Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

יצוא רכב לארה"ב מישראל

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5342 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב

יש לי אודי A3 2008 1.6

אני רציתי לדעת האם אפשר לשלוח את הרכב לארה"ב במידע ואני עובר לגור שם?

אני פשוט לא רוצה להתעסק עם המכירה שלו כאן אז חשבתי שיהיה יותר זול לשלוח אותו לשם ולהמשיך לנסוע עליו?

תודה על כל במידע מראש.

פורסם

לא יודע האם אפשרי, אבל מעיון קצר באתר אודי ארה"ב עולה ש- A3 חדשה עם מנוע 2.0 TSI חדשה (200 כ"ס) ומאובזרת עולה סביב ה29 אלף דולר (27 אלף לדגם הפחות מאובזר וידנית). שזה יוצא בערך 105 אלף ש"ח. והמחירון של האודי שלך עומד על סביב ה100 אלף ש"ח (לא יודע כמה זה מציאותי). ושלך עוד עם המנוע המיושן 1.6 MPI. ותוסיף לזה עלויות שילוח ימי.

לידיעתך.

עוד לא נולדה המלחמה שגבר יכול לנצח בה אישה, ולא לשלם מחיר יקר יותר בטווח הארוך.

פורסם

לא מן נמנע שתצטרך גם לשלם מכס בכניסה לארה"ב

לאור הנתונים בהודעה לםפני עושה רושם שכדאי לך למכור כאן ולרכוש שם

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

רכבך אינו יכול לקבל אישור תנועה בארה"ב בשל אי התאמה לתקינה האמריקאית.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

אני פשוט לא רוצה להתעסק עם המכירה שלו כאן

ולהתעסק עם ההכנסה שלו לשם אתה מוכן?

ממליץ כמו קודמיי למכור בארץ לקנות שם, יש הרבה אופציות יותר מעניינות ב27 אלף דולר. בכל זאת ארץ האפשרויות .....

פורסם

הרבה יותר פשוט למכור מאשר לייבא, תאמין לי. מה שכן זה גם יעלה לך עוד אקסטרה כסף...

תמצא קונה פוטנציאלי תמכור לו את הרכב ותקנה חדש/משומש שם.

פורסם

השאלה שלך הזויה. אין שום היגיון כלכלי להעביר רכב מישראל לארה"ב. רכב כמו שלך (אין שם עם מנוע 1.6) יעלה לך שם הרבה פחות. בכל מקרה עדיף לך למכור, אפילו למגרש, ולהתחדש שם במשהו אחר.

פורסם
השאלה שלך הזויה. אין שום היגיון כלכלי להעביר רכב מישראל לארה"ב. רכב כמו שלך (אין שם עם מנוע 1.6) יעלה לך שם הרבה פחות. בכל מקרה עדיף לך למכור, אפילו למגרש, ולהתחדש שם במשהו אחר.

מסכים - הזויה לגמרי...

חשבת איך תטפל ברכב שם? אין בארה"ב מנוע 1.6 בכלל

Porsche 911 GT2

BMW 335i 2011

Mini Cooper JCW 2009 - GONE

BMW M3 2006 - SOLD

פורסם

בעיות של אנשים עם כסף ודרכון אמריקאי...

אם חשבת שאין לך כח למכור פה, מה בדיוק חשבת שיהיה לך מבחינת ההתעסקות עם הניירת שלא נגמרת?

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

• תוכן חדש...