Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5403 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

צודק אבל הפעם זה לא קשור, כי גם אם אתה עם מעוכבים או עצורים והסתיימה המשמרת יגיע צוות מהיחידה הבאה וימשיך את הטיפול, לכן נשגב מבינתי למה ה A-TEAM החביבים הללו לא סיימו את הטיול שלהם אצל חוקר.

PEUGEOT 205 XR 1992

חבר במועדון רנו 4 הישראלי

• תגובות 286
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
גם השוטרים שנטפלו בפוזה של טווסים כאילו שתפסו עברייני סמים וללא שום הוכחות

על החברה הללו , וכולם כאן יודעים שהסיבה העקרית היא מכוניות הספורט שמדליקות שוטרים אוטומטית.

אתה בטוח???

לי יש תחושה חזקה שאזרחים מבוהלים הזעיקו את המשטרה כדי להציל אותם ממלאכי הגיהנום שעל הכביש.

תימוכין לכך אני מקבל שמעדותו של רוכב האופנים ש"בנס חי" - אבל היי, הרוכב הזה סתם מתחנגל שלא מסוגל להבחין באיכויות העילאיות של נהגי המירוץ שלידו... :evil:

פורסם

אתם כול הזמן מדברים על ההתנהגות של בעלי המכוניות בסרטון.

אז אני יחדש לכם,אני גם באותו היום באיזור דיי קרוב,ישבנו לשתות קפה כמה חברים עם מכוניות ספורט,שגיל הממוצע 30+.

הגיע קצין עם כמה שוטרים,דברנו הכי נקי שיש ממש היינו טטלה.

ומה יצא לי מזה?שלא רק עקבו אותנו שם למעלה משעה,גם קיבלתי הודעה מהקצין שאני עצור לחקירה ושיסע אחריו לתחנה בליווי של ניידת מקדימה ואחורה וגם שוטר שיושב איתי ברכב,וחוקר אותי ברכב כאילו אני איזה רוזנשטיין.

מיותר לציין שחזרתי הביתה מושפל,בלי שום דוח ושם דבר דומה.

סתם נתו לי תתחושה שכרגיל מי שיש לו רכב ספורט ימשך לסבול גם עם הוא משופר אוו לא.

הבעיה הכי גדולה זה האופנים שתמיד מתקשרים ופותחים תלונות איך שרואים מכוניות ספורט!

פורסם
אם התנהגות השוטרים היא ביזיון למדינת ישראל, התנהגות המצלמים היא ביזיון למין האנושי.

כבר בתחילת הסרט ראיתי שמדובר בקשקוש כשהשוטר מבקש מבעל הסובארית הלבנה לעצור והנהג עונה לשוטר "שנייה נשמה שלי, שנייה כפרה הנה אני עוצר" או משהו בסגנון.

כפרה? אם אתה כבר בהתחלה אומר לשוטר כפרה, למה ציפית?

תאמין לי שאני שונא את המשטרה, אבל שוטר הוא סמכות. התשובה הנכונה הייתה "הנה אני מסתדר ועוצר" או "הנה אני מסתדר ועוצר אדוני" או "הנה אני מסתדר ועוצר אדוני השוטר".

אני לא הייתי בוחר ב"אדוני" ולא ב"אדוני השוטר", אבל זו חוצפה להגיד לשוטר "כפרה".

כשאותי עוצרת משטרה אני פשוט מדבר אליהם בלי שום תארים, לא אדוני, לא אחי, ובטח שלא כפרה, נשמה, או מותק.

והכובע?

מה אני אגיד לכם, גם הגטסואים החדשים בכביש החוף לא לובשים כובע.

דניאל.

הבן אדם בסך הכל רצה לחנות כמו שצריך בישביל שיהיה מקום לעוד רכב שחסם את נתיב הנסיעה, השוטר רואה שהוא באמצע הרוורס ומבקש רשיונות, שיחכה 5 שניות שהוא יסיים את החניה ויקבל את כל המסמכים שהוא רוצה. אז הוא אמר לו כפרה ומותק ולא יודע מה, זה פגע בו באיזה שהוא אופן?!

ויש לי פתרון לרוכבי האופניים. להתקשר גם למשטרה ולדווח על רוכבי אופניים שנוסעים באמצע הנתיב עשר קמ"ש וחוסמים אותו. חמש תלונות כאלה ויציקו גם להם.

פורסם

שוב, כמו שאמרתי, אתם חבורה של צבועים מגעילים.

