Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

קטע טוב,

הבעיה היא לשים עליו יד.

Peugeot 508 2019 1.6L 180 HP - כי ליקראת משבר גיל ה40 רציתי להחזיר את הריגוש לחיים בכל התנעה 🙃

פורסם

למה galaxy s4 active עולה 500 שח פחות מS4 רגיל?

ראיתי שיש מצלמה פחות טובה ומסך LCD במקום AMOLED האם יש עוד סיבות להתרחק?

...Our necessities are few but our wants are endless

פורסם

יש טבלט עם גורילה גלאס ?

מפרט לא חשוב, מיועד לילדה בת 3.

אם עוקפים אותך מימין את/ה כנראה בנתיב הלא נכון.

(lancia delta turbo mk3 (844

fiat x1/9

HU: ECLIPSE CD5000   AMP: NAKAMICHI PA1004   SUB: ROCKFORD FOSGATE rfz3412    FRONT: RAINBOW CS 3/160

פורסם (נערך)

מה הסיבה לגורילה גלאס?

הגנה מנפילות או מישחק בחול?

לדעתי מגן כזה יעשה את העבודה גם בלי גורילה:

SKU118307.jpg

עריכה אחרונה על ידי hwgeek

Peugeot 508 2019 1.6L 180 HP - כי ליקראת משבר גיל ה40 רציתי להחזיר את הריגוש לחיים בכל התנעה 🙃

פורסם

הגנה מנפילות. ללא מסך עמיד הוא לא יחזיק יומיים.

fiat x1/9

HU: ECLIPSE CD5000   AMP: NAKAMICHI PA1004   SUB: ROCKFORD FOSGATE rfz3412    FRONT: RAINBOW CS 3/160

פורסם

רעה עריכה:

http://www.nillkin.com/english/proshow.asp?mid=2&sid=0&tid=0&cid=1&scid=13&id=3838&page=1

יש להם כזה גם למיני ולאייר, ואולי עוד דגמים.

ככה אפשר ליקנות טאבלט סיני בעל מיבנה של אייפד מיני ולהלביש עליו את המגן(פחות מ7$) ואתה מוגן מנפילות.

גורילה לא עמידה לשבר-רק לשריטות.

פורסם
מה הסיבה לגורילה גלאס?

הגנה מנפילות או מישחק בחול?

לדעתי מגן כזה יעשה את העבודה גם בלי גורילה:

[ATTACH=CONFIG]379615[/ATTACH]

לגורילעגלאס עמידות בפני שריטות. אין שום קשר לנפילות. היא תתנפץ בנפילה מספיק חזקה.

פורסם

זה מה שציינתי, אבל כבר היה לי ברור מה הכוונה לביקוש של גורילה גלאס, בשוק יש חוסר מידע בנושא וחושבים שביזכות גורילה גלאס המכשיר שלהם חזק כגורילה במכות.

לכן מגן כמו שציינתי יעשה את העבודה בלי דאגות :-).

פורסם
יש לי כיום סמסונג S4 שברצוני לשדרג.

הדרישות מסך 5 אינצ' +-, אנדרואיד, ללא טאצ'וויז או כל UI אחר שגורם למכשיר לעבוד לאט, עם סלוט לכרטיס זכרון, לא נקסוס ולא סמסונג.

אני מתכנן לרכוש באילת.

על מה מומלץ להסתכל, להשוות?

תודה.

שום מכשיר שתקנה לא יהיה קפיצת מדרגה משמעותית מהs4,רוצה ממשק מהיר קח נקסוס אבל תתפשר על כל השאר.

G2 מכשיר טוב אך גם לו יש לאגים ואין כרטיס הרחבה.

בקיצור אין טעם לשדרג כרגע, הייתי מציע לחכות ולראות מתי הg3 יוצא, זה צריך להיות בכמה חודשים הקרובים.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם

גורילה גלאס יותר עמידה מאשר זכוכית רגילה בפני שברים ?

fiat x1/9

פורסם

גורילה גלאס לא נועד ליהיות עמידות בשבירה, הוא אכן גמיש יותר מזכוכית ויכול להיתעקם יותר לפני השבירה מאשר זכוכית רגילה, אבל בנפילה על הפרצוף אפשר ליראות ביוטוב שהם מיתרסקים בקלות, בנוסף זכוכיות גורילה אמורה להישבר לרסיסי קטנים יותר ופחות מסוכנים מאשר זכוכית רגילה.

זו בעקרון המטרה של כל זכויות הגורילה ושות':

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?525702

פורסם

תודה על הניסיון לעזור ולמקד אותי אבל אני לא מחפש זכוכית חסינת ירי. מחפש זכוכית שתהיה יותר עמידה בפני ילדים קטנים. מניסיון שלי היא יותר עמידה בהרבה מאשר זכוכית רגילה.

עכשיו אפשר לחזור לשאלה המקורית.

יש טבלט עם גורילה גלאס ? מפרט לא חשוב, מיועד לילדה בת שלוש.

fiat x1/9

פורסם

יש כאלה,אבל ממה שאני מכיר זה רק בדגמים היקרים של המותגים-מה התקציב שלך?, לכן ציינתי את המגן המיוחד לילדים, שתלביש אותו על הטאבלט הם יהפכו עמידים בפני נפילות חזקות,

גם אייפד אייר עם הזכוכית החסינה מיתרסקת בקלות, במיוחד שמדובר במסכים גדולים כמו של טאבלט- אז הפיתרון היחיד הוא הקייסים המיוחדים בישביל הילדים, הם גדולים ומסיביים ונועדו להגן מהמיקרים הנ"ל.

או שתיקנה את הטאבלטים היקרים כמו האייפדים וכו' או שתיקנה סיני דומה לאייפה מיני ותוסיף לו את המגן שציינתי.

• תוכן חדש...