Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5404 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אם היה בא לי ככה בן אדם ברחוב נעמד ראש בראש ומדבר ככה הייתי מביא לו ישר בלי לדבר פצצה אם הראש ואחת לעין שהעניים שלו היו מתגלגלות אחורה והיו צרכים להזמין אמבולנס ולעשות לו הנשמה.

לפי מה שאתם אומרים אתם הייתם פורסים שטיח אדום יורדים על הברכיים ומוצצים למשטרה עד שהם יגמרו (תרתי משמע) .

תזכיר לי בבקשה לא לנסוע לידך בכביש או חו"ח לעמוד לידך בתור בסופר :evil: מה תעשה אם אעקוף אותך בכביש? :shock:

• תגובות 286
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

חאלאס

השירשור הזה כבר מוצה לדעתי .

שני הצדדים לא היו בסדר : גם השוטרים שנטפלו בפוזה של טווסים כאילו שתפסו עברייני סמים וללא שום הוכחות

על החברה הללו , וכולם כאן יודעים שהסיבה העקרית היא מכוניות הספורט שמדליקות שוטרים אוטומטית.

וגם החברה הללו שהתנהגו כמו אחרוני העבריינים ( לא שהם כאלה בפועל ) ועשו פוזות על השוטרים שחיפשו אותם

במקום לשתוק , לנהוג בתרבות ובנימוס , והיו יוצאים יותר בזול אם בכלל .

אמיר

Mitsubishi Evolution X MR

פורסם

אם אדם היה בא אליך ככה ברחוב כניראה הייתה סיבה.

לפי התגובה שלך כניראה לא הבנת על מה כול ההודעות של איך לפנות לשוטר,תיקרא שוב פעם את ההודעות.

אנחנו פשוט היינו נותנים לשוטר מה שהוא רוצה,בודק אותנו וזהו,ולא צוחקים ומעליבים.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

המשפט "רגע מותק שלי, רגע" כאשר הוא מופנה לאדם שהוא לא בת/בן הזוג שלך צריך לגרור אחריו קנס של 500 ש"ח ומאסר על תנאי.

אני לא מצליח להבין מה הבעיה שלכם כאן ראיתי וגם הייתי נוכח שם ואני לא מצליח להבין על מה המהומה שלכם הברברים היחידים שם זה השוטרים השוטר עם הסיגריה היתנפח כמו גורילה ונעמד עם חזה מתוח וראש בראש אם אחד הנוכחים במקום WTF?? (מה רצה השוטר לא הצלחתי להבין הוא סתם נעמד מולו לא?)

אם היה בא לי ככה בן אדם ברחוב נעמד ראש בראש ומדבר ככה הייתי מביא לו ישר בלי לדבר פצצה אם הראש ואחת לעין שהעניים שלו היו מתגלגלות אחורה והיו צרכים להזמין אמבולנס ולעשות לו הנשמה.

ופתאום בלי שום סיבה הגיע המגבניק התחיל לקלל דחף ועוד העיף את האייפון של אחד מהנוכחים בצורה ברברית וברח מהמקום וכל השוטרים שהיו שם לא ראינו כלום אומרים!!!??!!!? אז אחרי זה בוא נירא אותכם נישארים רגועים!

אם זה מה שמרגיז את השוטר במדינת ישראל שמבקשים מימנו להיזדהות "אז זה הבעיה אם לא שמתם לב"!!

אני רוצה לראות שאם יבוא לו בן אדם ויבקש את המפתחות של האוטו שלו או של הבית ואתם תביאו לו בלי הסבר בלי כלום בלי להיזדהות סתם ככה בא לו.

לפי מה שאתם אומרים אתם הייתם פורסים שטיח אדום יורדים על הברכיים ומוצצים למשטרה עד שהם יגמרו (תרתי משמע) .

אתה ערס קטן ועבריין צעצוע :-D

A man walks down the street in that hat, people know he's not afraid of anything

פורסם

לא יודע, ניראה לי כבר טחנתם את הנושא ועדיין לא הבנתם על מה המהומה.

עיקר המהומה על המגבניק ועל כך שהשוטר הראשון לא הזדהה, גרר אחריו מצלמות.

ולא, יא לייצן אחד, לא אפקטים ולא נעליים, תתחיל למדוד מהמסך של המחשב מהו המרחק בין המגבניק לבין הנפילה של האייפון.

ביום שתתפוס ביצים לבוא לשוטר עם שאלה "אפשר לראות תעודת שוטר" ניראה איך תגיב לאחר שהשוטר מסרב לך להציג תעודה.

הרי נכון, הוא התנפח כי לא רגיל שבאים אליו בדרישות, כמו "תציג תעודת שוטר" או כל דבר אחר.

כל אחד פה נהיה לי תמים "לא הייתם מדברים, הייתם נותנים את התעודות, הכל היה בסדר"

לפני שאני מביא את התעודה שלי אני אדרוש מהלייצן הזה שיציג את עצמו בפני ורק לאחר מכן אני אחשוב אם לשתף איתו פעולה או לא.

