Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5352 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז בשעה טובה קניתי מאזדה 2.

עכשיו יש לי מערכת מובנית ורמקולים קדמיים. עכשיו אני רוצה להשקיע קצת ברמקולים וכאלה ואין לי מושג ואני לא מבין כלום בנושא. מישהו יכול לתת לי עצות לרמקלים טובים ובעיקר איכותיים מבלי להחליף מערכת.

ברמת העיקרון חשבתי על להחליף שניים קדמיים שני דלתות מאחורה ואולי גם מאחורה על הדאשבורד האחורי. אבל נראלי שברמה כזו אני כבר יזדקק למגבר השאלה מה מומלץ כדי שיהיה לי איכות טובה לא חייב גבוה לא מתכוון לעשות פוזות וכאלה אבל שיהיה בתקציב נורמלי בגג 2000 שקל עם אפשר הרבה פחות.

אשמח לתגובות ועצות בנושא. :)

ומקווה שלא ישלחו לי עוד אזהרות כי באמת שעשיתי את המקסימום עם השגיאות כתיב וסימני פיסוק.

שיהיה חג סוכות שמח.

פורסם

אני הייתי ממליץ לנתק את הרמקולים בדלתות האחוריות

ולהעביר חיווט למגש האחורי עם רמקולים 6X9.

רמקולים איכותיים ללא צורך במגבר יהיו:

קומפוננט מורל טמפו

6X9 מורל טמפו

------------

1000 שח {לא כולל התקנה}

פורסם
אני הייתי ממליץ לנתק את הרמקולים בדלתות האחוריות

ולהעביר חיווט למגש האחורי עם רמקולים 6X9.

רמקולים איכותיים ללא צורך במגבר יהיו:

קומפוננט מורל טמפו

6X9 מורל טמפו

------------

1000 שח {לא כולל התקנה}

אוקיי תודה גבר.

עכשיו יצא לי לשבת על זה ולחשוב קצת. המגש האחורי זה קצת בעיה כי זה מאזדה 2 והרבה פעמים אני מוריד אותו כדי שיהיה מקום שם אז אני מעדיף שלא יהיה שם בלאגן. גם בגלל זה העדפתי רמקולים טובים בלי מגבר שלא יתפוס לי שם מקום וכאלה.

עם אני לא טועה לא ממש יצא לי לבדוק אבל נראלי שאין לי רמקולים מאחורה רק קדמיים אני רוצה להוסיף מאחורה ולשפר מקדימה שיהיה איכותי אש אני שומע בעיקר מוזיקה שהאיכות חשובה.

פורסם

אתה לא תהיה מרוצה מסט קדמי בלבד יהיה לך מחסור מורגש בבאס

ה-6X9 אמורים לפתור את הבעיה הזו ,בלי 6X9 לא תקבל תוצאה איכותית

אתה יכול להתקין את הרמקולים עם מנגנון ניתוק פשוט כך שתצתרך לפרק את המגש

זה יתאפשר ביתר קלות.

• תוכן חדש...