Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

תרומת בגדי תינוקות למי?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5361 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מחפש לתרום בגדים משומשים של הילד שלנו, ואין למי. ויצו, למשל, מוכנים לקבל רק בגדים חדשים, אחרים בכלל לא צריכים. זמנים טובים.

אשמח לשמוע אם יש לכם רעיון באזור ת"א, לפני שזה הולך לספסל הקרוב...

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

לא מכיר אישית, אבל ראיתי במקרה לפני כמה ימים ביד2:

גמ"ח עזר ליולדת מוצרי תינוקות הכולל ביגוד מגיל 0, מיטת תינוק וכד' ללא תשלום.

במידה ויש משהו שאין לו יותר צורך במוצרי תינוקות, נא להתקשר אלי ונבוא לקחת לצורך מתן תרומה.

054-4299027

אשת קשר: גילית

נמצאים ביהוד.

בגדול, אני מאמין שכל בית כנסת באזור שלך ישמח לקבל את הבגדים או להפנות אותך למישהו רלוונטי.

פורסם

דריש תודה על הרעיון. לא עונים שם אבל אנסה מאוחר יותר.

בית הכסנת שלנו מלא כל טוב - אבל אשאל גם שם.

וכמובן שאם מישהו פה רוצה - בשמחה :-)

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

שלא תחשוב להוציא את זה לרחוב. יעבור איזה חולירע שיפזר את זה בכל הרחוב ואחר כך תאסוף את זה.

כשיש לי כוח ומדובר בבגדים טובים אני נוסע בלילה לתחנת אוטובוסים שממול ממכון מור בדרך ז'בוטינסקי פינת רבי עקיבה בני ברק. יש שם כל מיני מיכלים כאלה ופשוט שם את השקיות ליד המיכלים.

פורסם

אני בפעם האחרונה פשוט ניגשתי למקום שאוסף בגדים אוכל וכו', ונתתי את הבגדים.יש מעין סל כזה שמכניסים לתוכו והם כבר ממיינים ומחלקים.

חתימה טובה! :wink:

חבר מועדון החמש.

Mazda MX5 nc2 2010 RHT

BMW ///M235i M Performence 2014 - sold

פורסם

בחיפה יש מרכז קליטה של אתיופים, תרומה שמונחת לידו נאספת על ידי הילדים בתוך 1-2 דקות. גם לעולים מרוסיה יש מארג של הפצת תרומות - אני משאיר לעוזרת שלי כל חפץ שמיש, היא מוצאת לו בית (ואולי גם מרויחה כמה פרוטות, אני לא חוקר).

לפני כחודשיים פיניתי דירה של קרובת משפחה של אשתי שנפטרה, היו שם הרבה בגדים שלא מתאימים לאיש (האשה היתה בעלת מבנה גוף חריג מאוד) וגם כל מיני מיוד ישן - ה-scavengers עטו על המציאות ופינו אותן תוך שעה מרגע שהונחו סמוך למכולת האשפה המקומית.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• תוכן חדש...