אבקנים ועוד.

פורסם

התקנת מצבר בעל מכסה כפול יחד עם ניתוב צינור עודפים לנקודה נמוכה תעזור עוד יותר למנוע אפשרות כזו.

.

זה מה שרשמתי בתגובה הראשונה שלי. אני בטוח שגם במרצדס C220 כמו C230/240 המצבר המקורי הינו מצבר אטום עם צינורית לפליטת גזים רעילים מחוץ לאיזור המצבר גם בכדי למנוע שריפה במקרה של פליטת גזים רעילים+הופעת ניצוץ חשמלי.

פורסם

אם אני לא טועה בסוג הרכב אבל ברנו סניק המצבר מתחת למושב של הנוסע ליד הנהג הזוי ביותר:shock:!.

אני בטוח שיש הנחיה מופרשת של היצרן להתקין מצבר אטום בעל צינורית לפליטת הגזים הרחק ממיקום המצבר במרצדס, או כל רכב שהמיקום "בעייתי" .

הגזים נפלטים מהמצבר הם רעלים מאוד לנשימה, תקלה באלטרנטור שיגרום לטעינת יתר יגרום למצבר לפלוט כמות עצומה של גזים רעילים.

פורסם

זה בסדר, יש רכבים אחרים עם דברים מוזרים לא פחות- פורשה עם סאב וופר מקורי שממוקם מתחת למושב הנוסע (אתה נוהג ברכב ושומע פאף דאדי והבחורה לידך גומרת...).

:wink:

מיקום קצת הזוי של פילטר האויר של מערכת המיזוג.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

• תוכן חדש...