ראיתם בנאדם שדחקו אותו לפינה וגרמו לו להגיע לקצה ואתם קוראים לו בבון ושואלים למה הוא צעק..... ( אתם כנראה חרשים ולא שמעתם שהבחור שצעק אמר לשוטר שנה טובה, חג שמח מלפני שהתחיל כל הבלאגן האמתי) מה שגרם לשוטר אחרי זה להיות יותר נחמד ולומר "נראה לי שיש קצת גראס באוטו" זרק זבל מהאוטו על הרצפה. ועוד נצמד כמו עבריין שרוצה ללכת מכות לאזרח.

לא פלא שאף פעם לא תראו פה פרוייקטים מעניינים, הכי טוב להתעסק 3 שנים ב איך להעביר את הצינור יניקה לטמבון ומה יהיו ההשלכות. או איזה צמיגים לשים באופל אסטרה ע"מ להשיג יותר אחיזה.

קו---------------------------------------

פורסם

לא דחקו אף אחד לפינה. הוא דחק את עצמו לפינה כי ידע היטב שזה מה שהוא מצפה מהשוטרים - הרי בשביל זה ההקלטה. ותאמין לי, אני בן אדם מספיק עצבני בשביל להבין ביטויים כמו "עידנא דריתחא" וכו'.

מה שקרה שבמקום שהשוטרים ייענשו או לפחות יהיה הד ציבורי כמו בפרשת ה"עצור" קיבלנו ירייה ברגל. מ-0.5.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

מצטער אבל אני יותר בעד ה'ערסים' שבמקרה. ראיתי תגובות נורמאליות ושגרתיות עם המשטרה נתנו רישיונות ושאלו על תעודות שוטר.(עד דקה 4:30)

ואז השוטר הקירח התחיל להתגרות בהם 'אתה יודע איזה כיף לגרוס אוטו כזה' וממשיך עם משפטים דומים.

מסכים לגמריי שזה עם החולצה הלבנה עשה טעות שניסה ליצור בלאגן,מסכים.(ומסכים גם עם ההפחדה של השוטר הקירח באותו רגע)

מגבניק שנראה יותר ערס מכל החבורה שם בתור שוטר לא יודע לרסן את עצמו ומעיף תפלאפון כל אחד היה מתרגז מכזה דבר, כל אחד מגיב אחרת אז ששוטר יתפוס אותו ידבר איתו יגיד לו צודק הוא טעה יסגור עניינים במקום -במקום להגיד לו רק 'תרגע תרגע' שברור שזה יחמם אותו עוד יותר.

אם כל הכבוד אף אחד מה'ערסים' לא תקף שוטר ובואו נגיד שעם היו להם רכבים רגילים המשטרה הייתה פועלת בצורה יותר יעילה... היום אי אפשר לקנות BMW או לשפצר את הרכב שנראה קצת מגניב/מדליק בלי שיזרקו עליך סטיגמות כאלה ואחרות.

-עכשיו בקשר לעניין עם הרוכב אופניים, שהמשטרה תיקח פרטים, תדבר איתו ושיסגרו את העניינים.

פורסם
לא דחקו אף אחד לפינה. הוא דחק את עצמו לפינה כי ידע היטב שזה מה שהוא מצפה מהשוטרים - הרי בשביל זה ההקלטה. ותאמין לי, אני בן אדם מספיק עצבני בשביל להבין ביטויים כמו "עידנא דריתחא" וכו'.

מה שקרה שבמקום שהשוטרים ייענשו או לפחות יהיה הד ציבורי כמו בפרשת ה"עצור" קיבלנו ירייה ברגל. מ-0.5.

איך הוא דחק את עצמו לפינה? הרי הוא אומר שלום וחג שמח, ומאותו רגע אינו נשמע בסרטון בכלל עד הרגע שהמגבניק מעיף לו את הסלולרי מהיד. שוב.... כמו שאמרתי בתחילת ההודעה. .

קו---------------------------------------

פורסם

הסיכום שלי לכל הסיפור הוא שאם ככה החבורה הזאת מתנהגת כאשר היא חונה, אני ממש לא רוצה להיות באיזור שלה כאשר היא בתנועה. במחשבה שניה, אני לא רוצה להיות באיזור שלה, ולא משנה מה היא עושה באותו רגע.

lol שימו לב למניפולציה הרגשית בפורום רוטר : http://rotter.net/forum/scoops1/16252.shtml

"משטרת ישראל : עוצרת צעירים יהודיים , הסרטון לשיפוטכם ."

עכשיו זה רשמי: בנוסף לכל מה שנאמר עליכם פה, אתם (או לפחות אותו אחד שכתב את ההודעה הזאת בפורום רוטר) גם פאתטים.

