Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5359 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אצלנו בבניין אין מקלט ציבורי, אלא לכל קומה יש מקלט משלה.

אלא שאצלנו בקומה מאז שהבניין אוכלס לפני 15 שנים, החליטו להפוך את המקלט למחסן.

ההורים שלי גם לא "צדיקים", אצלנו במקלט יש כלי עבודה של אבא שלי ועוד כמה דברים, אבל הכל מרוכז ב-3 ארוניות ששמנו שם.

שאר השכנים בקומה היו שמים גם רהיטים שלא היה להם כוח להוריד למטה לזרוק, כמו מיטות, אופניים, רהיטים ישנים...רובם היו של הילדים שלהם שגדלו והחליפו דברים.

ייאמר לזכותה של אמא שלי שכל פסח הייתה מארגנת את כל הקומה וביחד הם עושים סדר ומעיפים את רוב ה"זבל".

העניין הוא שאחד השכנים שלנו עבר דירה ב-2007 והשכיר את הדירה שבקומה שלנו, אבל את כל הציוד שהיה של הבן הקטן שלו (מיטת תינוק, בוסטר, אופניים...) הוא השאיר בתוספת כמה רהיטים ישנים.

ניסינו לפנות לעיריית קריית גת, אבל היא לא יכלה להתערב כיוון שהמקלט הוא אינו ציבורי, השטח שלו כלול בשטח של ארבעת הדירות שבקומה והוא רשום בטאבו על שם הדיירים בקומה.

כל החפצים שהשכן לשעבר שם למעשה "סתמו" את המקלט ולא היה ניתן לשבת בו, כל פניה של אמא שלי לשכן שיפנה את הדברים שלו נענו שהוא יפנה בקרוב, אבא שלי פעם אחת הזהיר אותו שהוא יזרוק לו את כל החפצים, אבל הוא איים בהגשת תלונה ואף שימוש באלימות.

השיא הגיע במהלך "עופרת יצוקה" בו הגיעו הגראדים גם לקריית גת, כמובן שלא יכלנו להכנס למקלט בגלל כל הציוד, לאחר מכן פנינו אליו ושוב הגיעו אותם הבטחות ש"הוא יפנה בקרוב שיהיה לו זמן".

שנה לאחר מכן בפסח של 2010, כבר נמאס לאמא שלי, היא ואחי הקטן החליטו לזרוק את כל החפצים שהוא שם במקלט.

בהתחלה הוא היה תופס את אחי הקטן, אחרי תפילות ערב שישי (כיוון שהם מתפללים באותו בית כנסת) ואיים עליו שהוא ראה שהוא זרק לו את כל הציוד והוא מתכוון להגיש נגדו תלונה (אחי יליד 1990 לכן הוא לא היה קטין) ונגד אמא שלי, לאחר התערבות של אבא שלי זה פסק.

השיא הגיע השנה, כאשר הוא הגיש תלונה במשטרה כנגד אמא שלי וכן תביעה על סך 7000 שקלים כיוון שזה לטענתו, שווי הציוד שנזרק.

לדעת אמא שלי, הוא פשוט רוצה לסחוט ממנה כסף, לרהיטים שהוא שם במקלט בכל אופן לא היה לו שימוש בהם והוא פשוט מחפש להרוויח כסף.

השאלה שלי באיזה גישה ניתן לבוא בטענה לבית המשפט, המשפש ייערך בינואר, ואמא שלי לא יודעת באיזה טענה לבוא, אם זה מבחינת בטחון, או שסיבות של בצע כסף.

יצויין שאחרי עופרת יצוקה, עיריית קריית גת עשתה סבב במקלטים הציבוריים וזרקה את כל הציוד המיותר שהיה בהם, אצלנו היא לא הגיעה כיוון שמדובר במקלט פרטי.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

כמו שכתבת,מהעירייה לא תגיע הישועה.

לדעתי,לכו שבו איתו לשיחה ותסבירו לו את חומרת העניין,תהיו אפילו טיפה אגרסיביים ותציינו בצורה שלא משתמעת לשני צדדים - שנמאס לכם מההבטחות שלו.