אתם אזרחים תמימים כמובן, תעשו מה שהשוטר יגיד לכם מבלי לדעת את הזכויות שלכם וכך הם יכפכפו אתכם, לא תתעדו, לא תעשו כלום בנידון שהשוטר מגיע אליך בזילזול, זורק זבל מהאוטו מבלי רשות הבעלים, עוד שניה מאשים אותו שהוא מעשן גראס שהוא מצא, מתחכם עם האזרחים.

היה עוד סעיף כאן שטענתם שהבחור הגבוה ניגש לשוטר בפוזה ונעמד מולו, תעשו לופ, או שאני אכין לכם מצידי, תתחילו לעיין כל שניה ושניה מי בא בפוזה למי ואיך השוטר נעמד מול האזרח.

yulianx,

בגלל אנשים כמוך השוטר מגיע אליך בפוזה "אני לא אציג לך שום תעודה כי אין לי"

תמשיך להרגיל אותם להתנהג אליך כאילו אתה הסמרטוט שלהם מבלי שאתה תגיב, אף פעם במדינת ישראל לא באמת ילמדו כיצד לנהוג ולהכיר בזכויות האזרח.

פורסם

למה בכלל צריך להראות תעודת שוטר? הוא היה על מדים,רכב משטרתי,מה הסיבה? ואני באמת שואל בלי ציניות.

השוטר שנצמד אל הבחור הגובה אמר לו שידבר יפה או משהו כזה,כניראה הבחור בחולצה הלבנה זרק משהו לא במקום.

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

מה שהרגיז את השוטרים היה המצלמה שמתעדת אותם.במקרה של הנהג ש"לא" עצר בעצור, המצלמה הקבועה ברכב הייתה פתרון מצויין שלא מוסיף עצבים לשוטר.

השקעתם הרבה כסף ברכב, תשקיעו עוד כמה מאות שקלים למצלמה כזו, שתפתור את הבעיות של מי התחיל ומה עשיתי.

אין לנו על מי לסמוך,אלא על ABS,ESP ושאר צירופי האותיות באנגלית.

פורסם

אם התנהגות השוטרים היא ביזיון למדינת ישראל, התנהגות המצלמים היא ביזיון למין האנושי.

כבר בתחילת הסרט ראיתי שמדובר בקשקוש כשהשוטר מבקש מבעל הסובארית הלבנה לעצור והנהג עונה לשוטר "שנייה נשמה שלי, שנייה כפרה הנה אני עוצר" או משהו בסגנון.

כפרה? אם אתה כבר בהתחלה אומר לשוטר כפרה, למה ציפית?

תאמין לי שאני שונא את המשטרה, אבל שוטר הוא סמכות. התשובה הנכונה הייתה "הנה אני מסתדר ועוצר" או "הנה אני מסתדר ועוצר אדוני" או "הנה אני מסתדר ועוצר אדוני השוטר".

אני לא הייתי בוחר ב"אדוני" ולא ב"אדוני השוטר", אבל זו חוצפה להגיד לשוטר "כפרה".

כשאותי עוצרת משטרה אני פשוט מדבר אליהם בלי שום תארים, לא אדוני, לא אחי, ובטח שלא כפרה, נשמה, או מותק.

והכובע?

מה אני אגיד לכם, גם הגטסואים החדשים בכביש החוף לא לובשים כובע.

דניאל.

אני שונא את הקיץ!

פורסם

קודם כל השוטר שראה מצלמה תפס פוזה, אז הוריד את הפרופיל לאחר שראה שכן מצלמים אותו.

בא אליך שוטר אומר לך "אני יבוא בליבוש איך שבא לי" מצידי השוטר הזה צריך ליראות לשכת עבודה.

ולמה לבקש תעודת שוטר?

כי ככה, השוטר צריך להציג את עצמו, אם לא מציג, זכותך לבקש תעודת שוטר..

אהה.. בעצם מזה משנה, אתה על פנדה, אין לך מה לפחד מאנשים שאולי בפורים יחליטו להתחפש לשוטרים ולהסתלבט עליך, לבקש מפתחות של הרכב, רישיונות, את הפרטים האישיים שלך, מבחינתך גם אם בני דודים יתלבשו לשוטרים, ידביקו ווינלים של כחול לבן על הרכב, ויעשו מה בראש שלהם, הרי מה, הוא בליבוש שוטר, עם רכב משטרה (?)

אתה כ"כ נאיבי..

פורסם

lol שימו לב למניפולציה הרגשית בפורום רוטר : http://rotter.net/forum/scoops1/16252.shtml

"משטרת ישראל : עוצרת צעירים יהודיים , הסרטון לשיפוטכם ."

