Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5373 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

צהריים טובים.

יש לי אייפון 3gs שכאשר הוא במצב של רטט הוא רוטט סתם, פתאום, מתי שבא לו.

הוא מראה על הצג שהוא מעביר בין המצבים של רטט וצליל כאשר בלחץ הוא בעצם במצב רטט.

אני משער שזה מגעים, האם התופעה ידועה למישהו?

אם כן, מה העלות המשוערת של התיקון?

בתודה, בן!

Got To love It

פורסם

זה אומר לרוב שהסוויטצ' (ולא הכפתור - שהטיפול בו לא פחות מסובך אבל הוא לא האשם אף פעם) לקראת סוף חייו ואי אפשר לסמוך עליו יותר.

אם חשוב לך לדעת אם הפלאפון ברטט או מרעיש - הייתי מציע לך לתקן את זה.

התיקון לא כזה פשוט כי היחידה הזו כוללת בתוכה גם את הכפתורים ממתחת ואת הכניסת אוזניות ויכולה להגיע גם לכ500 ש"ח תיקון לא פשוט.

לפרופורציות:

http://www.ifixit.com/Guide/Installing-iPhone-3GS-Headphone-Jack/1548/1

החלק עולה אצלהם 50 דולר , ואתה צריך עוד קצת כלים (וההחלפה מתוארת כקשה)

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

ליביו תודה! אכן לא נראה כעבודה פשוטה.

500 שקל זה כבר חצי מהעלות של האייפון עצמו.

יש מישהו מאיזור הצפון שידוע להתעסק טוב עם האייפון ולא שוחט את הכיס?

Got To love It

פורסם

למרות שאני מאיזור המרכז, יצא לי להחליף לכמה וכמה אנשים כל מיני פיצ'פיקעס באייפון/אייפוד.

למרות שמה שיש לי בבית זה יותר כמו ghetto lab, אשמח לעזור לך עם העבודה למקרה שלא תמצא מישהו מהצפון.

Of all the things I've lost, I miss my mind the most

פורסם

בדרך כלל זה לא הסויטץ' עצמו, אלא התושבת שמחזיקה אותו נשברת והוא מטייל חופשי בפנים.

Liviur עלות תיקון אמורה להיות כ 180 שקל, השאר סתם שוחתים.

חוץ מזה ifixit יקרנים באייבאיי החלק עולה כ 5$, והכלי היחיד שבאמת צריך זה מברג קטן.

אודי A4

דימה.

פורסם

אם פעם אחרונה שתהעסקת עם פלאפונים היה כשהיו פאנלים מתחלפים - זה מסביר.

כל מכשיר עם מסך מגה כזה דק מהשנים האחרונות הוא כזה.

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

ככל הנראה מדובר בכבל פלט עליון שמתחבר גם לשקע אוזניות.

המחיר לחלק + עבודה + מע"מ הוא 250 ש"ח. אם אתה באזור המרכז צור קשר בה"פ.

המכשירים באמת התפתחו ולדוגמה תנסו למצוא סרטון על איך מחליפים מסך לסמסונג גלקסי S2. היחידה של המסך כוללת +- את כל המכשיר.

אסף

פורסם

איזה קטע, הייתה לי לפני כמה שבועות בעיה דומה עם האייפון 3G שלי. הבעיה הייתה שברגע שהייתי מפעיל לחץ על אזור מסך המגע ליד הסוויצ' של הרטט המכשיר היה נכנס ויוצא ממצב של רטט.

פתרתי את הבעיה כך, נכנסתי לאתר כלשהו וראיתי איך מפרקים את המכשיר, פירוק בסיסי, ממש לא התכוונתי לפרק אותו לגורמים, פירקתי 2 ברגים בחלקו התחתון ובעזרת כוסית ואקום של מחזיק הג'י פי אס אצלי ברכב הרמתי את מסך המגע מהתושבת בזהירות.

