Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5368 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם, החלפתי לא מזמן את ה HU שלי לזה שרשרום בחתימה שלי.

בעת נסיעה וגם בעת עמידה במקום עם הרכב לפעמים יש רעש כאילו אני לוקח את ה RCA ונוגע איתם בגוף של ה HU וזה יוצר מעין רעש של קרטושים, הקומפוננט מתכבה כיביכול (מהקרוס) ואחרי כמה שניות הם חוזרים לעבוד כאילו כלום לא קרה :o.

מה יכול להיות הסיבות? חשוב לציין שזה קורה בשני הצדדים בו זמנית גם ימין גם שמאל

HU-AVH3300 | Front-morel dotech ovation | tw-Mt22 | Amp1-solid audio F45 | sub-Morel Ultimo | Amp2-Hifonics HFi1500D

Zoom Zoom

פורסם

זה דגם של פיוניר? למה הפיונירים סובלים ממחלה שבקלות נשרף להם הפיקו פיוז שמגן על ההארקה של שקעי הRCA. בדרך כלל כתוצאה שומעים יללות אלטרנטור ועוד כל מיני רעשים מוזרים למיניהם.

פורסם

יכול להיות שאחריות מכסה את זה, אבל אני לא בטוח. עלות תיקון יהיה יקר יחסית. אך יש פתרון פשוט.

מגשרים חוט הארקה מהשלדה של הרדיו להארקה של שקעי הRCA.

תנסה זאת ותודיע לנו אם זה פתר את הבעיה.

644225.jpg

• תוכן חדש...