אם גם זה לא יעזור,כל פעם תיקח רהיט אחר שלו,ושים לו מול הדלת - אולי ככה יבין את הרמז.

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם

ezuf, מה נשאל? ועל מה ענית?

הציוד של השכן כבר נזרק מהמקלט הקומתי ע"י משפחתו של itsik170, עכשיו הם נתבעים ע"י השכן.

itsik170 שואל איך הם יכולים להתגונן בבית המשפט, כדי שלא יצטרכו לשלם פיצויים לשכן.

פורסם

יש הוכחות שהיה ציוד? יש הוכחות שאתם זרקתם אותו?

אם כן ואתם חוששים מהתביעה, תרכשו בשוק הפשפשים ציוד דומה ותשימו במקלט. תגידו שמעולם לא נזרק דבר אלא פונה לחדר אחר לצורך הבטחת שלום הציבור ושהתובע מוזמן לקחת את הציוד. שיוכיח שלא מדובר בפרטים המקוריים שלו.

אני לא אומר שזה הפתרון האידאלי, ובטח לא המוסרי ביותר.

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

פורסם

תראה, בניתוח 'קר', הוא שם ציוד פרטי בשטח פרטי שרשום גם על שמו, ונהג כמו כל השכנים, לרבות הוריך.

אתם החלטתם שלא מתאים לכם וזרקתם לו רכוש.

לדעתי יש לכם שתי דרכים 'לתקוף' את התביעה:

1. לציין שאכן נזרק מהמקלט X ו Y ישנים ונטולי ערך אמיתי, והתביעה ע"ס 7000 שקלים היא קנטרנית ומבזבזת את זמן בית המשפט. (למשל ארון ישן ואופניים חלודים שלא שווים יותר מ 200 שקלים יחד אם בכלל, ועלות הפינוי אף גבוהה מכך.)

2. לומר כי לא היתה ברירה שכן תחת מתקפת הגראדים בה היה נתון כל הדרום, היתה דרישה של פיקוד העורף לנקות ולפנות מחסנים וממד"ים, לרבות קומתיים, וכך עשיתם. לציין כמובן שפניותיכם אליו לא נענו בתשובה אופרטיבית מצידו.

שורה תחתונה, תתייעצו עם עו"ד - וכנראה שתשלבו את 1 + 2 בתשובה שלכם לבית המשפט.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

לא צילמתם את מה שהיה במחסן לפני שזרקתם?

אם כן, לא קשה להוכיח שזה לא שווה 7000 ש"ח.

מה שחשוב להראות זה שפניתם אליו המון פעמים וגם התרעתם על מה שהולך לקרות אם הוא לא יפנה את הדברים, ושבעצם לא הייתה לכם אפשרות אחרת.

פורסם

תמצא איזה חבר עו"ד ותתייעץ איתו.

בכל מקרה, זה שהוא נזכר לאחר כל כך הרבה זמן לא עובד לטובתו, אבל כדי לדעת מה להגיד ואיך צריך עזרה מקצועית.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

אצלנו בבניין יש סידור דומה - חדר בטחון בכול קומה ומקלט אחד משותף מתחת לאדמה (מדובר ברב קומות).

גם אצלנו אנשים אוהבים להפוך את חדר הבטחון למחסן, וכל שנה מתקבלת הוראה מפיקוד העורף להעיף משם את כל הציוד, ציוד שנשאר אחרי תאריך מסויים מגיע לזבל.

תרים טלפון לפיקוד העורף כי אני דיי בטוח שמה ששכנך עשה אינו חוקי/בניגוד להוראות של פיקוד העורף.

פורסם

אפשר באמת לאמר שלא אנחנו זרקנו, אבל הוא טוען שהוא ראה אותנו ויש כמה שמוכנים להעיד שראו אותנו זורקים.

אני נוטה לחשוב שבזה שהוא אומר שיש עדים, הוא רק מנסה להפחיד, השאלה אם להודות או לא.

