Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5377 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בערך פעם בשנה אני רואה שצריך להחליף את הצינורות הללו כי הם מתחילים להתפוצץ ולהסדק באיזורים שקרובים ל"בנדים".

כל פעם חשבתי שאני קונה צינור איכותי יותר ואחרי שנה אני מתבדה.

ניסיתי כבר צינורות גומי, וקבלר ולא היה הבדל.

האם כדאי הפעם להזמין צינורות סיליקון, האם הם באמת טובים יותר ומחזיקים שנים?

פורסם

החשיבות בכל הצינורות היא על התוצרת ולא על החומר גם צינור גומי מאיכות טובה

צריך לתת לך תשובה לכמה שנים של שקט, העניין שרוב הצינורות היום והרבה מחלקי

הגומי מגיעים מסין מיצרנים עצמאיים, החלק שניראה כשהוא חדש איכותי וטרי מתגלה

מהר מאד כמלכודת שוטים. רצוי לקנות חלקים מחברות מוכרות ורצוי ביצור ארופאי/אמרקאי.

גומי לחלונות שנרכש במזרח מתפורר אחרי שנתיים בעוד גומי מאנגלייה או גרמניה מחזיק שנים.

יש גם חשיבות לזמן השיהייה של הצינור על "המדף" גם אם השגת צינור מקורי בן 20 שנה

אל תצפה לאורך חיים ארוך במיוחד, ממש כמו בצמיגים גם כאן יש חשיבות ליום ההולדת של החלק!

מבלי קשר הסילקון נחשב לאיכותי יותר וגמיש יותר ואמור גם להחזיק טמפ' גבוהות יותר

(ע.ע כפפות הסילקון לתנורים באדיבות אהרוני) אבל שוב אין דין סילקון סיני כדין סילקון ארופאי.

נסה למצוא בחו"ל יצרן שמתמחה ביצור חלקים למיני ורכוש גומי איכותי!

זכור על קבר אופנוענים רבים נכתב נולד ומת בגלל חור בגומי! - רן

פעם האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

פורסם

ישנם גם סוגי בנדים בעלי שוליים מעוגלים ולא ישרים (חדים), דבר שמקטין את הפציעה והנזק לגומי לאורך זמן

תבדוק האם הבנדים שלך כאלו

• תוכן חדש...