Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5365 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים,

כמו שכבר הבנתם הרעיון הוא לקנות סופר מיני ולהלן הדרישות לפי סדר חשיבותן:

1. אמינה

2. בטיחותית

3. חסכונית

תקציב: 70K אפשר למתוח קצת

עדיפות לאוטומטית

* ברכישה אנחנו לא מחפשים שום דבר חוץ משלושת הדברים הנ"ל. כלומר, אין כל חשיבות לחוויית נהיגה, כוח, כיף, תחושת הגה, גודל, מרווח ברכיים וכו' וכו'.

אשמח להמלצותיכם, כמו כן כל פיסת מידע שתוסיפו תתקבל בברכה :)

Bimmer

פורסם

נשמע שהקליאו החדשה ב-70 אלף שקל תתאים לדרישות. אם אפשר למתוח קצת אז ניסאן מיקרה תהיה מעט מודרנית יותר ולפי נתוני היצרן גם חסכונית. שתיהן כמובן ידניות.

אם משומשת אז גם כאן לדעתי הקליאו היא אופציה טובה אבל בדגם ה-1.6 האוטומטי, גם הפיג'ו 207 כמשומשת היא אופציה טובה עם מנוע 1.6, מנוע ה-1.4 שווק עם גיר רובוטי חד מצמדי לא נעים לשימוש. אופציות נוספות במשומשות הן יונדאי I20 רצוי פרטית אבל בתקציב יכנסו בעיקר יוצאות ליסינג וגם סקודה פביה 1.6 או 1.4 מהדגם החדש.

שוק הסופר מיני המשומשות מאוד נוח לקונים היום עקב שלל רכבי מיני חדשים שקורצים ללקוחות שבעבר היו בוחרים בסופר מיני משומשת. בנוסף גל רכבי הסופר מיני הידני במחירים המוזלים מושך גם הוא את הקונים שבעבר האופציה היחידה בתקציב הזה הייתה משומשות. אם מצאתם רכב ספיציפי שמוצא חן בעיניכם אל תתביישו להתמקח ולהתכווח, אין לי ספק שתוכלו לרכוש במחיר נמוך מהמחירון.

בהצלחה.

פורסם

תודה על התגובה.

את הצרפתים אנחנו פוסלים.

הקוריאנים לא בזבזנים בדלק?

לגבי המיקרה - אני לא יודע שום דבר על הרכב הזה, אשמח לפירוט במיוחד כנגד הפביה.

Bimmer

פורסם

הקוראנית שלי עם 1.6 ליטר (I30) מציגה 12 ק"מ לליטר בעקביות. בנהיגה משולבת וללא הקפדה על חיסכון.

אין לי ניסיון בצריכת דלק עם ה-1.4 של ה-I20.

לגבי המיקרה אני ממליץ לך לקרוא כמה מבחנים במגזיני הרכב ולקבוע נסיעת מבחן על הדגם הספיציפי. על הנייר הרכב מאובזר עם דיבורית מקורית ומערכת מקורית עם שליטה מההגה. הביצועים סבירים בהחלט. צריכת הדלק המשולבת לפי נתוני היצרן היא 5 ליטר ל-100 קילומטרים, גם אחרי הפחתה מסויימת זה נשמע מרשים. במבחני הריסוק היא השיגה 4 כוכבים קצת מאכזבים.

פורסם

שלום לכם. נסו להגיע עם פחות הכללות ודעות קדומות כגון "צרפתיות? פוסלים". "קוריאניות? שותות דלק".

אם אין מניעה לרכוש רכב משומש, הייתי שוקל סקודה פביה בגרסה מאובזרת.

הכלכלה הישראלית אלצה אותי לעלות לארבעה גלגלים.

פורסם

פסילת צרפתיות זאת בקשה של הרוכש (אח שלי) ולא שלי כך שאין ממש מה לעשות עם זה.

לגבי שתיית הדלק צודק, שאלה טיפשית.

תודה על ההמלצה, תגידו חברים, אין משהו רע להגיד על הפאביה?

Bimmer

• תוכן חדש...