Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8056 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קודם כל שבת שלום לכל חברי הפורום....

תראו אנשים,לפני איזה חודש וחצי בערך,הייתה לי תאונהכשאני יצאתי ברוורס מחניה ואני ועוד אחד,כביכול "חבר" שלי, נכנסנו אחד בשני.

אבל,מתוך משהו כמו 10 אנשים שראו את זה...כולם אומרים שהוא אשם...

אם תסתכלו על הציורים שציירתי לכם בתמונות כאן (ואני מצטער על חוסר הכשרון שלי אני מקווה שמשהו מובן מזה :lol: ),בעוד שני יצאתי ברוורס בגלישה,הוא יצא בלחיצת גז עצבנית והחליט לעצור כשראה שהוא לא יספיק לעבור ביני לבין הפח אשפה (תסתכלו בציור).

תוך כדי זה שהוא ניסה לעבור אני נכסתי בדלת שלו והוא בלם ובגלל המהירות שהוא היה בה הדלת הספיקה להשתפשף לי על הפגוש האחורי ולהימעך לגמרי.שוב-10 איש שראו את זה אמרו שזו טעות שלו שהוא יצא כל כך מהר אבל עדיין מבחינה חוקית בבית משפט מי יהיה אשם....

בקיצור...לי לא קרה כלום כי הייתי בגלישה כולה שריטה קטנטנה על הפגוש האחורי אפילו לא שמים לב...הוא שהיה במהירות קיבל כנראה את כל המסה של המכה והדלת הקדמית השמאלית שלו נמעכה.אגב אם לא ציינתי אז כולם הזיזו משם את המכוניות(היינו כמה חברים עם רכבים) בגלל שעשינו קצת רעש והשכנים החליטו שהדרך הטובה להיפטר מאיתנו זה לזרוק לנו ביצים על הרכבים...

בכל מקרההשאלה שלי היא,מי האשם בעצם?

הוא שיצא במהירות מופרזת מהחניה שלו ובלם בשניה האחרונה מאוחר מדי או אני שיצאתי רוורס מחניה...

אגב שכחתי להזכיר...אני התחלתי לצאת מחניה שלי אפילו לפניו פשוט אני גלשתי והוא לחץ ולכן הוא הגיע להיות מאחורי כלך כך מהר זאת אומרת שלא יכולתי לראות אותו במראה האחרוית ולהספיק לבלום...

בקיצור... השאלה שלי היא מי אשם...כי אבא של אותו בנאדם ניסה לסחוט אותי השבוע לשלם לו דלת חדשה כשקבענו ביניו סכום כלשהו כי אני הייתי ברכב מושכר שחשבתי שלא הייתי מבוטח בכלל אבל רק עכשיו אחרי חודש שהוא ניסה לסחוט אותי וסיפרתי בסוף לדוד שלי על מה שקרה דוד שלי אמר לי שהוא שילם תוספת מיוחדת של 13 דולר ביום בשביל שאני אהיה מבוטח מכל הכיוונים והאוטו היה מבוטח ב-150 אחוז.

תסתכלו על הציורים ואני מקווה שתעזרו לי...

וסליחה שכתבתי לכם כל כך הרבה חחח...

:oops:

untitled.JPG

untitled 2.JPG

we talking race cars nigga',this aint no joke...

פורסם

היות ושניכם הייתם בתנועה - סביר ביותר שהאחריות תחולק בין שניכם (לוא דווקא 50/50).

בכל מקרה לפי מה שאתה מתאר הוא נהג ברשלנות (מהירות לא סבירה לתנאי הדרך) ולכן סביר (אם יש לכך עדים/הוכחה) שרוב האחריות תוטל עליו (ניחוש פרוע - 80/20).

בכל מקרה תפסק לך בד"כ רשלנות תורמת (כמעט תמיד) וחלק מהנזק הכולל (שלך+שלו) יוטל עליך. נראה לי ששופט חכם והוגן יטיל במקרה הזה על כל אחד מכם לשאת בנזק של עצמו. לך הייתה פחות רשלנות ובמזל גם פחות נזק ולשני הייתה רוב הרשלנות ולחוסר מזלו גם עיקר הנזק.

נשמע לי חלוקה הוגנת.... לא?

אבל בא נשמע את הצד שלו - הוא בטח יטען (בעזרת עורך הדין שלו) שאתה פירפרת לאחור בלי להסתכל והוא לא גלש אלא בכלל חנה לייד הפח כדי לנקות זבל מהרצפה....

תנסו להתפשר מחוץ לביהמ"ש אחרת שניכם תפסידו כסף ויותר גרוע מזה זמן רב. גם חברות (אם הוא באמת חבר) שווה שתשקיעו לשמור עליה... לא?

אלון.

פורסם

תודה אחי על התגובה...

וכן אנחנו מנסים להתפשר מחוץ לבית המשפט.. יותר נכון דוד שלי ואבא של הבנאדם מנסים להתפשר...

למרות שלדוד שלי לא איכפת כל כך להיכנס לבית משפט....

זה הכל תלוי שאם הם ימשיכו לנסות לשחוט ממני כסף...

או שהם יקבלו את מה שסיכמנו עליו מלכתחילה...

תודה בכל מקרה... :o

we talking race cars nigga',this aint no joke...

• תוכן חדש...