Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5317 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

*הרכב הוא רנו מגאן 99 מנוע K7M 1.6,גיר ידני מסוג JB1.

תאור התופעה(כמו בכותרת):בניוטרל נשמעים תקתוקים מחזוריים התואמים לסל"ד ובלחיצה על הקלאץ' הם נפסקים.

ע"פ חיפוש בפורום על בעיות דומות (גל נגדי,קונטרה גיר),אתחיל מבדיקה של חוסר שמן גיר.

1. באם מתברר שאכן מדובר בחוסר,האם נכון רק להשלים את החוסר או שכדאי לבצע החלפה מלאה?ע"פ הידוע לי,וקיימת אצלי הסטוריית טיפולים מלאה של הרכב,מעולם לא בוצע כל טיפול לגיר.

2. האם חובה להשתמש בשמן TRANSELF TRJ 75W/85 או שקיימים שמנים נוספים העונים על הדרישה וקל יותר להשיגם?

3. בנוסף,אשמח להמלצה על מוסך באזור העמקים/עפולה לביצוע הבדיקה וההחלפה/מילוי.

בתודה מראש,

ADZ

"..ואחרי שהשופט הוציא לי אדום נתתי לו את היד כומו ג'אנטלמן,מה נתתי לו מרציאנו?..קרש בראש.."

פורסם

הקפצה

"..ואחרי שהשופט הוציא לי אדום נתתי לו את היד כומו ג'אנטלמן,מה נתתי לו מרציאנו?..קרש בראש.."

• חודשיים מאוחר יותר...
פורסם

היום הוחלף שמן הגיר ל-tranself NFP 75w80,והרעש כמעט ונעלם לגמרי.החלפת ההילוכים לא השתנתה.

שאלה למומחים:בטלרון אמרו שה- tranself nfj 75w80 הוא מוצר ישן והוא הוחלף ע"י ה-NFP.

האם נכון או עדיף היה לנסות להשיג את ה-NFJ?

בתודה מראש,

ADZ

פורסם

החלפתי לפני כחצי שנה את שמן הגיר שלי (וחבל שלא ידעתי שאתה מחפש, יש לי עוד ג'ריקן כמעט שלם שנקנה בטלרון שסתם יושב פה ומחכה למישהו שירצה אותו.)

אכן חשוב וטוב שהחלפת להמלצת היצרן. אכן שמעתי גם אני שהשמן הוחלף ושהחדש הוא שיפור שלו.

אגב, לי לפני שהחלפתי את השמן שמו שמן לא מקורי. ההבדל היה ניכר ביותר. גם בכך שרק אחרי ההחלפה הבנתי שהגיר הרעיש עם השמן הלא מקורי וגם הורגש ממש בהחלפת ההילוכים שנהפכה להיות 'מרגרינה' (ולא שלפני זה היא היתה תקועה, פשוט פתאום מרגישים יותר מרגרינה).

פורסם

stzahi תודה על המידע.

תוכל לבדוק על הג'ריקן שלך ולרשום כאן באיזה שמן השתמשת?

האם ב- NFP או ב- NFJ?

בכל מקרה,בעוד מס' ימים אכתוב התרשמות מהגיר לאחר ההחלפה.

ADZ

• תוכן חדש...