Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

אופל קורסה או מזדה 2? (שנת 2011)


dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5348 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

המאזדה די יקרה לסגמנט שלה עד כמה שידוע לי...

אני אשמח להכוונה או אולי המלצה על רכב אחר בקטגוריה של השתיים.

 

הנסיעות הצפויות ברכב הן בעיקר בין עירוניות. מיועד לזוג + תינוקת.

 

במידה ואבחר לקנות רכב יד שנייה, מה תמליצו במחיר של עד 90 אלף?

פורסם

המזדה רכב די זריז הודות למשקל נמוך 980,וכניראה תהיה זריזה יותר מהאופל,מנגד האופל מבחינת חומרים איכותי יותר,חשוב רק אם אתה קונה מזדה 2,אז את הדגם המפואר DYNAMIC לדגם הבסיס רק 2 כריות אוויר,למפואר 6.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

למה יד שניה? ב-90K ש"ח אתה יכול לרכוש את כל הרכבים הנ"ל חדשים מהחברה:

רנו קליאו 1600 אוטומט, פונטו איבו רובוטית חדשה (ולהשאר עם עודף), יונדאי I20 ידנית וכו'.

מכיוון שרוב הנסיעות שלך הם בינעירוניות אני חושב שגיר ידני יהיה עדיף.

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

השאלה עם הקורסה היא באיזה מחיר אתה מוציא אותה, כי זה רכב בלי שוק כרגע ולמען האמת גם ללא שום יתרון על המתחרים.

מהצד השני, ה2 היא מלכת השוק.

 

אופציות טובות נוספות הן הסוויפט והפולו.

 

נ.ב. אני מניח שבמחיר הזה אתה מדבר על רכבים ידניים חדשים. ואם זה המקרה, אז בהחלט שווה לך לחשוב על הקליאו או הפאביה ולהשאיר עוד מרשרשים בכיס.

פורסם

יצאה לי לנהוג במאזדה ולא אהבתי את הפלסטיקים וההרכבה בפנים הרכב יותר מדי קשיח אך למרות זאת לא מתנהג כמצופה מרכב כו קשיח לדעתי רכב טוב ולא יותר מזה אלה שהמחיר לא מצדיק. לעומתו אול יותר ידידותית מהמאזדה אבל השאלה מה המצב בתיקונים ולאורך השנים, כנראה שגם המחירון יצנך יותר מהמאזדה.

אני במקרה שלך היתי בודק פיאט פונטו איבו 1.4 עם ה100 כ"ס הייתי בסוכנות הרכב נעים מאד ושונה מאד מהמכוניות המדוברות.

טוב נו איטלקים מפציצים בעיצוב לדעתי בהשווה לכל הפונטוים לאורך השנים אם הרכב ממשיך את המסורת זאת אומרת רכב שווה ביותר השאלה בכמה תוציאה אחת כזאת, ממה שדיברתי עם הסוכן שם הוא אומר כי הרכב אוכל משהו כמו 15 קלומטר לליטר משולב כלומר מה שבטוח שאם הוא עושה 1 13 זה טוב כי אתה יודע מזה נתוני יצרן. הדגם הידני הזה מאובזר טוב והכי זריז לפי מה שידוע לי בקבוצה.

פורסם

נתוני יצרן לא באמת משקפים את הצריכה אמיתית.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

×
×
  • תוכן חדש...