לתפארת מדינת ישראל.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם
אני לא מצליח להבין מה הבעיה שלכם כאן ראיתי וגם הייתי נוכח שם ואני לא מצליח להבין על מה המהומה שלכם הברברים היחידים שם זה השוטרים השוטר עם הסיגריה היתנפח כמו גורילה ונעמד עם חזה מתוח וראש בראש אם אחד הנוכחים במקום WTF?? (מה רצה השוטר לא הצלחתי להבין הוא סתם נעמד מולו לא?)

אם היה בא לי ככה בן אדם ברחוב נעמד ראש בראש ומדבר ככה הייתי מביא לו ישר בלי לדבר פצצה אם הראש ואחת לעין שהעניים שלו היו מתגלגלות אחורה והיו צרכים להזמין אמבולנס ולעשות לו הנשמה.

יפה שבמשפט הראשון אתה אומר שהברברים היחידים הם השוטרים, ובמשפט השני אתה מודה שהיית מפוצץ מישהו במכות רק כי דיבר אליך לא יפה. כל הכבוד.

אז הוא אמר לו כפרה ומותק ולא יודע מה, זה פגע בו באיזה שהוא אופן?!

כן. כפרה, מותק ונשמה תגיד לאמא שלך, לחברה שלך, לחברים שלך או לסבתא שלך. לא לשוטר. זה עד כדי כך פשוט.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

ליקרוא לשוטר נשמה ומותק זה עדיין לא לא חוקי. מצד שני לבוא לרכב של אחד האנשים שם ולעשות חיפוש בלי להגיד שאתה הולך לעשות חיפוש זה עברה. ליזרוק את כל הניירות שהוא מצא בדלת הנהג על הכביש זה עבירה. להעיף את האייפון מהיד של הבחור שצילם זה עבירה. לא להזדהות אחרי שהאזרח מבקש ממך זה עבירה. הייתי הולך למח"ש בלי לחשוב פעמיים.

פורסם
איך הוא דחק את עצמו לפינה? הרי הוא אומר שלום וחג שמח, ומאותו רגע אינו נשמע בסרטון בכלל עד הרגע שהמגבניק מעיף לו את הסלולרי מהיד. שוב.... כמו שאמרתי בתחילת ההודעה. .

בכך שהוא ניסה לתפוס שוטרים בקלקלתם (ע"ע ההקלטה) ונגרר לפרובוקציות הזולות והדי מטומטמות שלהם. אני לא מצדיק את השוטרים, בניגוד לרבים פה, וחושב שהם בזיון לשלטון החוק, אבל החבר'ה כאן בוודאי לא הקשו עליהם את המלאכה.

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

אני יודע שהדבר הראשון שאני עושה כשעומד מולי אדם במדי משטרה שעליהם תג שם, כשלידו שלוש מכוניות עם מספרי משטרה, זה לבקש ממנו תעודת שוטר.

בפעם הבאה שיצא לי לבקר בבית חולים אני גם אבקש מאחד מהאנשים שלובשים חלוק לבן וסטטוסקופ להוציא את הרשיון הרפואי שלהם

A man walks down the street in that hat, people know he's not afraid of anything

פורסם
ליקרוא לשוטר נשמה ומותק זה עדיין לא לא חוקי. מצד שני לבוא לרכב של אחד האנשים שם ולעשות חיפוש בלי להגיד שאתה הולך לעשות חיפוש זה עברה. ליזרוק את כל הניירות שהוא מצא בדלת הנהג על הכביש זה עבירה. להעיף את האייפון מהיד של הבחור שצילם זה עבירה. לא להזדהות אחרי שהאזרח מבקש ממך זה עבירה. הייתי הולך למח"ש בלי לחשוב פעמיים.

זו בדיוק הבעיה. השוטרים פה עשו כ"כ הרבה שטויות, שחבל מאד שככל הנראה לאור התנהגות החבר'ה המקליטים הם לא ייענשו על כך. זו בדיוק הבעיה ואת זה היה אפשר למנוע עם קצת סבלנות, כמה שזה לא קשה (וזה בהחלט לא קל).

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

זה שהחברה עשו שטויות זה לא אומר שהעבירות של השוטרים מתקזזות והם שווים עכשיו. הולך למחש וכשיגיע המשפט אני רוצה ליראות שיהיה שופט שיגיד "אבל בגלל שהבחור ההוא צעק וקילל זה בסדר שהעפת לו את המכשיר הנייד מהיד וזרקת את תכולת הרכב על הכביש."

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5403 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...