ממש חבורה של צדיקים נעצרו כאן, ליבי נשבר לרסיסים. אפילו ברוטר, פורום שבו נהוג לקרוא לשוטרים קלגסים נאצים לא תומכים בחבר'ה הטובים מהסרטון.

A man walks down the street in that hat, people know he's not afraid of anything

פורסם
אין לך מה לפחד מאנשים שאולי בפורים יחליטו להתחפש לשוטרים ולהסתלבט עליך, לבקש מפתחות של הרכב, רישיונות, את הפרטים האישיים שלך, מבחינתך גם אם בני דודים יתלבשו לשוטרים, ידביקו ווינלים של כחול לבן על הרכב, ויעשו מה בראש שלהם, הרי מה, הוא בליבוש שוטר, עם רכב משטרה (?)

אתה כ"כ נאיבי..

צודק, זה בטח הלך ככה:

מחמוד (שם טיפוסי של בן דוד רשע שרוצה לפגוע בל"ו צדיקים שנוסעים במגאן ספורט שחורה), אנחנו הולכים ללמוד פרטים אישיים של BravaSX אז בוא נעשה ספירת מלאי:

אוקטביה מזוהה עם מדבקות מזויפות, מחשב מזויף, מ"ק מזויף, כחולים מזוייפים ומספרים אדומים מזוייפים, יש.

מדי סיור שחורים חדשים ומזויפים, יש.

FN משטרתי מזויף, מ"ק נישא מזויף ואזיק תקני מזויף, יש.

עוד שני צוותים עם אותו ציוד מזויף, יש.

תעודת שוטר מזויפת, אין. שיט!!! עכשיו הם יעלו עלינו!!!:bad-word:

הדרך הכי טובה לעלות על שוטרים מזוייפים כאלה היא כמובן להתקשר ל-100 המזויף ולהגיד ששוטרים מזויפים רוצים לקחת לך את המפתחות.

אולי אלה יוכלו לסייע לך בפעם הבאה שתרצה לצאת מהבית:

http://www.benital.co.il/?tag=%D7%A9%D7%95%D7%9E%D7%A8%D7%99-%D7%A8%D7%90%D7%A9

PEUGEOT 205 XR 1992

חבר במועדון רנו 4 הישראלי

פורסם
קודם כל השוטר שראה מצלמה תפס פוזה, אז הוריד את הפרופיל לאחר שראה שכן מצלמים אותו.

בא אליך שוטר אומר לך "אני יבוא בליבוש איך שבא לי" מצידי השוטר הזה צריך ליראות לשכת עבודה.

ולמה לבקש תעודת שוטר?

כי ככה, השוטר צריך להציג את עצמו, אם לא מציג, זכותך לבקש תעודת שוטר..

אהה.. בעצם מזה משנה, אתה על פנדה, אין לך מה לפחד מאנשים שאולי בפורים יחליטו להתחפש לשוטרים ולהסתלבט עליך, לבקש מפתחות של הרכב, רישיונות, את הפרטים האישיים שלך, מבחינתך גם אם בני דודים יתלבשו לשוטרים, ידביקו ווינלים של כחול לבן על הרכב, ויעשו מה בראש שלהם, הרי מה, הוא בליבוש שוטר, עם רכב משטרה (?)

אתה כ"כ נאיבי..

בטח אין לי מה לפחד,פנדה בצבע שחור זה רכב של עבריינים ופוחדים לעצור אותי.במיוחד כשאני משמיע את נהמת מנוע ה 1.250 סמ"ק:wink:

נו באמת,להתחפש לשוטרים ולעצור? מי ילדים בני 13? אתה קורא את מה שאתה כותב?

כן,ואותם בני דודים ישיגו אוקטביה עם כול הכיתוב של המשטרה ומספר מיוחד,חבר זה לא סרט פה.

פורסם
ממש קוזקים נגזלים! אזרחים פתחו אירוע רכב משתולל, רוכב אופניים עבר במקום וטען שנהגתם בפראות והשוטר אומר שיש צילום שלכם, גם אם הכל קונספירציה נגדכם, יש בית משפט.

אני מצטער שאני לא משרת בתחנה שבה זה קרה ומצטער שלא נכחתי באירוע כי הייתי מעכב לפחות שלושה על איומים, העלבה, והפרעה לשוטר בשעת מילוי תפקידו. באמת שהשוטרים האלה היו סלחניים וסיימו את האירוע עם אפס מעוכבים או עצורים. חבל!!!

תעודת עניות לשוטרים שלא אוכפים את החוק כלפי אזרחים אלימים שמתנהגים בברוטליות!

יש תחנות שבהן המת"ח היה רותח מזעם והיה קורא לשוטרים לבירור מדוע לא עיכבו / עצרו.

השוטרים בארצינו מחפשים לסיים את המשמרת וללכת הביתה .

פורסם

איזה אדם עובד לא רוצה לסיים יום עבודה וללכת הבייתה?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5404 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...