Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פנדה 2011 מגמגמת בהנעה.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5364 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

לפני שבוע וחצי קיבלתי את הפנדה שלי.

באמצע שבוע שעבר התחילה בעיה שברגע שאני מנסה להניע את הרכב הוא מגמגמם קצת ואחרי 2-3 נסיונות הוא מניע

אבל נדלקת נורת check engine.

זה קרה פעם פעמיים, ואחרי כיבוי והדלקה הבעיה נעלמה.

היום הבעיה חזרה והאוטו נכבה גם בעמידה ברמזור.

הלכתי למוסך המרכזי בראשון (שירות מעולה אגב...) שבדקו את הרכב עם מחשב ולאחר פישפוש במנוע נמצאה מדבקה!! סביב החיישן

של הסל"ד (ממוקם על הקארנק).

הרכב נסע אחרי זה הרבה יותר טוב בצורה מורגשת.

אבל עכשיו חזרה הבעיה ואף החמירה האוטו ממש לא הניע והיה צריך קצת לדרדר אותו ושוב נדלקה הנורה וגם המד טורים לא עבד.

מחר אני אגש למוסך שוב, אבל בכל מקרה למישהי יש רעיון או כיוון?

קצת מעצבן הרכב חדש לגמרי עוד לא עבר 1000 ק"מ וכבר מתחילות הבעיות...

תודה רבה

פורסם

מה זה המדבקה הזאת? יש כיוון מאיפה היא הגיעה? כיוון שגם אצלי פנדה 2011,אך לא שמתי לב למדבקות של היצרן שיכולות לעשות כאלה בעיות.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

מה עם תחנת הדלק שאתה ממלא בה?

בנוסף, בקש מהם לבדוק שגיאות במחשב הרכב.

הרכב תחת אחריות, אין שום סיבה שלא יבדקו אותו ביסודיות עד שימצאו את התקלה.

פורסם

המדבקה היא כנראה שארית מהמפעל, לדעתי היה רשום עליה בפולנית אבל זה רק ניחוש.

בכל מקרה דלק היא כנראה לא הבעיה אני ממלא באותה תחנה שמילאתי בה עד עכשיו...

לפי הספר רכב הבעיה היא במערכת ההזרקה, ניחוש שלי שזה כנראה אחד החיישנים או משהו, יש סיכוי העצם הנסיעה עם המדבקה

הזו על החיישן הגרם נזק לחיישן?

פורסם

האוטו אצלך שבוע וחצי ובעייה שהייתה בו רק מחמירה?

קודם כל עזוב את האינטרנט. השאלה פה היא צרכנית לא פחות ממכנית.

אם אתה אומר שהדלק בתחנה שלך טוב, אז תמלא ג'ריקן ממנו וכנס למוסך המרכזי של סמל"ת עם הג'ריקן ביד אחת וזיפו ביד השנייה ותעמוד שם ככה עד שיפתרו את הבעייה לשביעות רצונך המלאה.

שבוע וחצי! הם צריכים לרדת על הברכיים ולהתנצל על כל תלונה קטנה שלך.

פורסם

אני לא קיצוני כמוך ויכול להיות זאת הטעות, אבל הטיפול שנתנו לי עד עכשיו במוסך היה לשביעות רצוני המלאה.

ראית פה פוסטים על רכבים חדשים עם בעיות, ויכול להיות שזה פשוט המזל ליפול על שטות שכזו.

בכל אופן אני עדין בגבול שאני לא לוקח את זה צעד קדימה, פשוט כי אני נותן עוד צ'אנס למוסך.

רכב הוא מכונה שמורכבת מהרבה מכונות קטנות, ומכונות לפעמים מתקלקלות או מגיעות עם פגם כזה או אחר, ואין מה לעשות בעידן של ייצור המוני רמת בקרת האיכות כנראה יורדת..

אני מנסה להאמין שזה לא קשור לפיאט, אלא למזל רע שפקד אותי.

בכל מקרה מחר בבוקר אני שוב במוסך נקווה שזה חיישן או משהו כזה.

מצידי? שיחליפו גם מנוע כל עוד זה באחריות על הזי* שלי.....

• ספונסר פורום
פורסם

בשביל תקלה במסגרת האחריות אתה לא חייב לגשת למוסך המרכזי ולפעמים דווקא עדיף לגשת למוסך מורשה יבואן קטן שיש לו יותר זמן להעניק לכל תקלה ותקלה. יש לי ניסיון מצוין עם מוסך אמיר בדרום תל-אביב, נסה לבדוק אם הם יוכלו לעזור לך.

• תוכן חדש...