Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ארון ילדים במחיר שפוי?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5402 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מחפש לרכוש ארון ילדים פשוט, אפילו מפלסטיק, כמו שהיה פעם באיקאה, אבל כל מה שאני מוצא נראה כמו איזה ארו נסיכות מפונפן או לפחות כאילו נלקח מטירת אבירים. אין יותר דברים פשוטים במחירים סבירים? זה רק צריך להחזיק 2-3 שנים, לא עד גיל 18...

עריכה: מצאתי אצלהם באתר סוף סוף ארון MAMMUT, אבל רק בוורוד ובפאקינג 1000 ש"ח... אלא שממילא אין במלאי.

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

אני מחפש לקנות חדש, רק במחיר שפוי.

אותו ארון שאיקאה ישראל מוכרים ב- 1000 ש"ח, עולה באיקאה ארה"ב 600 ש"ח... שם פשוט יש מונח כזה שנקרא תחרות.

פורסם

הצעה: אל תתמקד רק בארונות לחדר ילדים.

אשתי רצתה כוורת לחדר ילדים. אחרי כמה הצעות מופקעות, קניתי כוורת איקאה בגימור פורניר (לא זוכר דגם) + 3 קופסאות פוליאור - כחול, ירוק ולבן (לערבוב לקבלת ירוק וכחול פסטליים). צבעתי את החלקים לפני ההרכבה ויצא "אוריגינל", ובזול.

:turn-l:
פורסם

אתה צודק, אבל דווקא ארון הילדים של איקאה (Aוב במחיר מופקע ולא במלאי ממילא) הוא מעוצב יחסית "ילדותי", ונגיש מחבינת גובה ושמישות. בדקתי ולא מצאתי בינתיים משהו דומה. אם מישהו פה מכיר ויוכל להמליץ - אשמח לשמוע.

פורסם

אנחנו קנינו לפני מספר שנים ארון 4 דלתת עם מגירות שעלה כ-1,000 ש"ח בהום-סנטר, בינתיים עושה רושם של קניה טובה.

לדעתי אין לחפש "ארון לחדר ילדים", כיון שהילד גדל וכך גם צרכי האכסון. ממילא לא הילד הוא זה שיסדר את הארון, כך שעניין הנגישות לא משמעותי.

כמוכן - אם יש לך האפשרות לא כדאי לקמץ על כמה מאות ש"ח - אם הארון איכותי ויחזיק מעמד הרבה שנים. אורך החיים של ארון יכול להגיע ל-12-15 שנה בקלות ועם טיפה מזל אפילו יותר, בתנאי אחד - שלא מזיזים אותו.

אופציה אחרת היא DIY למיניהם, אני לא מלתהב מהם לגבי ארונות ומיטות, פשוט מתוך נסיון מר. אלה רהיטים שצריכים לעמוס בעומסים גבוהים וכל טעות קטנה בהרכבה מחלישה אותם מאוד. לגבי רהיטים אחרים (שולחנות, כוורות, ספריות) DIY הוא דווקא רעיון מצויין, גם חסכוני וגם מאפשר לך עיצוב כבקשתך כפי שתאר yuvk.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
תסלח לי על המקאבריות, אבל לפני שנכנסתי לשרשור חשבתי לרגע ברצינות שהכוונה היא למשהו כזה :

kids%2Bcoffin.jpg

בייננו.זה אפילו לא משעשע ובטח שלא מצחיק.

פורסם
בייננו.זה אפילו לא משעשע ובטח שלא מצחיק.

לנוכח הכותרת שדברה לא על ארון לחדר ילדים אלא על ארון ילדים זה היה מתבקש...

• תוכן חדש...