וגם אם נצא אשמים, אמא שלי במקרה הזה תציע פתרון של לקנות לו כל מה שהיא זרקה, כמובן שהוא יסרב, כי הילדים שלו כבר גדלו והוא לא יצטרך את מה שזרקנו וכמובן שהוא מעדיף כסף.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם
.

כל החפצים שהשכן לשעבר שם למעשה "סתמו" את המקלט ולא היה ניתן לשבת בו, כל פניה של אמא שלי לשכן שיפנה את הדברים שלו נענו שהוא יפנה בקרוב, אבא שלי פעם אחת הזהיר אותו שהוא יזרוק לו את כל החפצים, אבל הוא איים בהגשת תלונה ואף שימוש באלימות.

השיא הגיע השנה, כאשר הוא הגיש תלונה במשטרה כנגד אמא שלי וכן תביעה על סך 7000 שקלים כיוון שזה לטענתו, שווי הציוד שנזרק.

לדעת אמא שלי, הוא פשוט רוצה לסחוט ממנה כסף, לרהיטים שהוא שם במקלט בכל אופן לא היה לו שימוש בהם והוא פשוט מחפש להרוויח כסף.

השאלה שלי באיזה גישה ניתן לבוא בטענה לבית המשפט, המשפש ייערך בינואר, ואמא שלי לא יודעת באיזה טענה לבוא, אם זה מבחינת בטחון, או שסיבות של בצע כסף.

יצויין שאחרי עופרת יצוקה, עיריית קריית גת עשתה סבב במקלטים הציבוריים וזרקה את כל הציוד המיותר שהיה בהם, אצלנו היא לא הגיעה כיוון שמדובר במקלט פרטי.

מכחיש את הכל

לאחר שהוא איים עליכם באלימות ראה המשפט המוכחל לא עשיתם דבר. ייתכן והעיריה / פיקוד העורף פינו , אין לכם מושג.

מה עשתה המשטרה בתלונה?

האם בכתב התביעה הוא פירט את התכולה שנזרקה וכיצד הגיע לערכה 7000 ש"ח?

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

• ספונסר פורום
פורסם

על פי חוק,מחובתך לשמור על מקלט נקי ממטלטלין.

החזקת מקלטים בבית ובמפעל (תיקון התשל"ח)

14א. 4 (א) דיירי בית ובעל-מפעל חייבים לפנות, כל אחד מתוך המקלט של הבית או המפעל, את כל המיטלטלין שבו - למעט המיטלטלין שלפי דיני ההתגוננות האזרחית חובה, או מותר, להחזיקם - לשמור על הנקיון בו ולהחזיקו במצב המאפשר את השימוש בו בכל עת כמחסה מפני התקפה.

http://www.oref.org.il/953-he/PAKAR.aspx

לאחר דרישות חוזרות ונשנות על ידך הוא לא פעל בהתאם להוראת החוק,וע"י כך הפך את כל שאר הדיירים לשותפים בעבירה.

חומר למחשבה..

אורן

פורסם

חבל שאינך קורא את המשך הסעיף, ורואה שיש דרך חוקית לביצוע הפינוי.

(ד) לא פונה מקלט ממיטלטלין בידי החייב בפינויים לפי סעיף זה, רשאים הרשות המקומית או עובד מעובדיה שראש הרשות הסמיכו לכך לפנותם מתוך המקלט, לאחר שניתנה לחייב הודעה על כך בכתב 15 ימים לפחות לפני המעשה; הפינוי שביצעו הרשות המקומית או עובד מעובדיה כאמור אינו גורע מאחריותו הפלילית והאזרחית של החייב בפינוי.

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

פורסם

אורן קראתי את השרשור היטב וידוע לי שהוא שאימו של ואחיו פינו את הציוד של השכן הסורר.

מה שהבאת ,לא עוזר לו במאומה , כיון שהם ביצעו בדיוק את מה שאסור להם לבצע, ולצורך כך הבאתי את המשך החוק .

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

• תוכן חדש...