יש באמת 2 כבלי פלט שצריך לנתק, ניתקתי אותם והעפתי מבט פנימה, מה שראיתי זה פשוט בורג קטן מטייל לו בתוך המארז, אותו בורג היה בדיוק הבורג שמחזיק קונקטור באזור של הסוויצ' של הרטט, הברגתי בחזרה את הבורג למקומו וזהו, הבעיה נפתרה.

נעזרתי באתר הזה:

http://www.rapidrepair.com/guides/iphone3g/iphone3grepairguide.html

בתמונה 5 אתה יכול לראות יותר טוב, הבורג שאצלי היה משוחרר היה באזור של הבוהן של זה שמחזיק את המכשיר, אם אתה מחליט לפתוח את המכשיר פשוט תסתכל באזור של סוויצ' הרטט.

פורסם

בדיוק! שאני במצב רטט ואני לוחץ על המסך ליד איזור הלחצן שקובע אם רטט או צלצול המכשיר רוטט!

השאלה היא למה כאשר הוא במצב צלצול הוא לא רוטט ורק כאשר הוא במצב רטט הוא משתגע?

Got To love It

פורסם

אין לי מושג :) הייתה לי גם את בעיית הלחיצה הזו במסך + שהמסך היה נכבה לי מדי פעם, כמו למשל ג'י פי אס פתוח והמסך היה נכבה, או באמצע שיחות. לא התכוונתי ללכת להוציא על המכשיר יותר מדי כסף. בכל מקרה, הפירוק שלו הוא לא מסובך מדי:

כלים:

1. מברג פיליפס מאוד קטן או סכין ניתוח

2. כוס ואקום כמו של מחזיק ג'י פי אס לרכב או טריז פלסטיק

הוראות:

1. מוציאים את הסים + מגירת הסים מהמכשיר

2. בחלקו התחתון של המכשיר ליד הרמקול יש שני ברגים, מבריגים אותם החוצה

3. בעזרת כוס הוואקום או טריז פלסטיק כדי לא לפגוע במסך, מרימים את מסך המגע בעדינות

4. מפרידים את 2 כבלי הפלט בצד ימין מחלקו התחתון של המכשיר בעדינות (זה מין טיק טק כזה, יש תמונות באתר)

5. מעיפים מבט באזור שם של סוויצ' הרטט, עושים מה שעושים, בורג וכו'...

6. סוגרים את המכשיר ומוודאים שהכל עובד, חשוב לוודא שמסך המגע עובד בכל חלקיו, אני חיברתי לא טוב בהתחלה את כבל הפלט וחלקו התחתון של מסך המגע לא עבד. פתחתי את המכשיר, הלבשתי את כבל הפלט כמו שצריך וזהו.

פורסם

מחזק את דימה ו-adidas1. כדאי לפתוח את המכשיר בעצמך ולבדוק מה הסיפור שם.

ורק תיקון קטן להוראותיו של adidas1: יש שתי קונקטורים כמו שהוא תיאר "טיק טק" שפשוט מתלבשים על השקע שלהם, בעצם זכר ונקבה.

אבל יש את השלישי של הספיקר, שהוא מחובר בצורה מיוחדת, אתה צריך להרים בעדינות חתיכת פלסטיק שנועלת את הכבל במקום. אחרי שהרמת את ה"מנעול", אתה פשוט שולף החוצה את הכבל.

תסתכל בתמונה הזאת, רואים את החיבור השלישי המיוחד, הוא עצמו לבן, והפלסטיק שעליך להרים בצבע שחור, ומימינו ומתחתיו את שני הקונקטורים הרגילים:

connector3.png

Stay Dirty

פורסם

asafasaf,

אז זהו, העדפתי כמה שפחות לגעת שם וכמה שפחות קונקטורים לפרק, את הקונקטור שדיברת עליו לא פירקתי, המשכתי להחזיק את החלק של מסך המגע ביד. פירקתי רק שני קונקטורים הכרחיים כדי שאני אוכל להבריג את הבורג.

• תוכן חדש...